Storsamling

    
 Hemresan närmar sig med stora steg. Återstår idag att se hu det går, men jag är hoppfull. Visserligen är många av Norwegians flygningar inställda, men härifrån lär de flyga i eftermiddag och likaså tillbaka hit från Stockholm i kväll. Men vet, det gör vi först när planet lyft...
Så gårdagen bjöd inte bara på  strålande sol och molnfri himmel utan på trevlig samvaro med vänner på Ali´s Bar Celona. 
Vi var många som njöt av solen och mysig samvaro
 Preciosa och La Syrra stod för fotograferingen.
Vi övriga: Patrik, jag, Carina, Ami, Bosse och Horst hade inga svårigheter med smilbanden.
Tack alla för en jättetrevlig eftermiddag.
 
Jag slog på stort och unnade mig en riktig frasvåffla men både sylt, grädde och glass.
 
 Efter ett par timmar förflyttade vi oss upp i det blå, till Ami och Patriks taklägenhet och här blev vi sittandes på terrassen. Länge! Preciosa gick hem för att packa för hon reser tillsammans med oss och La Syrra tog sig en motionsrunda.
Njutbar utsikt!
Ami, värdinnan dukar upp....
 
En lånad keps för min del och i skuggan.
Svalkande drycker och goda tilltugg smakade väldigt gott och den förestående hemresan kändes fjärran.
 
Trevligt hade vi! 
Och jag kan lätt konstatera att det är lätt att njuta av livet och tillvaron här i stan.
 
Snart dags att lämna Torrevieja för den här gången och kanske kommer vi hem till Stockholm i kväll. Och om inte blir det en annan dag. 
Vi hörs!
 
znogge

Den tillvaron skulle verkligen passa mig. Inte på heltid men väl valda delar av året för kyla och jag är inte helt kompatibla dessvärre...

Hoppas ni får en behaglig hemresa på alla vis!

Kram

Svar: Jag tror tillvaron i Torre passar de flesta. Väldigt enkelt och okomplicerat och lätt att umgås om man vill. Många spontana möten blir det. Kylan gillar jag numer inte. Jag tycker ju om att åka skidor, men kan inte längre för ansiktet vill inte ha kyla. Alltså blir det bra med lite varmare trakter.
Hemresan gick bra, riktigt bra.
Måste även ge en eloge till Norwegians info om strejken. Fungerade jättebra.
Kram!
Ditte

Torrebloggen

Javisst hade vi det jättetrevligt i solen och uppe i det blå!
Hoppas ni kommer iväg som planerat!
Vi hörs!
Kram
//Carina

Svar: Det blev ju en härlig efetrmiddag och kväll! Så mysigt!Vi kom iväg och resan hem gick bra. Skönt att vara hemma också!
Vi ses och hörs!
Kramar och hälsningar från oss båda.
Ditte

Ami

Tack för den trevliga eftermiddagen och kvällen! Så kul att vi kan samlas och ha det så härligt!
Hoppas nu ni kommer iväg utan en massa förseningar!
Vi ses!
Kram

Svar: Tusen tack till dig och Patrik! Och till alla andra! Jättetrevligt! Sicken fin eftermiddag och kväll det blev. Minnesvärd för oss!Vi kom iväg, 30 minuter sena och resan gick bra med spansk och holländsk besättning.
Visst ses vi snart igen.
Kram!
Bosse hälsar så mycket och tackar han också.
Ditte

Ruth i Virginia

Såg ut som en perfekt dag i goda vänners lag.
I går hade vi heldagssnöväder; det snöade precis HELA dan.
Och nu är det vackert vitt och -12C. Kunde gott klara mej utan
båda. Det är ju MARS, vetja! Vi har verkligen haft vinter i de
här trakterna.
Ser att Stockholm har 6 plusgrader. Hoppas Vasaloppet har nog med snö.
Lycka till med flyget!


Svar: Tack Ruth! Flyget gick som det skulle men en aning sent. Men vad gjorde det?Skönt att var tillbaka i Stockholm igen och fint att kunna växla mellan Spanien och Sverige. Det är ju ingen lång resa direkt. Har sett i tidningarna att det är så kallt i dina trakter och snö dessutom. Visst är det ju mars och de vackra magnolierna borde snart komma fram. Minns en vecka i början av mars för många år sedan då vi var i Washington och såg just de vackra magnolierna som blommade.
Intressant att se hur det blir med snötillgången i Vasaloppet på söndag. Här i Stockholm skall det bli +13.

Ditte

Tove Olberg

Ljuvligt i blå verklighet. Nu byter du land igen! Bra resa önskas!

Svar: Tackar! Väl hemkomna är vi! Ja, vi har verkligen haft ett fantastiskt försommarväder den senaste tiden. Och nu väntas det fint väder här hemma i helgen. bra det också.
Ditte

Ann-Kristin

Hej!
Vilken härlig sista em i Torre för denna gång!
Hoppas att ert flyg kom iväg som det skulle.
Snart ses vi Förhoppningsvis i vårt lilla paradis. Om 6 v idag åker jag.
Nu blev det lite rim helt plötsligt :)
Kram/A-K

Svar: En jättetrevlig eftermiddag med storsamling blev ett perfekt avslut på den här vistelsen. Jodå, vi kom iväg, 30 minuter sena med spansk och holländsk besättning. Bra hemresa trots motvind och lite turbulens. Sex veckor går fort och snart ses vi.
Kram!
Ditte

Susan

Hola! Välkomna till Estocolmo! Har ju min fantastiska app Flightradar24 PRO och följde er över Europa. Såg att ni startade nån halvtimme försent och landade 19.41!
Kram//Susan

Svar: Tackar! Den här appen skall jag skaffa. Verkar toppen.Jodå vi landade 19.41.
Kram!
Ditte

Ghugge

Välkommen till Svedala!😍Vädret skall bli härligt till helgen!🌇

Svar: Tackar! Känns bra att vara hemma också och fint helgväder blir perfekt.Kram!
Ditte

Susan

Hola! Välkomna till Estocolmo! Har ju min fantastiska app och "tittade till er" när ni var över Belgien. Såg att ni var nån halvtimme försenade i starten och landade 19.41! ;)
Kram//Susan

Svar: Hola! Gracias! Hemresan gick bra. Vi var 30 minuter sena i start, ett proppfullt plan, men resan gick smidigt trots lite motvind och turbulens. Den där appen verkar ju toppen, säkert något för mig. Norwegian flög med holländsk och spansk besättning och visst landade vi 19.41. På Arlanda hann vi se Rocio som skulle till Torre med vårt vändande plan. Vi hörs!
Kram!
Ditte

Kicki

Hej Ditte!
Vi träffades i Peking genom Carro. Kul att följa din blogg. Är intresserad av att ev. Köpa hus Spanien då jag nu snart ska gå i pension. Undrar om du kan kontakta mig då jag har lite frågor och funderingar. Vi bor ju nästan grannar på söder.
Med vänlig hälsning, kicki
Mobil 0708669633

Svar: Hej Kicki!Jag ringer dig i helgen!
Har kommit hem nu i kväll....
Hälsningar Ditte
Ditte

Susan

Hahaha!! Flera kommentarer från mig. Är nåt skumt med min padda... Skickade iväg en kommentar och den publicerades inte trots att jag kollade och uppdaterade - så jag skickade en ny. Och hips vips publicerades båda! Sorry - inte meningen att "spamma" din sida! ;)

Svar: Ha, ha, ha....Du är roligv du. Men dina kommentarer var lite olika. Och jag gillar att höra från dig. Kram och natti.
Tror Mr blund är på väg nu.
Ditte

FREEDOMtravel

Hoppas ni kom iväg nu som tänkt! SV: Självklart förstår vi att det finns massor som är genuint spanskt i Torrevieja! Det har vi aldrig tvekat på! Att vi skrev om allt det svenska vi såg var ju för att detta stack ut och var annorlunda och speciellt från alla andra ställen vi besökt och därför fascinerande! Tidigare har vi hittat brittiska och asiatiska matvaror på Carrefour, men det var första gången vi såg något svenskt. Och då massor på en gång! Det var också första gången under tre månaders resa som vi såg en svensk restaurang! Vi åkte runt och bara gapade och ropade till varandra "Titta där, en svensk flagga till!" och "Titta där, Svennes kaviar!" osv. Vi var helt uppfyllda av denna upplevelse efteråt, så inte så underligt att vi skrev om det! Så vi menade inget negativt, utan det var en iakttagelse som fascinerade oss! Här i Benidorm har vi gjort andra iakttagelser som vi kommer dela med oss av ;)

Svar: Kul med Benidorm! Var där mycket i ungdomen och skall ta en vända dit på en utflykt i vår. Vad gäller Torre så finns det ju mycket svenskt där och så tycker jag det blivit på många ställen dit vi svenskar åker och stannar längre tider, ibland blir det väl mycket menar jag. Jag förstår precis er tanke! Kan också känna så men har hittat annat...Jag tänkte så när jag kom till Solkusten , Mallorca och Gran Canaria. Jag jämför nog med många platser dit vi åkt innan turistströmmen kommit och det är ju så annorlunda och ger en helt annan känsla.
Ditte

Comsi ComsaMen titta där sitter gänget igen, ler! :-)
Hörde just nu på nyheterna att ingen överenskommelse har kommit fram mellan parterna.
Hoppas du inte skall påverkas och att du får en fin hemresa. :-)

Svar: Tack! Jo, vi ses då och då ...Riktig storsamling! Inga problem att komma hem; holländsk kapten och styrman och spansk kabinpersonal . Tyvärr mulet i Stockholm idag! Men fint att vara hemma också.
Ditte

Veiken

Ja jösses, vilken sörja med Norwegian- Hopas att dom löser det snart. Jag såg i en tidigare kommentar att ni har kommit hem så då fungerade er resa i alla fall! Då är du hemma och möter våren. Ganska lagom kanske.
Våfflor är suveränt gott, men av någon anledning så fastnar dom på midjan (den som inte finns längre ;) ) på mig! Ha det jättebäst och en härlig helg önskar vi! Kram

Svar: Jo, tack vi är hemma och resan gick jättebra, tar ju ca fyra timmar bara. Grått här idag och blåsigt men jag ser fram emot den utlovade solen i morgon och +13. Man får var glad för det lilla. Vad gäller våfflor blir det ett par om året så jag får gå en extra runda och det kan det vara värt. Önskar er en fin dag i Paradiset.kramar och tankar från mig.
Ditte

Hamid

Hola,
Välkomna hem.

Svar: Tack! Känns bra att vara hemma också, trots mulet och kraftig vind. Men vi har ju tankat sol och värme så vi står oss ett tag nu. Hoppas vi ses nästa gång!
Ditte

Lena i Wales

Lycklig resa hem! Hoppas allt går bra!
Känner igen bilderna från Ami. Din våffla ser också god ut!

Svar: Hemresan gick bra och Norwegian skötte sig bra med holländsk kapen och styrman och spansk kabinpersonal . Vad gäller bilderna blir det svårt att variera ...
Och visst var min våffla god. Försvinnande god.
Ditte

Aaa

Välkommen hem!

Svar: Tack! Känns väldigt bra att vara hemma!
Ditte

Geddfish

Så underbart! Avis! Skriver jag jämt ;)
Välkommen hem, för jag såg någonstans att du är i Stockholm nu.
Kram och ha en fin lördag!

Svar: Tack! Visst har jag det bra! Och ibland inser man inte alltid det. Fint att vara tillbaka i Stockholm igen, trots att vädret idag bjuder på mulet, blåst och +4. Men jag sitter här och tittar ut över Globen och kanalen och har det väldigt bra.
Trevlig lördag önskar jag dig också.
Kram!
Ditte

Malin

Hoppas ni kom hem och att flygen gick som de skulle! Välkommen hem (om ni kom hem) och hoppas Stockholm kommer visa bättre väder än det gör idag.

Svar: Tack, vi kom hem ordentligt med holländs och spansk besättning. Och nu hoppas vi på att våren visar sig här i morgon med lite sol. Men det märks att dagarna nu är ljusare än i januari då vi åkte.
Ditte


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: