Trassel!

    
Dagens inlägg var på gång och bilderna från kameran inlagda på datorn, färdiga för användning. Inspirerad loggar jag in på kontot och det går bra. Men när jag går vidare till sidan där man skriver möts jag av följande meddelande; "Något gick snett. Servern gav ett fel när sidan hämtades. Pröva igen om en stund (500). Internal Server Error". Att komma in till " skrivarsidan" från mobilen fungerar, men  det hjälper inte mig för jag vill använda datorn . Och det hjälper inte heller att jag startar om den. Har skrivit och påtalat felet och hoppas, som den optimist jag i grunden är, att felet kommer att åtgärdas under kvällen.   
Ami

Visst är det trist när bloggen "bråkar" :( För det mesta fungerar det bra från datorn för mig, men mobilen är alldeles hopplös emellanåt!
Hoppas det löser sig så du får ut dina bilder :)
Kram

Ps. Sen verkar det som om alla måste bevisa att de inte är robotar nu! Blir det så hos mig också när du kommenterar?

Svar: Jättetrist! Men för det mesta fungerar det. Det här med robot har jag inte sett hos mig, men väl när jag kommenterar hos en del word press bloggar. Har mailat och klagat så får se vad som händer...
Kram!
Ditte

Ama de casa

Ajdå... Hoppas det löser sig!

Svar: Tålamod är inte min starkaste sida, men jag tränar....Och visst löser det sig. I och för sig är ju detta en mer "världslig sak" som Karlsson på Taket skulle ha sagt.
Ditte

Aaa

Samma här, det är något allmänt fel!

Svar: Trist! Har mailat dem och väntar på svar. Men det fungerar via mobilen...
Ditte

Geddfish

Åh, SÅ trist när det inte funkar! Jag vägrar så gott som att blogga gm mobil, kan bara få med en bild isf.
Men jag har fått det konstigt här hemma. Behöver två datorer. Ska inte förklara varför ;)
Hoppas det löser sig för dig! Kram <3

Svar: Jättetrist! Men, men jag klagade och säkert många med mig. Men det är ju egentligen en världslig fråga...I det stora. Två datorer? Ja, det kan ju behövas. Kanske en för vardagar och en för helgdagar. nej då, skämt åsido, klart det fins en anledning om du behöver det. Och jag klurar, helt omedvetet.
Kram!
Ditte


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: