Okomplicerat och väldigt trevligt.

    
Solen fortsätter att lysa på oss och timmarna utomhus blir många. Frukost på terrassen till fågelsång, mer eller mindre vackert. Beror på om duvona tar ton eller inte.
Stödsamtal med blommorna, kurs i spanska, promenad, (gärna längs havet) och ofta spontan träff med vänner på något café. Okomplicerat och väldigt trevligt!
Matfrågan är också ganska enkel att lösa och utbudet av fräscha råvaror är stort, så det är lätt att bestämma sig på plats i butiken eller saluhallen vad man är sugen på. 
Ibland äts en sen lunch ute, ofta en trerättersmeny och då blir det något mycket lätt i matväg fram på kvällskvisten. Andra gånger går vi ut och äter på kvällen. Här behöver man inte bestämma i förväg utan tar det som det kommer.
Antar att det är så vi får tänka även med morgondagens flygning hem. Ingen idé att hetsa upp sig över något man inte kan påverka. Just nu är det ju varning för inställda plan hos Norwegian, men vi vet inte ännu om vi är berörda. Lär tids nog få veta det.
Hoppas då, om planet är inställt, att bli ombokade inom de närmaste dagarna, för på tisdag måste jag vara hemma.
 
Havet lockar alltid....
 Att promenera är roligt och likaså att fotografera och jag har oftast med en lite större kamera när jag går ut, men jämförelsevis är den är liten.
Amis man, Patrik han har en rejäl kamera och tung som bara den. Vilka objektiv! Jag fick provhålla kameran och insåg att skulle en sådan följa med mig så fick jag ha en dragkärra till den. Eller också lägga mig i träning. Å andra sidan får man bra armträning genom att ha den med sig.
Häftig var den! Men jag får nog vänta med ett inköp....
 
VIlken fin kamera! Snudd på ingenjörskunskaper för att använda den...
 
 Nu när jag plötsligt har fått en nyvunnit intresse för växter och när dessa pelargoner visade sig på en restaurangs terrass så fick jag en känsla av att de inte var "äkta vara" De såg alltför perfekta ut. 
Men för att jag och de andra i sällskapet inte skulle gå härifrån med felaktiga tankar så ville jag ju känna på dem. Lena och mjuka var de där de stod i sina krukor. Som sammet.
Men det höll på att gå illa för både mig och pelargonerna. Krukorna de var planterade i stod ostadigt så när jag og tag i en kruka så höll den på att välta, men ångrade sig.
För egen del hoppade jag ner och vad servitören tyckte om mitt besök bland pelargonerna, det vet jag inte. Han var fullt upptagen mef sin "fån".
Vi som promenerade här tillsammans fick oss ett gott skratt och det fick även andra som såg på. Synd att jag själv missade synen....Men jag fick uppleva att känna på pelargonerna.
 
 
Verkligt fluffiga pelargoner.
 
Äkta vara! Jag vet det nu... BIld lånad från Preciosa.
 
                                                                                        
Anonym

Haha! Ja, det var tur att du klättrade upp där så vi fick veta att de var äkta....Men det kunde ju gått illa. Du kunde ju ha fått alla lådorna över dig :)
Och visst har vi härliga och okomplicerade dagar här nere! Vi njuter och stortrivs :)
Ses om en stund!
Kram

Svar: Så mysigt att vara här och vänner och sol bidrar ju också . Förstår att ni också trivs . Vi fick oss ju alla ett gott skratt där bland pelargonerna. Kram!
Ditte

Bosse Lidén

Du kunde inte låta bli. Det hade inte jag heller kunnat. Vissa frågor måste få ett svar.
Tuff kamera. Kombinationen med styrketräning kan diskuteras. Hoppas det löser sig med er hemfärd. Kram Bosse

Svar: Vad skönt att jag inte är ensam om att vilja känna på saker. Man måste ju få veta. Visst är kameran tuff och vilka bilder som kan tas. Men det förutsätter också en duktig fotograf och där har jag mycket att lära mig.
Nu är vi i alla fall incheckade så resten är en öppen fråga....
Kram!
Ditte

Eva`s blogg

Ja ja man måste känna så är jag också :) ja trist det med flyget o det ser mörkt ut så imon åker ni hem? härligt att kunna ta saker bara så utan planering :) njut av dagen kram

Svar: Jag är optimist och tror nog att vi kommer hem. Och blir det inte så i morgon så blir det en annan dag. Men på tisdag bör jag vara hemma. Här njuter vi på så mycket vi kan, idag strålande sol, inte ett moln på hela dagen.
Kram!
Ditte

Ama de casa

Ja dom såg verkligen konstgjorda ut - vad bra att du kollade! :-)

Svar: Man måste ju känna för att veta. Detta har jag gjort vid flera tillfällen och ibland har ordningsvakter tillkallats. Men de gångerna är dock få...
Ditte

Ghugge

Hi, hi, det där gjorde du bra och så vig du är! Underbara blommor jag dånar... Hoppas att ni kommer iväg hem och att resan går bra. Fint objektiv och roligt inlägg. Kram

Svar: Tack! Visst var blommorna vackra! Skönt med smak av sommar. Nu har vi checkat in, men resten kan vara en öppen fråga.
Kram!
Ditte

Ami

Min kommentar verkar ha försvunnit?
Men det var en väldans tur att du klättrade upp där, så vi fick reda på hur det egentligen var med de där pelargonerna :)
Och tack för en jättetrevlig dag idag!
Hoppas resan går bra imorgon!
Kramar från oss

Svar: Nu vet vi vad gäller just dessa pelargoner. Fina var de och ett gott skratt fick vi. Tack för en minnesvärd eftermiddag och det på många sätt. Jättetrevligt! Vad gäller morgondagen är jag positiv . Kramar och tack från Bosse och mig.
Ditte

A-C

Självklart man ibland vill veta om blommor är riktiga eller ej, förstår dig.
Hoppas ni kommer iväg med flyget. Vi ser verkligen fram emot att komma ner till Torre igen.
Vi ses snart igen. Kram

Svar: Ja, dessa såg så oäkta ut, de var så perfekta, att jag var tvungen att känna på dem . Vad gäller flyget är vi incheckade och klara, men om planet lyfter vet vi inte. Strålande sol idag så välkomna hit . Förstår att ni längtar! Kram!
Ditte

Ann-Kristin

Gokväll Ditte!
Jag har sett ditt våghalsade tilltag lite här och var. Hade det varit jag så hade jag nog valt trappen för att kolla om blommorna var äkta.
Håller tummarna att ni kommer iväg i tid imorgon.
Många kramar/A-K

Svar: Jag såg trappan efter det att jag tog steget upp....och då var det för sent. Och blommorna var äkta. Vad gäller morgondagen får vi se, men inget jag kan påverka. Hoppas gör vi förstås.
Kramar från oss båda.
Ditte

Znogge

Så skönt att veta att det var "äkta vara"! Man vill liksom veta :-)

Noterar att Patrik har det rätt märke av kamera. I alla fall om man frågar mig... Fast min är inte riktigt lika vass!

Kram och god hemresa!

Svar: Visst vill man ju veta och att då klättra upp lite för att få veta känns helt ok. Partiks kamera är häftig. Vad gäller Canon eller Nikon så har jag inte en susning. Viktigt är att man är nöjd med sitt val. Båda är stora och välkända märken... Men än så länge måste jag själv bära min så den är mindre och lättare.
Nu får vi se om hemresan blir som beräknad eller ej. Undrar om det finns vadslagning.
Kram!
Ditte

FREEDOMtravel

Krångligt med varning om inställda flyg, och svårt att inte kunna veta och planera! Vi åkte lite tidigare från Roquetas de Mar än tänkt eftersom det började blåsa och vi blev tvungna att ta ner tältet. Vi är i närheten av Torrevieja nu. Vi hade från början tänkt att stanna lite i Torrevieja och kanske träffa både er och andra bloggare, men eftersom ni skulle hem och Ama var bortrest just nu så har vi gjort upp andra planer längre fram. Våra vägar korsas kanske inte just nu, men säkert nån annan gång!

Svar: Trist att vi inte ses just nu när vi är så nära varandra. Här har det varit toppenväder med strålande sol och ingen blåst. Önskar er lycka till och vi hoppas komma hem en sväng i morgon. Bra med pendelavstånd. Men är ni här i morgon förmiddag så maila för vi är på morgonen till 12.
Ditte

Åse

Frukost ute och fågelsång, så underbart härligt. ha en fin fredag Åse

Svar: Ja, vi passar på att möta försommaren så gott det går. Önskar dig detsamma!
Ditte

Fia

Lycka till ni kommer säkert iväg! Välkomna!
Fia Lasse

Svar: Tack! Ja, vi får se....Men just nu ser det hoppfullt ut. Ha det gott! Vi hörs!
Ditte

Aaa

Så fint med alla blommor. Älskar rosa färg och blir på gott humör bara av det.

Svar: Fint med blommorna tycker jag också och skönt att ha träffat våren och försommaren ett tag. Har hunnit förbereda mig inför Stockholmsvåren.
Ditte

Eva`s blogg

Tänker på dig/er hoppas allt går som det skall stor kram

Svar: Tack! Ja, det ser just nu ut som om vi kommer hem idag. Men man vet ju aldrig!Kram!
Ditte

Geddfish

Vackert med alla blommor och havet, längtar, snart kanske även jag kan resa bort på något.
Hoppas du får ett bra flyg hem, hör om hur de strular just nu, men det hinner ändra sig.
Här hemma pågår planering. Jaa.
Noterar att Patrik har en väldigt fin kamera, jag har en något lättare i samma märke, men den ligger här, jag använder bara mobilkameran numera, lättvindigt, men det är klart, inget går upp mot proffsbilder!
Kram!

Svar: Ja, blommorna och havet ger en skön känsla. Vi hoppas på att flyga hem idag, det verkar gå bra. Men värre saker finns i världen än en strejk hos redan mycket välbetalda piloter. Kommer vi hem så vore det bra förstås.Förstår att du har många tankar nu i ditt huvud som virvlar runt inför nästa veckas ingrepp. Men det kommer att gå bra!
Patriks kamera är ju fantastisk, men den var tung....Och det tar ju tid att byta objektiv så det är inte alltid enkelt att få till ögonblicksbilder. Men allt annat....
Tänker på dig och Sara!
Kram!
Ditte

Tove Olberg

Hi hi -- du kollade!
Ljust och lätt att läsa om hur du har det!

Svar: Visst kollar jag! Är det något jag har, så är det koll. Oftast!Trevligt att det både är lätt och ljust att läsa om hur jag har det. Livet är oftast ganska ljust...
Ditte

maria at inredningsvis

HÄRLIGA foton:) hoppas ni har lika vårsoligt som oss här i GBG, nu ser man hopp efter mörker.

Vill du se ett UNDERBART tornhus kan du kika in min blogg:)

ha en härlig helg

LOVE Maria at inredningsvis - inredning it's, Swedish for decor :)

Svar: Tack! Jag skall absolut kika in och titta på tornhuset. Tyvärr mötte inte Stockholm oss med so,l däremot mulet väder och kraftig blåst. Men i morgon är en ny dag och vi har ju haft sol och värme i Spanien så vi klarar oss ett tag.
Ditte


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: