God morgon!

    
En vacker morgon! Solen är lite sen och det är jag också, men vi hinner ses innan den helt kommit upp.
Det ser ut att bli en vacker dag och himlen ser ut att övergå i lätta blå nyanser.
Nattens regn har smält bort det mesta av snön, det är ett par plusgrader och dagen ligger framför mig med lunch hos en väninna och sedan en långpromenad tillbaka hem genom stan. Praktiskt att förena flera "goda saker."
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gittan

Så fina bilder och det ser ut att vara fint väder hos dig. Här är det jättehalt så jag hörde på radio att dom fick ställa in skolskjutsar, det var visst det värsta det varit med halka sa dom.
Riktig ishalka med ett tjockt lager is. Ha en härlig dag med god lunch och långpromenad.
Kram fina bloggvän.

Svar: Vi hade en vacker morgon och förmiddag men sedan tog det grå över. Halt är det här också, isgata på sina ställen, så är jag glad att ha kommit hem utan att ha trillat. Men det tog tid att gå för det var nästan ett steg framåt och två tillbaka. En trevlig dag blev det i alla fall!
Kram!
Ditte

Ami

God förmiddag!
I bland är det skönt att inte behöva stressa upp, utan bara ta det lugnt och njuta av morgonen!
Hoppas du och väninnan får en trevlig dag!
Kram

Svar: Jag tar det ofta lugnt på morgonen och ställer sällan någon klocka. Och nu i samband med behandlingarna vilar kroppen mycket. Lunch och sedan långpromenad hem genom stan blir perfekt. Halt är det så man får gå försiktigt. Önskar dig en trevlig dag. Kram!
Ditte

znogge

God middag!

Det låter som ett alldeles ypperligt upplägg av dagen. Kombinationen lunch med väninna och sedan en promenad är inte att förakta. Men se upp för även om det regnat så kan det vara förrädiskt halt.

Kram

Svar: God middag! Jo, det var verkligen halt så promenaden hem på 6 km blev ganska ansträngande för man fick trampa ner skorna som om det var ägg mellan skon och marken för att inte falla. Rena isgatan på sina ställen. Men nu är jag hemma och väldigt trevligt hade vi.
Kram!
Ditte

Timeoftiger

Jag ska absolut göra dig sällskap i Stockholm någon gång!

Svar: Roligt! Välkommen!
Ditte

CostaBianca

Vilken vacker morgon!
Kram

Svar: Ja, det var det verkligen, men det vackra stannade inte så länge, men njutbart en stund. Bra så!
Ditte

Veiken

Otroligt vackra bilder på himlen! Den första tar priset! Jag utgår ifrån att det blev en fin dag! Kramar

Svar: Tack! Ja, morgonen var verkligen fin! SEdan kom det grå och tog över lite för mycket. Dagen har varit jättetrevlig men det var en pärs att gå hem i halkan, rena isgatan på sina ställen. Men nu är jag hemma utan att ha ramlat omkull. Skönt!
Kram till dig!
Ditte

Malin

Vilka fina bilder! Trist att snön töat bort och bara isgata för tillfället. Glad att jag stått på benen både till och från jobbet idag utan några halkskador.
Hoppas du fick en trevlig dag med vänninan!

Svar: Tack! Ja i morse såg dte ut att bli en solig dag, men vädret ändrade sig snabbt.Jag har haft en toppendag, trots ishalkan på vägen hem.
Ditte

Ghugge

Herregud så snygga bilder! Härlig dag förstår jag. Kram

Svar: Tack! Jag det blev en härlig dag. Men halkig!Kram!
Ditte


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: