Aktiv semester

    
God afton! Efter att jag just kommit tillbaka till hotellet, efter en heldagstur, och sedan försöka få till ett blogginlägg så var det bara att konstatera  att internet  är trögt idag också. Och inget jag kan påverka.
Vi bor i en den lilla  byn, Strathpeffer, i norra Skottland, några mil söder om Inverness och här delar hela byn, inklusive de fullbelagda hotellen på "en lina" som lätt blir överbelastad.  Att vi  dessutom är på det skotska höglandet gör sitt till för att mottagningen, milt sagt, inte är på topp.
Vi har det jättebra och det blir långa intensiva dagar med frukost strax efter 07 och avresa vid 08 för att sedan komma tillbaka till hotellet vid 18 - tiden. En snabb dusch hinns med och sedan är det middag klockan 19.
Så har de två senase dagarna sett ut men de är verkligen fyllda av fantastiska upplevelser av allehanda slag.
Och semester får en ta vid annat tillfälle.
Nu väntar en kvällspromenad före sänggående för att ta in lite skotsk byatmosfär och kanske blir det då också ett pubbesök.
I morgon beger vi oss mot Edinburgh och nya äventyr väntar oss.
 
 
 
Ann-Kristin

Gokväll o sov gott efter en lååång och troligtvis en minnesrik dag.
Så småningom får vi delta i er njutresa i form av bilder o text.
Natti, natti/A-K

Svar: En "njutresa" kommer. Och nu väntar sängen efter ännu en lång och händelserik dag där edinburgh Tatto avslurade det hela sent i kväll. Mäktigt!Kram!
Ditte

Comsi Comsa


Full rulle vetebulle. =)
Stor kram på dig! ♥

Svar: Ja, full rulle hela dagarna är det. Men väldigt roligt!Kram!
Ditte

moi

Tala om energi! Och späckat schema! En semester efter detta är verkligen välförtjänt!
Kram

Svar: Vi har haft en fantastisk resa och vila får man göra senare. Här har det varit full upp. Och vila kan jag göra hemma....
Kram!
Ditte

Preciosa

Wow en säckpipegubbe! Men inte i verkligheten va?
Vad tidigt ni måste gå upp!!
Ha det fortsatt bra!
Kram P ♥

Svar: Jodå, här är gott om säckpipor med tillhörande blåsare och i kväll blir det Edingburgh Tatoo för hela slanten. En kväll fulld av och med pipor. Och bra har vi det" Men tidigt uppe och sent i säng....
Tue en är ung och pigg.
Kram!
Ditte

Ama de casa

Där kom nackdelen med Skottland... Säckpiporna. Haha! Här är jag och Preciosa inte riktigt överens :-)

Du har rätt - inte tusan har man tid med att ha semester på semestern heller! ;-)

Fortsätt att ha det toppenbra! Hoppas att internetet skärper till dig framöver, jobbigt när det är segt... Då är det nästan bättre att det inte finns internet alls. Bara att gilla läget då, liksom :-)

Svar: God afton! Nja, snarare natt....I alla fall hemkommen efter Edinburgh Tattoo so var otroligt mäktigt och fantastiskt på alla sätt. Och det är ju inta bra säckpipor...Nej, semester får jag ha i Stoclholm. Lena har hållit oss i gång och äe en helt fantastisk guide. Oj, så mycket vi lärt oss och upplevet.
Och tänk, nu på nattkröken är internet samarbetsvillligt.
Men jag ska upp 05.30 så Mr Blund väntar på mig.
Ditte

Eva`s blogg

Ja man får passa på att ta tiden i akt och se så mycket det går :) ser ut att ha det gott men det har du/ni på alla era resor & där av är det så skoj att läsa om det oxå :) fina bilder o vykort önskar dig en skön fredag vännen kramen

Svar: Långa och fullmatade dagar är det, men vi får också se och uppleva så mycket. Helt fantastiskt!Önskar dig en fin helg!
Kram!
Ditte

Ami

Förstår att det är full fart från morgon till kväll! Men så mycket vackert ni får se och vara med om :)
Ni får ha semester när ni kommer hit ner till Torrevieja sen :)
Önskar er en fin fredag
Kram

Svar: Här är det full fart! Så mycket att se och uppleva; verkligen en fantastisk resa. Ja, semester med vila kan vi ta senare.
Önskar er en trevlig lördag. Här blir det Edinburgh Tattoo i kväll. Skall bli mäktigt att se det å plats.
Kram!
Ditte

Znogge

Så trevligt! Nu är vi hemma igen ifrån Irland så nu ska jag läsa ikapp! Förstår att det är mycket intressant som ni får se.

Kram

Svar: Hoppas att nu hade en fin resa. Jag hann läsa om de första dagarna och får läsa i kapp när jag är hemma. Jag har inte hunnit med bloggen för dagarna är långa och intensiva men väldigt innehållsrika. Kram!
Ditte

TantGlad

Jobbigt med ett trögt internet. Men ni ser ut att njuta och ha det gott. Full upp.
Ha det så jättegott på resan och KRAM från mig

Svar: Här är det överfullt vad gäller att se, uppleva och göra . Inlägg med mer av resan kommer när jag är hemma. Men kanske fungerar internet i eftermiddag. En öppen fråga...hoppas du har det bra och njuter av din semester. Kram!
Ditte

Tove Olberg

Tack för vykortet! Måste bara in och se att allt är väl ...
kram

Svar: Hej Tove! Allt är väl utom internet men det är i sammanhanget en världslig sak. I kväll ska vi på EdinburghTattoo och det blir häftigt . Kram!
Ditte

Eva`s blogg

Kikar in så här innan jobb för att önska dig en fin dag kram

Svar: Tack! Vi är i Edinburgh och har det toppen. Önskar dig en fin dag och snart har du semester . Kram!
Ditte

Bosse Lidén

Vackert vykort som vanligt. Kommer det in någon och spelar säckpipa som väckning? :) Har du kunnat göra egna privata kopplingar till din pappas tid? Kram Bosse

Svar: Tyvärr ingen säckpipa som väckning. Men i kväll blir det Tattoo och då blir det blåsa av. Jodå några kopplingar har jag fått på den privata sidan och fakta som jag ska titta vidare på. Vi är jättenöjda med allt. Trust bara att internet inte fungerat. Men en världslig sak när det finns så mycket annat. Rapporter kommet från Skottland. Kram !
Ditte

Ghugge

Underbart vackert landskap! En önskedröm för en fotofantast!😊 Kram.

Svar: Fantastiskt vackert! Detta vore något extra för dig som fotograf! Tyvärr har kanske molnen legat över Skottland och der vackra ljuset har jag inte fått till. Men några bilder är ganska hyfsade från en glad amatör. Kommer när jag är hemma igen. Kram!
Ditte

Lena i Walesl

Ja, nu behöver du semester och jag lite ledigt också för den delen!
Hoppas hemresan gick bra!
Kramar från din reseledare

Svar: Tack för fantastiska dagar och jättefina upplevelser på alla tänkbara sätt. Nu vet jag mer vad "Commando Monument" står för och vet att pappa varit just här. Jag hann bara aldrig komma till Skottland med honom....Men nu har jag varit just här. Mäktigt!
Ditte

Timeoftiger

Jag hänger nästan inte med som du reser! Underbar livsstil, jag ska ha dig som förebild när jag blir pensionär, eftersom jag tror att jag också trivs med det. Nu är jag hemma. Vet inget om hästar men tycker att vi planerar för v.34 i alla fall. Skickar mail.

Svar: Jodå, nu har jag delvis rest i historiens fotspår, pappas, och har haft en fantastisk resa med många häftiga upplevelser. Och att resa är också ett sätt att leva. Trevligt med vecka 34. Och då blir det en ny och rolig resa.
Ditte


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: