Ett vykort

    
För ett bra tag sedan hade jag "veckans vykort" som ett stående inslag. Det blev uppehåll en period men nu är vykortet tillbaka igen.
Det är sommar, vissa dagar kan man ju tvivla förstås, men vädret är som det är och inget man kan påverka.  Jag är hemma i Stockholm och trivs med det just nu och härifrån gör jag/vi diverse avstickare. 
Idag blev det en tur med tåget till Uppsala för att hälsa på Liv (dotter) och barnbarnen Max 5 år och Willliam som blir två år i september. Vi hade en jättetrevlig dag och det är alltid så roligt att ses.
Imorgon är en ny dag och det blir också en ny resa. Uppstigning i ottan!
 
 
Decdia

Vilken kul grej med veckans vykort!

Svar: Ja, ett tag var jag flitig med detta men projektet har legat på is ett tag, men har nu tinat upp.
Ditte

Christina

Vykort är lite nostalgi... numera är det sällan man får och skickar vykort... men man blir alltid lika överraskad och glad när det dimper ner ett vykort i brevlådan :)

Ha det gott! Kram Christina

Svar: Visst är det roligt att få riktiga, handskrivna vykort, men de är verkligen sällsynta numer. Jag skickar vykort ibland, men borde göra det oftare.
Ha det gott du också!
Kram!
Ditte

moi

Vilken bra idé! En slags resumé och härliga bilder att minnas!
Önskar dig en trevlig tripp idag!
Kram

Svar: Jag hade detta för ett bra tag sedan, men kom av mig. Har nu "kommit på" igen. Är på väg och genom Stockholms skärgård. Uppstigning i ottan idag.
Kram!
Ditte

Comsi Comsa


Jag får nästan aldrig vykort i dag och om jag skickar ett till något så ringer de och undrar om jag är sjuk eftersom jag skickar vykort, ha ha ha....

Stor kram fina du ♥

Svar: Jag får inte heller många vykort men blir glad om det kommer några. Brukar slicka då och då till äldre släktingar och det är uppskattat. Glider nu genom Stockholms skärgård och passerar nu Furusund. Kram❤️
Ditte

Ama de casa

Oj vad du flänger och far - trevligt! :-)

Fint vykort också :-)

Svar: 😀 Aktiv semester! Härligt !
Ditte

Znogge

Vilken trevlig dag och jag förstår att du passar på att träffa barn och barnbarn nu under sommaren. Passar på att önska dig en trevlig båttur i dag!

Kram

Svar: Tack! Att träffa barn och barnbarn är alltid trevligt och idag är det ny tur till sjöss. Just nu passerar vi genom ytterskärgården och snart väntar Ålandshav. Kram!
Ditte

Sanna | Beauty & Design

Åh vad mysigt att träffa Liv och barnbarnen :) Funderar på att åka till Uppsala när jag har semester i augusti, bara gå omkring, fota lite och upptäcka! Har varit där en gång innan, men i typ februari på konferens, så det var inte riktigt så att jag kunde upptäcka stan :)

Svar: En resa till Uppsala är alltid trevligt och att både se slottet, unversitetsbiblioteket och universitetet, strosa längs Fyrisån och besöka Ofandahls konditori kan vara extra mysigt. Och enkelt at ta tåget dit är det också...
Ditte

Bosse Lidén

Vilken trevlig kategori du har. Den gillar jag skarpt. Kram Bosse

Svar: Tack! Och jag ska försöka hålla den vid liv!Ålandskramar!
Ditte

Ami

Vykorten är jättefina!
Och visst är det roligt att göra små utflykter tillsammans med nära och kära!
Kram

Svar: Tack! Jag gillar att "utflykta" och nu när det inte är direkt supervarmt orkar jag med dem. Och att träffa barnbarn och döttrar är verkligen mysigt.
Kram!
Ditte

Tove Olberg

Vykort - 'är ett väldigt vackert ord och så litet - ja det finns ju stora ;) ... stort ryms och ger en vy för liten och för stor ...
vyig kram

Svar: Du har så kloka tankar och jag är så förtjust i dina formuleringar och lekar med ord. Skickar en Liv-lig kram!
Ditte


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: