På gång

    
 God förmiddag! En långfrukost på terrassen är nyligen avslutad och dagen ligger framför oss. Och med tanke på den helt molnfria himlen och +20 grader så verkar utsikterna inför dagen mycket lovande. Idag igen!
I går eftermiddag fick vi besök av min svägerska och svåger som ska stanna ett tag, så dagen blir en heldag på stan med allt vad det innebär. Och givetvis ska detta göras grundligt.
Så nu är vi redan på gång. Utgång!
 
I morse klockan 09, inga moln synliga i väster eller öster
 
- inte åt söder eller norr heller.
 
Långfrukost på terrassen i solen.
 
Och på bordet finns min favoritsenap, den åländska, "Lasses eldiga senap", levererades igår. 
Jättegod på skinksmörgåsen och i diverse matlagning.
 Den finns inte att köpa vare sig i Sverige eller här. Så lite unik är den...(Jag har inte hittat den...)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Anna

Vad härligt det låter med frukost ute på terassen❤️

Svar: Väldigt skönt att känna av sommaren i november och vi njuter av det.
Ditte

A-C

Trevligt med främmande. Sonen åker hem idag, de 8 dagarna gick väldigt fort. Han fick otroligt fint väder under sitt besök. Vi ses när ni är tillbaka. Kram //Anna-Carin o Krister. Hälsa Bosse

Svar: Jättetrevligt med besök! Och vi har ju verkligen haft tur med vädret . Så skönt! Och vi är ju snart här igen! Ha det bra! Kram från oss !
Ditte

znogge

Så härligt att kunna sitta ute på terrassen och äta frukost. Det ger en fin start på dagen! Senapen ser intressant ut minst sagt och eldigheten verkar lovande ;-)

Hoppas ni får en fin dag söderöver!

Kram

Svar: Vi har haft en jättefin dag och fartfylld. Och tur med vädret har vi...Vad gäller senapen är den en klar favorit och kan användas till mycket.
Kram och natti!
Ditte

Ami

Vad mysigt med besök :)
Och en god senap på en skinksmörgås är aldrig fel :)
Ha en fin dag
Kram

Svar: Jättetrevligt med besök och vädret är vekligen med oss. Jag äter ju gärna senap på skinkmackan året om. Och denna senapen är så god!
Vi har verkligen haft en toppendag med besök på alla favoriterna. Nästan...
Kram!
Ditte

Fia

Aha, svåger och svägerska på plats! Då närmar sig hemresan! Men ni är ju snart tillbaka! Vi får höras när ni är hemma igen! Ha fortsatt härligt tills dess!
Kram o hälsa B från oss två!
Fia

Svar: Ja, de är på plats och vi har haft ett par jättefina dagar. Och visst hörs vi! Ha det bra ni också ! Kram!
Ditte

Iris

Mysigt! Förresten är du med i Qoola Kvinnor i Torrevieja? Funderar, de ska tydligen öppna även här. Kram

Svar: Vi har det jättebra! Och skönt med fortsatt sommar, svnska mått mätt. Nej, Qoola Kvinnor i Torrevieja har jag inte hört talas om...Kansk evärt att kolla upp.
Kram!
Ditte

Anonym

Vad mysigt att få besök!
Njut och ha det gott

Svar: Jättetrevligt med besök! Och vi har det bra! Men inte så varmt som ni har det. Här är det ca 23 om dagarna, men det är helt ok.
Kram!
Ditte

Musikanta

Ser underbart ut med frukost på terrassen - det var länge sen man kunde sitta ute och fika här hemma. Förstår att den blev långdragen :-).
Kram från Ingrid

Svar: Ja, det blev en lång och jättemysig frukost. Och vi har haft en toppendag . Kram!
Ditte

Mats

Hola Ditte... Härligt med frulle i det fria! En fråga på det :) visst sa du att ni gick på en wok inne i stan som påminde om den uppe i PP...den hade buffé tyckte jag du sa! Precis som i PP...Kan du förklara hur vi hittar till den woken...tänkte prova den!
Ha det så gott // M&M

Svar: God kväll! Den wokrestaurang vi varit på ligger i det rosa huset i slutet av Los Locos (om man kommer från stan) men jag vet inte om de fortfarande har öppet. Vi var där i somras, men inte denna gång. Kanske kan du söka på internet. TYvärr minns jag inte vad den heter. Ha det gott ni också och njut av tiden här.
Ditte

Anonym

Gokväll!
Härligt med frukost på terassen. Tror inte det funkar på min balkong. Får njuta där på eftermiddagarna i stället.
Ser fram emot att se er när ni kommer tillbaka.
Kram till er båda/A-K

Svar: Vi ses helt klart! Har saknat dig! Din balkong är perfekt på eftermiddagarna och kvällen. Passerade där idag och allt såg så bra ut....
Stor kram från oss båda.
Ditte

Ann-Kristin

Skriver på telefonen .
Paddan hos doktorn, så därför blev jag anonym.

Svar: Hoppas "herr Padda" piggnar på sig. Kram!
Ditte

Ghugge

Så härligt ni har det! Långfrukost på terassen, wow. Vi har novembermörker nu men soliga fina dagar emellanåt och inte det minsta kallt på dagen och det får vi glädjas åt. Njut av värmen därnere! Av mig får du varma kramar.

Svar: Tack! Jag skickar lite sol och ljus till dig. Vi har dte fint, men det blir bra med en tur hemåt också. Lagom blandning passar mig bra.
Stor kram!
Ditte

Torrebloggen

Härligt med frukost på terrassen.
Alltid trevligt med besök!
Trevlig resa,
Vi hörs.
Kram!

Svar:
Ditte

Comsi ComsaTrevligt med besök... :-)

Godnattkram ❤ zZzzzZzzz

Svar: Ja, verkligen! Vi har haft en jättefin dag på alla sätt. Och nu väntar Mr Blund!Kram!
Ditte

Bosse Lidén

Vad trevligt med kärt besök. Måste skriva om sanningar? Kunde du inte slinta eller glömma en nolla på temperaturen? Vilken tur att jag aldrig är avundsjuk. Jag fick nyss ett mail från en kusin där adressen var just staden T. Hur många svenskar uppskattar du lever där? Du har säkert skrivit om det men jag blev nyfiken. Bossekram

Svar: Jättetrevligt med släktingar på besök. Och de stannar ett tag nu när vi lämnat T. Vad gälller svenskar i T så vet jag inte. Men det är inte den största gruppen..
I T finns ju också många spanjorer som arbetar där så det är en levande stad året om, även om sommarmånaderna och påsken kulminerar. Många spanjorer från Madrid och andra delar av spanien har också hus/lägenheter i stan.
Men jag vet att det finns en del områden där antalet svenskar/skandinaver är stort. Vi bor dock i ett tämligen spanskt område och trivs med det.
Jag har hört en siffra på ca 2500, men staden är stor och utspridd och en del är där mer och en del mindre. Några hyr bostäder och andra äger dem. Britter, holländare, ryssar, norrmän, kineser finländare och danskar och fransmän är också stora grupper. Även många lever i staden som har sina rötter i flera sydamerikanska länder.
Kramar och nu hoppas jag hänga med bättre i din tävling.
Ditte

Tove Olberg

Låånga frukostar är en upplevelse av tillsammans :-)
Frukostkram!!

Svar: Håller helt med! Fint med en "mjukstart" av dagen. Även här är det en lugn morgon. Ösregn!
Regnkram!
Ditte


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: