Lättsamt och lagom

    
 Visst känns det mesta i tillvaron så mycket mer lättsamt om solen är framme. Efter ett par mulna dagar så var både solen och värmen, idag uppemot +20, ett, välkommet inslag .
Frukost, modell senare och ute på terrassen, följdes av en långpromenad tillsammans med Ingrid och av någon välbekant anledning stretade vi ganska snart ner mot havet och paseon. 
Här var de flesta uteserveringar välfyllda av både lunch och dryckesgäster som lapade sol ch njöt av och i det vackra vädret.
På stranden var det gott om plats och några barnen lekte glatt i sanden. Ett par modiga varelser vågade sig till och med på ett bad. Det skulle inte jag ha gjort.  Har ingen aning om vattentemperaturen, men jag badar helst inte om det är mindre än +24.
 
Solen glittrar,
barn som leker,
 några som badar,
och andra som vilar sig på en bänk med havsutsikt.
 
 Vi slog oss ner en stund på Deni´s med lite dryck för att vila benen innan vi fortsatte till Ali´s för nästa "möte".
Här hade påpassligt nog Carina, Horst och Preciosa bokat ett bord. Och visst fanns det plats för två stolar till runt bordet. Mysigt! Lättsamt och väldigt lagom.
Samling runt bordet. Visst är det trevligt med vänner och lätt att umgås. 
Horst, Carina och jag njuter i solen ochde övriga sköter fotograferingen.
 
Middag blir det hemma och senare lite allmänkunskap i "På Spåret". Så dagen har varit både lättsam och lagom, en bra kombination idag.
 
Ann-Kristin

Gokväll!
Sitter också o kollar "På spåret". Jag är inte så berest men gillar att kolla ändå.
Pratade precis med min syster och de är och äter Sjötunga på min kvaterskrog. Få gäster där i kväll.de hade funderat på att gå till Rest. Ibsen, men valde närheten. God mat på Ibsen f.ö.
Önskar er en fortsatt trevlig kväll.
Kram/A-K

Svar: Go kväll! Har ännu inte varit på Ibsen... Kanske blir det? Känns som om prisläget där är ganska högt. Mundo ligger då bättre till. "På Spåret" gillar jag. Kul under hpllning och lite kan jag.
En skön kväll hemma i soffan blev det...
Kram!
Ditte

Marja

Så härligt med solsken och värme! Jag har också tittat på På spåret och blev så glad att Elisabeth och hennes kompis vann.
Ha en skön helg! Kramar! :)

Svar: Visst är det skönt med både sol och värme! En fin dag har vi haft. Och visst var det kul att Elisabeth och Jesper gick vidare, men även det andra laget gillade jag. Kul med detta program.
Kram!
Ditte

Preciosa

Hej Ditte!
Många fika på en dag :) Får sluta med kaffebröd :)
Ha en bra morgondag också! Krya på Bosse om han är
förkyld fortfarande...Ja det kan väl inte gå över på en dag :)
Kram P ♥

Svar: Han är konvalecent och vilar sig delvis i form. Tack för idag! Trevligt, som vanligt.
Kram!
Ditte

Ami

Vilken dag det blev! Strålande sol och varma vindar :)
Roligt att ni träffades och fikade tillsammans. Och Ali har alltid så mycket gott att välja på!
Kram

Svar: En härlig dag och ett besök hos Ali är alltid trevligt. Kram!
Ditte

Torrebloggen

Hej Ditte!
Härliga bilder! Tack själv för en jättetrevlig och härlig e.m hos Ali. Synd att Bosse inte kunde komma med, men skönt att han vilar sig i form nu. Vi tittade också på "På spåret", båda lagen var ju väldigt kunniga, men kul att Elisabeth och Jesper vann till slut.
Kram!
//Carina

Svar: Tack för igår, jättetrevligt. Och Bosse fortsätter att vara "indisponerad". "På Spåret" är kul och allmänbildande och kul om man kan lite.
Igår var det ju väldigt jämt och extra spännande.
Önskar er en trevlig lördag.
Kram!
Ditte

Eva`s blogg

Mysigt och skönt med sol :) njuta ja i fulla drag förstår jag ..ha en fin lördag stor kram

Svar: Solen gör stor skillnad och härligt att sitta utomhus och njuta.Önskar dig en fin "Alla Hjärtans Dag".
Kram!
Ditte

Znogge

Från att ha varit en badkruka har jag morskat upp mig och badar numer när termometern visar 17 grader och mer! Men visst, 24 grader tackar jag inte nej till :-)

Kram och god Alla <3 -dag!

Svar: Trevlig "Alla Hjärtans dag", önskar jag dig. För mig har det blivit tvärt om med badandet, mer badkruka för varje år...
Kram!
Ditte

Ama de casa

Jomenvisst var det en underbar dag igår! Fler såna tack :-)

Det är kul när man springer på folk och får en anledning att fika :-)

Svar: Ja, nu vill vi ha många sådana dagar med sol, värme och klarblå himmel. Och sedan får man röra sig mycket om det blir flera fikastopp. Eller slå runt på vatten....Väljer nog att gå mer och längre.
Ditte

Ama de casa

sv: Vi använder bara grillen med kol när det inte blåser för mycket, annars blir det utegasspisen med "grillpannan". Dessutom har vi vatten precis bredvid grillen, och locket som man sätter på direkt när grillandet är klart kväver glöden snabbt. Håller med om att man ska vara försiktig med kol! :-)

Svar: Ja, vi hade en kolgrill men tyvärr blåste kolen in till grannarna även om det inte var så mycket vind. Ni har ju ett mer fritt läge, minst sagt. Men det är ju absolut godast att grilla med riktig kol. Skall köpa en större elgrill för den vi köpte är i futtigaste laget.
Ditte

Veiken

Där hade jag nog inte badat, nej. Annars ser det mycket trevligt ut. Här är det lite småmulet men varmt och skönt. Ha det så gott i Torre! Kram

Svar: Nej, havet i dina trakter och stränderna där föredrar jag också och där hade det förstås blivit bad. Får titta på gamla bilder och njuta av dina som är så härliga. Kramar!
Ditte

TantGlad

Man blir värkligen GLAD av solsken och värme. Åsso har vi din blogg då Ditte. En massa fina bilder av sommar.

GLAD Alla Hjärtans Dag önskar jag dig❤

Kraaaam.

Svar: Visst blir man glad av både sol och värme. (Jag sitter ju i skuggan, men skönt även där...)Tack för beröm, alltid trevligt.
Önskar dig också en härlig lördag.
Kramar!
Ditte

Sanna Preifelt

Åh så underbart det ser ut. Hur långt är det tills värmen kommer till er nu? :) ♥ Och hur länge stannar ni denna gång? Jag ska flytta nu om två veckor, fick en liten etta på Hägerstensåsen, så det är ju inte så långt från er, va?

Svar: Vad trevligt att komma lite närmare stan och Hägerstensåsen är ett par t-banestopp från oss. Jätteroligt! Grattis!Vi stannar några veckor till och möter våren här. Idag sol och just nu +20, riktigt behagligt.
Har planterat blommor idag och njutit av att vara hemma och plocka.
Ha det gott!
Ditte

Malin

Såg ut som en riktig behaglig fredag! Och "På spåret" lyckades jag hålla mig vaken igenom sen gick nästan ögonen i kors för min del här hemma. Tur att jag inte behövde ställa klockan igår eller idag heller för den delen.

Svar: En fin dag, verkligen! Här går dagarna fort och de går nästan i varandra. Pensionärslivet är intensivt och väldigt trevligt tycker jag. Och "På Spåret" tittar jag gärna. Men å andra sidan har jag inte en veckas jobb bakom mig....
Ditte


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: