Utsikt från en cykel

    
Strålande sol, varmt med +29, och helt molnfritt!
En cykeltur norrut väntade och den blev lång. Backe upp och backe upp, bara att traska med cykeln bredvid sig. Och till sist lön för mödan, att rulla utför i ett par kilometer. Men redan på vägen bort, började jag gruva mig för hemfärden. Men varför ta ut något i förskott? Vi kom både bort, till Guardamar de Segura och tillbaka, ca 25 km avverkade och jag är visserligen varm och törstig, men vi har haft en underbar dag. Träningen kom på köpet och den var helt gratis.
 
 
Anonym

Så härligt med en cykeltur i det fina vädret....Men 29 grader är nästan för varmt att anstränga sig i. Men man kan ju stanna efter vägen och vila lite. Hur som helst är ni duktiga som ger er ut på tur :)
Här har vi tyvärr inte ens "dammat" av cyklarna än, vi som annars är så glada för att ta oss en tur......Hoppas på lite bättre väder!
Kram

Svar: Visst vore det trevligt med bättre väder hemma, för att cykla i regn och blåst kan man ledigt undvara. Här var det varmt på cyklen men vi kom fram till havet och det var njutbart. En häftig och lååång sandstrand.
Skickar lite sol och värme, vi har mer än vad vi behöver.
Kram!
Ditte

Ami

Den anonyma var så klart Ami :)

Svar: Jag förstod det.
Ditte

Comsi Comsa
Cykling är ett bra sätt att ta sig fram, fast det låter som det var väldigt varmt, kanske lite för varmt att cykla... Så fina bilder du visar... ☺ Nu berättar jag en hemlighet, just nu 20:50 så tittar solen fram för första gången idag.

Godnattkram och sov så gott när det passar ♥

Svar: Mysigt med kvällssol över din stadsdel. Ja, det är ju min gamla...Vi hade en jättetrevlig cykeltur, em jag har knappast nte hämtat mig ännu, klockan 21.20.
Godnattkram till dig också.
Ditte

Marja

Låter som en härlig cykeltur, även om en del gick uppför. Duktigt gjort!
Kram! 😊

Svar: Det blev en rejäl tur och mycket uppför var det. Sände en tanke till dig och dina backar i Umeå...Varmt var det också. Men vi hade trevligt!Kram!
Ditte

Torrebloggen

Vilken härlig cykeltur med en vacker utsikt från cykelsadeln!
Vad fina dina blommor var i förr inlägget, du har verkligen haft en "bra vattenrika"!
Kram!

Svar: Cykelturen var härlig men det var varmt mitt på dagen och ett par rejäla backar både till La Mata och Guardamar. Tyvörr hade inte backarna försvunnit på hemvägen. Hoppas att du haft en bra dag och firat ordentligt.
Kram!
Ditte

Ulla

Bra jobbat att cykla så långt i värmen !! :)
Själv valde jag bort cykeln idag, jag tog bussen till stan. Här KAN det visst inte sluta storma!
Det värsta är att det är motvind åt alla håll både till jobbet och hem...
En sak till..tycker ni är modiga som cyklar i Torrevieja, det skulle jag inte våga trots att jag är van cyklist.
Kram!
Ulla

Svar: Ja, idag kändes det som ett bra dagsverke. Det finns ok cykelbanor långa sträckor mot La Mata och vidare mot Guardamar. Vi cyklar i Stockholm och under de nästan fyra år vi bodde i peking så cyklade vi mycket och den stan är jättestor så vi har vanan inne. Jag tycker trafiken här i Torre är ok och vi har lärt oss vilka gator som är enkelriktade och det hjälper. Men man skall förstås själv känna sig säker. Ett knep vi lärde oss i Peking var att ha sadeln så lågt att man alltid kan sätta fötterna i marken och då är det lättare att stanna tvärt om så behövs. Kram!
Ditte

Ruth i Virginia

Ursäkta mej, men är ni helknasiga? 25 km i denna värme!
Kan int´ va´ bra för kröppen! Hoppas du fick tag på en pool
att sträcka ut dej i efteråt.
Fina bilder fick du iaf, kruskatjejen! :)

Svar: Lite knasiga är vi nog...Men fortsättning följer och vi var till havet. Dock inget bad men skön svalka och att bada fötterna kändes skönt. Vilodag i morgon , Barsebäck kortare cykeltur till ett kaffe och tårtkalas. Tanten hänger både i och med....
Ditte

Ruth i Virginia

Barsebäck? År inte det en golfbana i Skåne?
Eller är det en storpamps namn? Låter bekant på nåt vis.
Förstår inte "Barsebäck kortare cykeltur ..."

Ja, jag vet att du är bra på att hänga i och med. :)


Svar: Vad gäller Barsebäck är det ett Kärnkraftverk . Måtte nog ha skrivit fel .....
Ditte

Anette

Vad härligt att kunna cykla så långt i vackert väder. I Bangkok cyklar man inte gärna och här i Sverige har det blåst rejält en tid och då är det inte kul att cykla. Cykeln är ju annars ett utmärkt transportmedel.

Svar: Vad gäller Bangkok förstår jag, både vad gäller trafik och avgaser, att cykeln inte är optimal. Under våra år i Peking cyklade vi mycket men dels var det breda cykelbanor och dels var gatorna betydligt bredare i City än vad de är i Bangkok. Kanske slutar det blåsa hemma snart så att det kan bli behagligt med några cykelturer.
Ditte

znogge

Vilka vackra vyer! Perfekt att cykla i en sådan miljö :-) Även våra cyklar har haft premiär nu :-)

Kram

Svar: Vad trevligt att era cyklar också fått börja sin säsong. Längs havet här är det fint och det går att hitta trevliga småvägar. Numer finns också en del cykelbanor och det känns säkrare. Men de sega backarna kommer man inte undan. Tyvärr!!! Kram och trevlig start på veckan!
Ditte

Annika

Vi har alltid cyklarna med oss då vi är ute med husbilen. Ett otroligt fiffigt fortskaffningsmedel. Tänk så mycket man hinner se och dessutom känna dofter vilket maninte gör då man sitter i en bil. Fina bilder från din utflykt.
Kram på dig.

Svar: Visst är det trevligt att cykla och att ha med dem i husbilen är jättebra för då behöver ju inte bilen tas med på mindre utflykter. Här cykler vu mycket och hinner uppleva mycket på vägen. Soliga kramar!
Ditte

Anonym

Hej Ditte!
Bra gjort men för långt...och i solen :( Var rädd om dig/er!
¡Hasta luego!
Kram P ♥

Svar: Lite långt var det i värmen men en trevlig tur och vi vidgade våra vyer. Solskärmen var på! Hasta luego! Kram! ❤️😀
Ditte

Ditte

Till Ruth!
Min "ajfån" och jag var inte överens. Det som blev Barsebäck, i det jag svarade dig, skulle vara
"vilodag i morgon, med bara (blev Barsebäck) en kortare cykeltur till ett kaffe och tårtkalas." Och Barseäck är förutom ett kärnkraftverk också en golfbana och ett samhälle i Skåne.

Ann-Kristin

Hola Ditte!
Oj, det var em rejäl cykeltur i värmen! Har inte använt min cykel på 20 år därnere. Kollade hur den såg ut i alla fall = dammig, punka. Kanske hamnar den vid basuran.
Jättefina bilder som vanligt, både från cykelturen och blommorna i förra inlägget.
Önskar Er en trevlig em. Synd att jag inte är kvar. Ser fram emot bilder.
Kram/A-K

Svar: Det var en både trevlig, varm och rejäl cykeltur och fint att se lite för oss nya trakter. Fler bilder kommer!
Visst är det trist att du inte är här. Vi saknar dig! Bara så du vet!
Kram!
Ditte

Ama de casa

Jag fortsätter att promenera jag. Törs fasen inte ge mig ut på cykel i den här trafiken :-)

Men duktigt cyklat var det :-)

Svar: Att promenera är också väldigt trevligt och det blir en hel del av dte för oss också. Men mot La Mata och fortsatt mot Guardamar finns bra cyklebana. Och vi är ju ganska vana vid cykling i Stockholm och Peking så vi tycker dte är ganska lugnt här ändå.
Ditte

Ama de casa

sv: Montaditos är dom där små "tapas-bröden" som dom serverar på många barer med diverse grejs på, som skinka, korv, potatiskaka, blodpudding etc. Brukar vara himla gott :-)

Svar: Aha, då vet jag....Skall provas!
Ditte

Tove Olberg

Inte svårt förstå cykelglädjen och utsikten från denna! Och motionen är gratis och utomhus; bättre kan det inte bli! Cyklande kramar ...

Svar: Cykelglädjen finns helt klart och motionen ingår. Men det är varmt!Kram!
Ditte


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: