Möte med våren och vänner.

    
God afton! Ännu en fin och innehållsrik dag. Vacker, vädermässigt, desutom!
När jag kom hem efter dagen "bloggträff" vid 18.30 visade termometern fortfarande på +23 grader. Och det är ändå bara januari.
Frukost ute och sedan en cykeltur, bl.a. till Carrefour. En ny taklampa till köket står på listan. Tyvörr hittade vi inte lampan vare sig på Carre eller på det stora intilliggande shoppingcentrat Habaneras. Men vi letar vidare i mprgon.
Det fina vädret skall bestå och nya cykelturer för att hitta lampan blir perfekt.
Efter lite matinköp på Carre blev det en energirik sushilunch hemma på terrassen. Och sedan vaäntade för min del en "bloggträff."
 
Fräsch sushi smakade extra bra utomhus på terrassen.
 
Vad är då en boggträff? Jag vet egentligen inte, men vad jag vet är att vi är fler som bor/vistas här i Torrevieja och som bloggar. Och sedan finns det andra som också bor här och som inte bloggar men som läser bloggarna. Andra är här på besök, kortare eller längre tider och/eller läser våra bloggar.  Då och då brukar Preciosa sammankalla  en träff  där vi har det trevligt och utbyter erfarenheter och tankar. Så även idag! Stort tack!
(Vännerna Ama, Ami och Carina bloggar också)
 
 
Skönt i eftermiddagssolen på Deni´s nere vid Paseon. Och "Ama" är på hugget med sin kamera.
För egen del sittter jag i vit skjorta och solisar  trea från vänster...
 
Någon, Susan, blev lite "vingklippt", men det är inte så enkelt att få med alla
och dessutom motljus där man inte ser något i kameran...
 
Det var en vacker kväll och vi vandrade hemåt i skymningen. Nästan synd att gå hem när kvällen var så vacker. 
 
 
Iris Bäck

Vad mysigt ni har det! Här har vi också haft några varma, sköna dagar. Nu lovas det dock ordentligt med vind imorgon. Läste just tidningen sydkustens varning för morgondagen, ok med +17, men mycket blåsigt ska det bli på solkusten, orange varning. Jag har plockat in allt från balkongen som kan tänkas flyga iväg. Hoppas att varningen inte stämmer :) Kram

Svar: Har också läst om kraftig blåst även här i morgon. Får säkra lösa saker på terrassen. Men en underbar dag idag och på olika sätt. Kram !
Ditte

FREEDOMtravel

Vad roligt med bloggträff! Och jättefin bild med solen! Vi gillade Carrefour när vi var i Frankrike. Här i Portugal gillar vi en butik som heter Continente, och någon sa till oss att det egentligen är samma butik som Carrefour, bara ett annat namn... ;)

Svar: Carre i Frankrike har vi gillat! I Peking var det mer kinesiskt än franskt men helt ok. Här i Torre är Carre ok och vi handlar där ibland. Men de är dyrare än de lokala butikerna och eg. inte bättre. Kul är det att handla i Saluhallen vad gäller kött och fisk. Men även de lokala små butikerna har bra varor .
Ditte

Susan

Hola! Tack för idag - supertrevligt! Ja, vad är en bloggträff? Vet inte om du noterade men när jag och Jörgen gick runt och morsade på alla frågade en svensk kvinna vid bordet bakom: "Vad är det här för möte? Ni går runt och presenterar er och verkar inte känna till varandras utseende men namn?" "Det är en bloggträff!" svarade jag. "Vad menas med det?" sa hon. "Folk som läser samma bloggar och kanske skriver nån kommentar träffas" sa jag. Hon såg inte så mkt klokare ut... ;)

I morgon bär det av hemåt igen. Vill inte - men är härtill nödd och tvungen (eller var det heter).

Kram//Susan & Bambukonstruktören

Svar: Tack för idag! Jätteroligt och väldigt trevligt. Och min lilla kreativa ådra fick blomma. Trodde inte jag hade en sådan men J fick den att blomma upp. Kanske hade sushin viss inverkan ? Skall klura vidare. Trist att ni reser i morgon. Men snart är det påsk. Stor kram och även till "bambukonstruktören". Det kommet bli perfekt! Kram!
Ditte

Ann-Kristin

Gokväll Ditte!
Så trevligt det såg ut på träffen. Det var inte många som jag kände igen.
Ser inte om La syrra var med.
Kanske blir någon när jag kommer. Alltid trevligt att få ett ansikte på bloggaren.
Om inte så är jag glad för Er som jag redan är vän med.
Kram till er båda/A-K

Svar: Det blev en jättetrevlig träff och visst var "La Syrra" med men inte på bild . Och det blir säkert ännu en träff i vår. Jättetrevligt att träffa både de jag kände och andra 😀. Och vi känner ju varandra väl... Något vi värdesätter mycket. Kram!
Ditte

A-C

Ja, visst hade vi jättetrevligt! Och vädret var ju helt fantastiskt! Sista bilden var fin!
Kram //Anna-Carin o Krister

Svar: Vädret var ju perfekt och roligt att så många kom. En jättetrevlig eftermiddag! Vi hörs och ses! Kram!
Ditte

Torrebloggen

Ja visst hade vi en underbar eftermiddag tillsammans!
Vackra bilder!
Vi ses!
Kram
//Carina

Svar: Tack för igår! Jättetrevligt och extra roligt att vi blev så många. Det härliga vädret bidrog ju också till den fina stämningen.vi ses!
Kram!
Ditte

Gittan

Så härligt ni har det och jag är med, känner värmen och dina cykelturer är inte fy skam.
Och vad kul att ses "på riktigt" kul att träffas, mycket att prata om kan jag tro.
Jag har inte träffat någon av min bloggvänner än, men man vet ju aldrig. Är glad att jag har så många och så kul att läsa om dina upptåg. Ha en skön lördag. Kram fina bloggvän.

Svar: Vi har det jättebra! Och gårdagens träff var verkligen trevlig och roligt att så många kom. Vädret var ju också på vår sida. Vad gäller bloggvänner så är det ju så roligt att dels lära känna dem via bloggarna och sedan ev. ses i verkligheten. Kanske ses vi i Stockholm eller någon annanstans.
Stor kram till dig!
Ditte

FREEDOMtravel

SV: camping är ganska dyrt. Under högsäsong kan det kosta betydligt mer än det jag skrev. Däremot kan man ju alltid få bättre priser om man bokar en hel månad eller hel säsong. Men vad är det för billiga lägenheter du pratar om och vilken säsong? Här har vi hört att lägenheter hyrs ut för 6500 kr/vecka under högsäsong...

Svar: Ja, under högsäsong är det nog de proserna som gäller. Dyrt, med andra ord. Men just nu fram till påsk och ett tag på försommaren så är priserna lägre. Sdan beror det på hur stort och fint man vill bo, avstånd till havet och om man hyr på längre tid eller kortare tid. Just nu kan du hyra här i området en liten lägnhet för ca 2000 i veckan. Men det är nu... Men friheten har man ju inte som med en husbil och fint är det att kunna flytta när man känner för det utan att boka upp en viss tid. Mycket värt!
Spännande att se vart det bär av efter Albuferia.
Ditte

Ama de casa

Ja, det var verkligen jättetrevligt!

Men det där med att finvädret ska bestå? Det har blåst upp rejält och just nu började det regna. Om jag vore som du skulle jag nog skjuta upp cykelturen till en annan dag...
:-)

Svar: Ja, se dessa vädersidor....Vädret blir ju som det blir ändå. Blåst här ocskå. Cykelturen får nog sjkutas upp, verkar motigt annars. Men en prommis på em skall nog gå att få till.
Ditte

Eva`s blogg

Åh va fina bilder & jag fick ju scrolla ner, tiden hinns inte alltid att sitta vid datorn o hälsa på alla bloggvänner, så man får titta tillbaka :) åh va mysigt ni har det o skoj med att träffa bloggvänner där ...äger alla boende eller kan man hyra året om boende där? ha en fin dag vännen kram

Svar: Tack! Vi hade en jättefin eftermiddag och solen strålade. Ett glatt gäng var det och vi var många längs långbordet. Några hyr här och nägra äger; det varierar.
Önskar dig också en trevlig dag.
Lite mulet och blåsigt just nu, det blåser rejält, men en promenad blir det så småningom.
Önskar dig en skön dag.
Kram!
Ditte

TantGlad

Förstår att ni måtte haft det jätteroligt och trevligt värre på er bloggträff.
Så många ni är.....sååå himla kul.
Ja det är värkligen kul att blogga och sedan träffa sina bloggvänner på riktigt och inte bara genom bloggen även om det är kul att träffas på bloggen åxo.
Mysiga och fina bilder. Roligt att ta del av. Det ÄR bara så roligt med blogga tycker jag.

Önskar dig en kanonfin supermysig lördag.

Kramkram fina du.

Svar: Visst är det dels roligt att blogga och sedan är det roligt med alla nya vänner man får på köpet. Att ses här var extra trevligt eftersom många bor här eller vistas längre tider och man ofta stöter på varandra. Här blåser det rejält idag men solen skiner så nu väntar utgång. Önskar dig en fortsatt fin lördag. Kram!
Ditte

Znogge

Så härligt att träffas med eller utan blogg! Vi har haft några bloggträffar i stora staden och det har varit lika trevligt varje gång.

Hoppas att du lyckas hitta en passande lampa i dag. Jag har som bekant varit på lampjakt nyligen och helt lätt är det inte.

Jag önskar dig en trevlig lördag för än är det faktiskt bara lördag och inte får vi skynda på. Men tack i alla fall ;-)

Kram

Svar: Ja, visst är det lördag...för mig som jämt är ledig går dagarna ibland ihop. Tänk, det gjorde de inte när jag jobbade annat än att det ofta kändes som måndag och fredag. Ni har ju letat lampor och fann det ni ville ha.😀 Nu gäller det en modell till det lilla köket. Men jag är ju envis. Önskar dig en fortsatt bra lördag. Kram!
Ditte

Ami

Vilken härlig dag ni fick! Så synd att vi inte hann komma ner och vara med. Men roligt att se er alla på bild :)
Och tänk att kunna sitta ute och få lite värme!
Hoppas ni hittar en lampa som passar.
Ha det så bra!
Kramar

Svar: Vi hade en härlig em på Deni's. Och roligt att så många kom. Nu är ni ju snart här och vi hoppas på fortsatt fint väder. Idag blåser det rejält men solen är framme.😀 Nu blir det lampjakt! Kram!
Ditte

Tina

Nu känner jag mig på G med bloggkommentarer, tyvärr missar jag om de "fastnar" och misstänker att jag fyller i för lite. Det är både innan och efter, som det ska fyllas i, mejladress mm.

Men Ditte! Bilderna är ju jättefina !! och härliga Susanne ser man tydligt, ändå! Jag har bara varit på en träff. Då gick jag på kryckor och starka piller 😣
Då beundrade jag Susan på avstånd, såg knappt skymten av stora idolen Preciosa, men fick chans att surra med M&M!
Verkligen trevligt få ett ansikte på de bloggare man följer, och en vacker dag får jag nog syn på dig med 😉 Vid havet!

Svar: Roligt att du var med på träffen hemifrån Umeå. Jodå, vi var en stor skara som hade jättetrevligt i det vackra vädret. Och nu har du fått lite ansikten....Preciosa var ju duktigare att få till namnen på sina bilder. Men du kände nog igen en del även utan namn.
Och visst ses vi och säkert längs havet.
Ditte

Veiken

Bloggträffar gillar jag. Synd att jag inte hann med närmsta satellit. Kramar

Svar: Nästa gång så....Kram!
Ditte

Bosse Lidén

Sådana kvällar önskar jag alltid att de aldrig ska ta slut. Jag brukar stå och försöka njuta av varje sekund. Livet när det är som bäst. Inget känns svårt. Allt känns möjligt. Kvällskram Bosse

Svar: Jag vill också gärna att dessa kvällar skall vara länge...och vänner är så viktigt. Kram!
Ditte


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: