Upptagen

    
Upptagen med vadå? En bra fråga. "Busy doing nothing"....
Att vara upptagen utan att ha något direkt att göra eller utföra är ibland ganska behagligt. Men bara ibland.
Jag slog mig ner på en bar vid havet, i lä är det bäst att tillägga och såg att det var betydligt fler än jag som som ägnade oss åt liknande sysselsättningar.
Så nu är det nog dags att sätta fart. Jag får hitta på nåot att göra.
Äta lunch med vänner låter som ett bra alternativ och viss aktivitet är det också.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Decdia

Härligt! Jag är lite av en expert på att göra ingenting... lite för bra på det faktiskt. :)

Svar: Vad skönt! Kan jag gå på kurs hos dig? Skulle också behöva fila lite även på det pyssliga så det kan kanske kombineras.
Ditte

Comsi Comsa


Upptagen med att vara kan man vara.
Älskar dina bilder idag, söt liten röd hatt på vovven....

Kram ♥

Svar: Tack! Visst kan det vara trevligt att vara upptagen med att vara. I alla fall ibland. Kram!
Ditte

wiolettan

Har du inte hört uttrycket "att bara vara"? Det tycker jag är sysselsättning nog, ibland.
Förresten vi människor behöver varva ner, ta det lugnt och känna att vi finns till, vi lever och har det förhållandsvis bra.
Du och jag har jobbat i en stor del av våra liv, varit inrutat kanske och jämt något eller mycket att göra och passa, Nu har vi rätt, om vi vill, att ta det lilla lugna.
Finnas till för våra nära och kära och om någon behöver oss, kanske de bara behöver en kram, ett leende eller en komplimang. Nu har vi kanske mer tid att "se" våra obekanta medmänniskor.
Förresten, grattis till dina poäng i Bosses tävling. Det var ju inte tanken att "peta" ner dig, men nästa gång går du säkert om mig igen. Läste ditt inlägg också, mycket bra information.
Varm kram och njut.

Svar: Jodå, jag kan njuta av "att bara vara", helt klart och jag gör det ganska ofta. DEt är så skönt att dagligen inte direkt behöva passa några tider utan just ta det lugnt. Jag har jobbat full tid i princip 40 år och då just haft tider att passa och nu är det skönt att slippa.
Och det är roligt att på ålderna lilla höst knyta nya kontakter och vårda de gamla.
Jag tycker om Bosses utmaningar och ofta lär man sig mycket under gång och genom att läsa andras inlägg, något jag tycker om.
Jag tycker bara att dte är roligt att du leder och gläds åt det. Bara så du vet.
Stor kram från mig.
Ditte

Geddfish

Så fina härliga upptagna bilder! De är upptagna från din kamera och inkomna i bloggen.
Inte dumt vara upptagen med lunch, just nu jag tänkt mig denna sysselsättning.
Ha det gott, kram ♥

Svar: Tack! Ja, här är det upptaget lite varstans och det känns bra. Och tillvaron är i princip som hemma, men det är betydligt varmare. Dock är jag nog lite mindre aktiv här. (Ja, förutom promenaderna för de tar jag hemma också. )
Kram!
Ditte

Ann-Kristin

Gomiddag!
Här har det veckohandlats. Snart lite matlagning.
Vi har lite sjukdomsfall på Rebeckalogen, så i kväll ska jag vara med på en övning samt ämbetsmöte. I morgon kväll ska jag tjänstgöra vid en invigningsdag.
Så jag kommer verkligen att vara upptagen.
Kramar till Dig och Bosse/A-K

Svar: God kväll! Då förstår jag att du är upptagen. Och på kvällskvisten fick jag en del att syssla med men jobbet är klart och nu pustar jag ut. Vi saknar dig! Kram! ❤️
Ditte

Fia

Ser att du är fullt upptagen med att iaktta och njuta av livet! Ingen dum sysselsättning alls! Själv har jag varit fullt sysselsatt ned att promenera i det ljuvliga vårvintervädret. Efter 13,5 km i två omgångar (semmelinhandling emellan) blev vi väldigt sysselsatta med att avnjuta dessa semlor. Tala om heltidsjobb :-)
Kram

Svar: Du vet ju hur "mycket det kan vara här i trakterna. Din långa promenad i vårvädret låter lång men väldigt trevlig. Och med tanke på semlorna så blir det ju extra trevligt.
Sena eftermiddagen och en del av kvällen har jag ägnat mig åt lite mer produktiv sysselsättning. Så idag blev det åtmistone halvtidsjobb för mig om jag räknar in lunchen.
Kram!
Ditte

Torrebloggen

Det pågår en "Vinterfestival" här i stan just nu. Så vi har också varit upptagna idag, med att njuta av de fina isskulpturerna i Stadsparken. Sen blev det en mysig fikastund inomhus i Gula Villan. Så det blev verkligen en riktigt härlig promenad idag.
Ha det så bra och hälsa Bosse!
Kram!

Svar: Vad trevligt! Jag har hört om festivalen och förstår att det var trevligt både att vara i Stadsparken och att fika i Gula Villan. Vi har haft en jättetrevlig dag men lite kyligt är det trots blå himmel. Kram!
Ditte

gittan

Jag har ju lite svårt för det som du vet, vi är i San augustin och gör just ingenting. Men det är nog bra för mig att göra det.
Det är storm här i dag men soligt. Ska gå ut och äta snart vi har gått till playa de ingles på fm. Kram. ☺
.

Svar: Jag har också det men tränar och förstår att du också gör det. På att inte ständigt göra något.....Rejäl blåst har vi haft i helgen men idag har det mojnat. Dock är det kyligt i skuggan, idag +16 så inget badväder. Då har ni fått en rejäl promenad idag och hoppas inte sanden yrde för mycket. Önskar er fortsatt fina dagar. Kram!
Ditte

Ama de casa

Framåt eftermiddagen mojnade vinden rejält också! Så rejält att jag till och med vågade mig ut på terrassen ;-)

Svar: Riktigt skönt i solen ! Men värmen har tagit ett par semesterdagar så jag hoppas den snart är på plats igen.
Ditte

BP

"Busy doing nothing" låter väldigt aktivt måste jag säga;-) Å att dessutom lägger upp världens roligaste bilder med bland annat hundarna och soldyrkarna på bänken... hoppas du inte överansträngde dig och tog minst två pitstops till under fotorundan;-)

Svar: Du är för rolig! Jodå, här går det att vara aktiv utan att göra något men lite ansträngning krävs. Och motiven drog lite i skrattmusklerna. Visst blev det ett par stopp extra. Nåja , ett i varje fall. Men senare på em har jag haft fullt upp på allvar. Återkommer om det på måndag . Det var i varje fall produktivt .
Ditte

Anna

Åhh vilka härliga, avslappnande foton! Bara känner lusten att våldgästa er! Saknar värmen så!

Måste tyvärr låsa min blogg. I takt med att den har blivit större, så har även nättrollen hittat dit. Och någonstans mitt i alla, har jag tagit beslutet att inte acceptera det. Så vill du fortsatt följa min resa, lämna en kommentar under senaste inlägget, så kommer ett lösenord per mail.
Kram❤️❤️❤️

Svar: Så tråkigt att nättrollen hittat till din blogg. Verkligen! Givetvis ska du inte acceptera detta och jag vill följa med dig. Gärna!Vi har det bra här i solen även om värmen just nu är på semester ett par dagar väldigt bra, men jag trivs också väldigt bra i Stockholm så att "pendla" passar oss perfekt. Och vad roligt om du kommit!
Kram!
Ditte

Kersti

Det ser inte ut att gå någon nöd på dig eller människor och hundar i din omgivning. Jag skulle gärna vara lite mer upptagen av att göra ingenting. Men det får anstå till helgen är jag rädd.
Kram

Svar: Nej då, vi har det bra och att ibland sitta ner och se sig omkring kan vara behagligt. Och hoppas du kan göra "ingenting" till helgen. Kram!
Ditte

Znogge

Vissa saker är det trevligare att vara upptagen med än andra ;-)

Kram

Svar: Instämmer helt! Kram! Men jag har haft lite annat idag än lunch och att " göra ingenting". Återkommer om detta. Kram!
Ditte

Musikanta

Skönt med dagar då man inte har någonting inbokat utan bara kan ta det lugnt och göra vad som faller en in. Som att skriva inlägg i bloggen t.ex. eller som du, ge sig ut på en fotorunda. Fina bilder fick du ju!
Kram från Ingrid

Svar: Här är dagarna ofta väldigt oplanerade och många möten sker spontant eller med kort framförhållning, vilket är skönt och kravlöst. Vi promenerar mycket och det är verkligen fint och avkopplande att gå längs havet. Och även hemma i Stockholm blir det många och långa promenader och alltid upptäcker man nya saker och oavsett var man är. Kram!
Ditte

Marja

Jag gillar att vara upptagen med ingenting. En liten stund i alla fall. :)
Underbar bild med mannen och den lilla hunden på bordet. De verkar ha fin kontakt.
Kram! :)

Svar: Håller helt med dig, men den här stunden av att varaupptagen med ingenting får inte bli för långvarig. Jag gillar också bilden av mannen med hunden. Kram!
Ditte

Anette

Känner igen mig, jag har sista året blivit expert på att vara upptagen med ingenting.
Just nu är jag strängt upptagen i Singapore ;)
Fina bilder på alla upptagna människor.

Svar: Tack! Förstår att du är fullt upptagen i Singapore, lätt att bli det. Men hoppas du hinner pusta mellan varven och kanske med ett besök på Raffel´s. Ska genast tittta in hos dig.
Ditte

Eva`s blogg

Rätt bra ordval faktiskt hi hi ja vi hade super trevligt men du gör ju sånt oftare än mig ;) alltid roligt nu har du varmare än här o det vill jag gärna ha lite av ;) skön onsdag kram

Svar: Ja, vi träffar ganska ofta vänner ute och både här hemma och i Stockholm och det är alltid trevligt. Men jag förstår att ni hade en trevlig kväll och det är alltid uppgggande att gå ut en sväng.
Visst har vi det varmare, men just nu är det ett par lite svalare dagar med ca + 17.
Kram och trevlig onsdag.
Ditte

Ami

Det är skönt att ibland inte göra någonting! Härligt att bara sitta på en bar och njuta :)
Kram

Svar: Visst är det! Och nu monteras det här, alltså jag är mest till påseende men B är i full fart. Tusen tack för all hjälp! Väldigt värdefullt för oss. Kanske monteras dte hos er också.
Kram!
Ditte

Susanne

Jag hade gärna slagit mig ner där mitt emot dig! :)
Och härliga bilder.
Hoppas det inte dröjer allt för länge innan det kommer lite värme hit och uteserveringarna öppnar! :))
Snyggt jobbat med utmaningen förresten.
Kram fina Ditte.

Svar: Tack! Jag du saknades här vid min sida. Jag är säker på att vi hade haft en trevlig och skrattfylld stund. Men snart är det dags för uteserveringarna hemma också. Man får tänka positivt och Stockholm om våren är oslagbart.
Stor kram!
Ditte

Days by Johanna

Låter härligt!

Svar: Det är det verkligen!
Ditte

Lena

Hej fina Ditte! Jag fortsätter att läsa din fantastiska blogg som är både så underhållande och så lärorik. Flyttade ner till Águilas den 14 oktober tillsammans med Zumba (hunden). Börje var här de två första månaderna men sedan väntade det jobb på honom i Sverige. Marianne har hälsat på, även Chrille (en av de killarna som bodde hos oss ett år) och sedan kom Alexander. Så jag har inte varit speciellt ensam, även om det var meningen, att jag skulle vara ensam, leva efter vad min kropp orkade och vila, vila, vila. Sedan har vi precis haft karneval. Vår lilla stad med 35 000 spanjorer utökades till 200 000.Dessutom går jag på SFI (spanska för invandrare). Nu vet du lite om vad jag har för mig.
Jag fortsätter att läsa din blogg, så vet jag lite om vad du har för dig. Hälsa till fina Bosse. Kram Lena

Svar: Oh, Lena så roligt att höra från dig! Och jag kan förstå att det känns bättre för dig att vara i Águilas, klimatet och miljön är säkert mer gynnsamt för dig där än hemma. Jag har varit dålig på att både skriva och ringa, men Bosse och jagt pratat ofta om er. Och nu vore det som sjutton om vi inte skulle få till en tur till din stad. Antar att man kan ta bussen från Torre till Murcia och byta där till en buss.
Vad trevligt med karneval, Här var det förra helgen och i lördags, men inte i så stor utsträckning vad gällde tillresande.
Roligt med SFI och du kan ju redan en hel del.
Saknar dig! Mail kommer!
Stor kram och många tankar från Bosse och mig.
Ditte

Days by Johanna

Ja vi var ute och åt på lördagen, men vi ville fira vår dag hemma lite med också. Så lilleman fick vara med och fira :)

Svar: Låter som ett bra upplägg. Ha det fortsatt bra!
Ditte

Tove Olberg

Det låter bra med ingenting i lagom dos inför aktivitet av trevlig karaktär. Helt ljuvliga bilder att bli glad av!
Stor kram!

Svar: I lagom dos är ingenting bra. Men för mig blir just detta ingenting inte så långvarigt. Jag är ju ganska aktiv och trivs med det.
Stor kram!
Ditte


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: