Vi har det så bra...

    
Det är skönt att i värmen inte ha några "måsten" utan från den ena stunden till den andra se vad man har lust och ork att göra. Och jag ska villigt erkänna att jag tycker värmen är besvärande.
En långsam promenad längs havet, doppa fötterna i det varma Medelhavet, slå sig ner på en skuggig restaurang för lite vätskepåfyllnad, prata och inte tänka längre fram än några minuter. Det är max vad jag känner att jag mäktar med.
Visst är det ovant för mig men just dessa varma dagar är detta en alldeles lagom sysselsättning. Om jag skall ha någon.
 Kvällarna är helt ljuvliga och det är lite svalare, med tonvikt på lite Vi äter på restaurang gärna vid havet, vi sitter kvar länge, strosar så småningom hem i den sena kvällen och blir sittande ute på terrassen tills kvällen övergår i natt. Då är det behagligt, tycker jag.
 
 
 
 
 
Geddfish

Jag gillar också att inte ha några måsten ibland.
Bara vara liksom. Just nu när det är varmt. Sitta lite här, gå lite där, ta en slurk dricka här och en matbit där.
När det är kyligt är jag mer strukturerad.
Ha det fortsatt fint! Kram, Gerd

Svar: Känner igen mig. Och nu i värmen är det skönt att inte fundera så långt på nästa drag. Det får bli som det blir. Nåja, nästa i alla fall. Trevlig fortsatt söndag önskar jag dig.
Kram!
Ditte

Iris

Underbart att inte ha måsten, leva här och nu.
Vi njuter av livet, här och nu , för tillfället på terassen i solen med kallt och gott i glasen :)
Kram till er alla från Hans och Iris

Svar: Visst är det! Och så skönt ni har det att på er terrass med en svalkande dryck.Alla hälsar till er med stot kram.
Ditte

Znogge

Så underbart behagligt det låter! Även i dag blev det ett bad och eftersom temperaturen var hela 21 grader så badade jag verkligen!

Kram

Svar: Så skönt med 21 grader i vattnet. Förstår att du vågade dig i för varmt är det hos dig också har jag förstått. Här är nu det bästa att sitta ute till fram på småtimmarna för då är det svalt.
Kram!
Ditte

Comsi ComsaDet låter gott att läsa men jag vet att du lider i värmen.

En svalkande kram och en flaska isvatten ♥

Svar: Under dagarna är det varmt, verkligen. Men vi har trevliga dagar med vänner och lever upp fram på kvällen. Och visst är värmen jobbig, helt klart. Tack för isvattnet och den svalkande kramen. Kändes skönt!
Kram!
Ditte

Ama de casa

Ja, det är gott att leva när man har det så bra :-)

Svar: Värmen är just nu besvärande för mig på dagen.Men annars är det bra. Och jätteroligt att ha vänner här på besö.
Ditte

Ami

Så härliga dagar ni har! Och visst är det skönt att inte ha några måsten, men förstår att det är väldigt hett på dagarna!
Kram

Svar: Vi har det bra, men nu kan jag avvara värmen. Längtar efter kyla och orka gör något på dagarna. Men kvällarna är sköna och det är då vi orkar vara ute.
Kram från en skön terrass med lagom kvällsbris.
Ditte

Preciosa

Hej
Ja jag avundas ingen i värmen där nere. Dom som kan idka strandliv har det ju bättre :-)
Välkomna hem nu och hoppas resan går fint !
Kram P ♥

Svar: Tack! DEt känns bra att komma hem nu. Nej, inte ens vid stranden är det svalt. Jo, vid den långa La Mata/Guardamarstranden fläktar det och är mer plats.
Trist när man inte orkar göra något för att det i mitt tycke är för varmt, +33.
Vi hörs och ses.
Kram!
Ditte

Torrebloggen

Visst har vi det väldigt bra, men ibland kan det bli lite för mkt av det goda (värmen & solen)!
Men snart så kommer ni ju hem, för här är det lummigt, skönt och mkt svalare!
Ha det så bra!
Saknar er, men vi ses nog snart igen
Kram!

Svar: Just nu längtar jag hem och det har jag inte gjort tidigare. Men lite svalare väder skall bli skönt. När det är runt +25 så är det perfekt för mig. Nu i kväll är det +28 och en sval vind fläktar in. Skönt!
Saknar er och hoppas vi ses snart.
Kram!
Ditte

Ghugge

Härligt att njuta av livet som ni gör! Är det för varmt får man bli lite mer aktiv på tidigt morgon och sen kväll, så har det varit här hos oss i några dagar. Varm kram!

Svar: Ja, vi har det bra på alla sätt, men nu tycker jag inte värmen är njutbar. Det är alltför varmt för mig när det är +33 på dagen. Nu i kväll är det behagligt med +28 och en sval bris. Har förstått att ni också haft varmt några dagar.
Varm kram från mig också.
Ditte

TantGlad

Skönt bara vara och göra det man vill. Finns ju både pluss och minus med värmen. Men förstår att kvällarna är svalare. Skönt för dig.
Man blir ju lite snö i värmen åxo.

En go och STOR kram till dig.

Svar: Här orkar jag inte så mycket på dagen när termometern visar +33, men kvällarna när det är +28 är betydligt mer njutbara. Och för första gången på två år längtar jag hem till Stockholm och svalare väder. Varm terrasskram från mig.
Ditte

Eva`s blogg

Men va härligt, och jag kan säga samma sak ang värmen här i går jag kände inte det skönt alls, men i dag 22 gr är mer lagom o jag skall jobba så :) låter skönt med kvälls promenad oxå. Fortsätt att ha det bra Ditte :) stor kram

Svar: Låter perfekt med +22, passar mig perfekt. Har läst att det varit varmt hemma också, men kanske kan det nu bli mer lagom temperaturer. Jodå, vi har det fortsatt bra i värmen.
Kram!
Ditte

Bosse Lidén

Det är alltid skönt när måsten är så få som möjligt. Nätterna är ljuvliga. Jag satt en lång stund i natt på balkongen och njöt. Tände ett ljus och lät tankarna vandra. Kram Bosse

Svar: Ja, visst är det! Jag satt också ute en stund i natt och då var det +27....och vinden svalkade så skönt. Sedan gick det att somna om.Varma kramar!
Ditte

Annika

Låter helt underbart tycker jag. Fortsätt nu att njuta av de härliga kvällarna och av skuggan på dagarna fina du.
Kramelikram

Svar: Vi har det väldigt bra och väldigt varmt och kvällarna tycker jag är allra bäst och i skuggan vid havet där det blåser. Varm kram till dig.
Ditte

Sanna | Beauty & Design

Åh vad underbart! Jag gjorde en dum grej igår och pressade lite, nu när jag jobbar vill en ju få lite färg i alla fall. Men självklart somnade jag och vaknade riktigt svedd. Eller ja, röd i alla fall.. Vi har haft helt makalöst varmt här i Göteborg de senaste dagarna, men nu har det lagt sig lite, och jag är med det också lite lättad faktiskt. Har svårt när en svettas utan att på något sätt kunna ta skydd från värmen. Men jag har badat mycket i alla fall. Nu får vi se om och i så fall när värmen kommer tillbaka! :)

Svar: Ja, varmt har jag sett att dte varit hemma också. Och att somna i solen är lätt gjort, men nu kanske huden hinner vila sig ett tag. Skönt med svalkande bad och ett parasoll kan alltid vara bra att ha med. Ibland är det förstås svårt att fästa det på klippor förstås...Jodå, visst kommer värmen tillbaka. Och jag skickar gärna en del.
Ditte

Marja

Ja, ni har det verkligen bra! Fortsätt och njut. Kram! ☺

Svar: Bra, men väldigt varmt...Kram!
Ditte


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: