Flygfärdig?

    
God tidig morgon!
Jag undrar så hur jag har det med flygförmågan idag. Är autopiloten är rätt inställd, för idag bär det av mot nya och spännande mål. Jag tror jag är flygfärdig och har tränat rejält för att det ska bära.
Det blir en tur på två dagar norrrut genom Uppland och Gästrikland med sina fina bruksmiljöer och vidare en bit in i det vackra Dalarna där Falun blir en "knutpunkt" med övernattning. 
Kvällens höjdpunkt blir Dalhalla, det gigantiska kalkbrottet, strax norr om Rättvik, som sedan 1995 är utbyggt till en enorm konsertlokal/friluftsteater som rymmer 4000 personer. Här avslutas dagen/kvällen med en konsert där artisterna Malena Ernman och Sarah Dawn Finer entrar den stora scenen.
Så nu är det dags för start och jag hoppas på en bra landning i natt. För natt blir det innan jag och gästerna är tillbaka i Falun igen efter föreställningen
 
Lika bra att se sig omkring.
Kanske finns något att upptäcka.
 
Att ha blicken riktad framåt kan vara en fördel och det även om man inte är en trut.
 
 
Men det är också viktigt med vidvinkeln.
Finns mycket som kan upptäckas med den.
 
Men nu lättar vi ....
 
 
 
 
 
 
Susjos

Du kommer att älska Dalhalla !!! Kanske du varit där tidigare? Man tror aldrig att detta kalkbrott kan ligga så långt in i skogen! Har varit där ett flertal tillfällen och njuter så av Dalhalla varje gång. Hoppas du får njuta av en god hotellfrukost i morgon på Grand, brukade bo där när pappa levde och vi var upp och hälsade på honom på sjukhemmet. De har Gustavskorv på frukostbordet på Grand, och den gillar jag massor, trots att det är hästkött :-). Ha en underbar utflykt i mina hemtrakter!!! Hälsningar från Utah!

Svar: Jag älskade verkligen Dalhalla, vilken miljö. Och tur att foten nu är så pigg att den klarade alla trappor. Vi satt nämligen väldigt nära scenen. Konserten var väldigt bra och så njutbar. Timmen är mycket sen, i princip tidigmorgon, men jag hinner nog sova några timmar innan jag ska stifta bekantskap med Gustavskorven på frukostbordet.
Ditte

Christina

Vad fina flygbilder!
Dalhalla vill jag besöka någon gång under livet, det verkar så stämningsfyllt att vara där på konsert. Jag är övertygad om att det kommer att bli en magisk upplevelse för dig. Ser fram emot att få följa med på en bildkavalkad därifrån så småningom.

Ha det fint! Och njut av helgen!
Kram Christina

Svar: Tack! Ja, nu har jag flugit iväg, mest bildligt för i överigt blev det med buss. Bildkavalkad kommer. Dalhalla var fantastiskt och likså Malena Ernman och Sarah Dawn Finer med väldigt duktiga musiker.
Önskar dig också en fin helg.
Kram!
Ditte

Susjos

Åh, jag skrev nyss ett långt inlägg som bara försvann? !
Njut av mina hemtrakter idag, och inte minst av Dalhalla , mitt ute i skogen. Njut även av Gustavskorven på hotellfrukosten, brukade bo på Grand när vi var upp och hälsade på pappa på sjukhemmet. Hälsningar från Utah!

Svar: Så trist att inlägget försvannn....Jag tänkte på dig idag när vi kom till Falun och även på Dalhalla. Vi har haft en väldigt bra dag och Falun visade sig från en fin sida. Dalhalla var mäktigt och konserten helt otroligt bra. Vilket team Malena Ernman och Sarah Dawn Finer är. Och väldigt duktiga musiker. Skall absolut njuta av frukoseten imorgon och komma ihåg Gustavskorven. Hälsningar från Falun.
PS Ditt långa inlägg finns med...
Ditte

Preciosa

Ha en rolig resa Ditte! Tror nog att resenärerna får det med dig!
Kram P ♥

Svar: Tack! Det har varit en väldigt trevlig och lång dag, och väldigt rolig. kram!
Ditte

Ama de casa

Håller tummarna att allt går bra, och det kommer det säkerligen att göra :-) Ha en härlig resa!
Kram

Svar: Tack! Jadå, det har gått bra. Tack för tummhållningen och det bidrog nog itll att det gått bra. REsan har gått bra så här långt och besöket i kväll i Dalhalla är minnesvärt- helt fantastsikt.
Kram!
Ditte

Comsi Comsa


Veckla ut vingarna och ha en fin flygtur... :-)

Stor kram ♥

Svar: Tack! Jag har försökt....Men det blev en bra busstur.
Kram!
Ditte

Eva`s blogg

haha härligt Ditte jag gillar inte fiskmåsar men gillar att fota dom :) fin lördag o fina bilder du tagit kram

Svar: Tack! Jag kände mig lite som truten...Nej jag är inte alls förtjust i dem i stadsmiljöer men bor man vid vattnet är sjöfåglar svåra att undslippa. Kram!
Ditte

Ami

Vilka bra bilder du fick till där på måsen :)
Ha nu en riktigt trevlig jobbhelg!
Kram och lycka till

Svar: Tack! Jag tyckte jag påminde om truten.....Just nu återkommit till hotellet, 01.10, efter besöket i Dalhalla som verkligen var fantastiskt.
Och imorgon väntar nya mål...
Kram!
Ditte

Piedra

Det låter fantastiskt med Malena Ernman och Sarah Dawn Finer!
Kram <3

Svar: Det var en verkligt minnsevärd upplevelse! Och även Dalhalla som konsertlokal! Fantastisk!
Ditte

Ann-Kristin

Lycka till med resan och önskar Dig en trevlig kväll i Dalhalla.
Blir spännande och höra hur Du haft det.
Kram/A-K

Svar: Tack! Vi har haft det väldigt bra och höjdpunkten för dagen var absolut Dalhalla med både malena Ernman och Sarah Dawn Finer och väldigt duktiga musiker. Kram!
Ditte

kolonilotta

Då önskar jag dig en trevlig resa.
Dalhalla har jag aldrig besökt men det står på min "att göra" lista!
Ha det jätte bra nu!
Kramar!

Svar: Tack! Vi har haft en väldigt bra resa och avslutet i kväll i Dalhalla var en verklig upplevelse på många sätt. Kram!
Ditte

Znogge

Då önskar jag en trevlig resa och en härlig konsert!

Kram

Svar: Tack! Allt har gått bra och konserten var helt fantastisk, både Malena Ernman, Sarah Dawn Finer och alla musiker. En sann upplevelse, Och Dalhalla i sig är något utöver det vanliga. Kram!
Ditte

Anna, Travel on a Cloud

Underbara bilder på truten! Åh, Dalhalla vore fantastiskt att besöka. Med Malena Ernman som framträder dessutom ... Kan det bli bättre? Ser fram emot rapport! :)

Svar: Jag kände mig lite som truten. Dalhalla och konserten var fantastisk och vi hade dessutom tur med vädret. En "magisk" kväll, som det heter numer. Rapport kommer så småningon!
Ditte

Geddfish

Det blir ju kanon, detta! Vilken utmaning och vilken dröm!
Lycka till, kram ♥

Svar: Tack för din uppmuntran!En utmaning absolut och en väldigt rolig sådan. Just nu i Dalarna.
Kram!
Ditte

Susan

Spark i baken - det kommer att gå strålande!
Kram från Åsöberget

Svar: Tackar! Lång dags färd mot natt, men visst har det gått bra. Kram!
Ditte

Bosse Lidén

Häftigt inlägg. Den konserten kan inte gå fel. Låter mycket spännande.
Kram Bosse

Svar: Flygande blev det! Konserten var otroligt lyckad och så även hela resan. Kram!
Ditte


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: