Söndagsjazz

    
På söndagseftermiddagarna mellan 14 och 16 är det jazzmusik på Bar Carlos i Torrevieja. Vi har varit här då och då och tycker det är trevligt att lyssna på traditionell jazz. Det är medryckande och piggar upp och de som spelar har roligt tillsammans.Idag var det AK, Bosse och jag som styrde stegen dit.
Vill man äte en bit under lyssnandet så går det bra och vill man hellre ta något drickbart är det lika välkommet. 
Att komma i god tid för att få ett bord är att rekommendera men när vi kom en halvtimme innan spelningen började fanns det bara ett bord kvar. Tursamt nog i skuggan.
 
Bar Carlos, med adress Calle Santa Petra nr 1, ligger fem minuters promenad från oss
och kan rekommenderas även för lunch och middag.
(Både lättare rätter finns och även mer "rejäla" och prisnivån är mycket rimlig.)
 
 
 
Välbesökt, precis som det  brukar vara här på söndagarna.
Solen skiner och det är +24, vilket förstås bidrar till den trevliga stämningen.
 
(Inlägg nr 53 i #100)
 
 
Veiken

Oh så härligt! Jag såg en banderoll på en av dina bilder där det stod all that jazz!Jag kom genast att tänka på min favoritmusical: Chicago.

https://www.youtube.com/watch?v=3ezyZ3crOmw

All that jazz!

Svar: Härligt! Tänker också på Chicago när jag hör detta. Även för mig en favoritmusical tillsammans med bl.a Cabaret...Har tittat på din länk och tackar så mycket.
"All that jazz".
Kram!
Ditte

Iris

Där skulle jag trivas :) Kram

Svar: Hoppas vi kan gå hit tillsammans vid tillfälle....Saknar dig.
Kram!
Ditte

Znogge

Mycket mer än så kan man väl knappast begära av en söndag :-)

Kram

Svar: Nej, vi har haft en toppendag. Är så nöjd!Kram!
Ditte

Yvonne

Så härligt väder ni har och att kunna sitta ute och digga jazz. Carlos som äger baren och Fanty är goda vänner till vår dotter, så vi brukar titta in där ibland, nu är det dock längesedan. Alltid glad och positiv stämning där och mycket folk när man än kommer.

Här hemma regnade det inatt men framåt lunch kom solen och det var riktigt skönt mitt på dagen och eftermiddagen, men den riktiga vårvärmen vill sig inte riktigt. Hörde att det SNÖAT uppe i norr, inte så kul.

Ha en fortsatt fin söndag

Svar: Vi har haft en topppendag med sol och lägom värme med +24. Söndagsjazzen är trevlig och även annars har vi tittat in på Bar Carlos och det är ju lite underhållning alla dagar i veckan .
Skönt med lite sol hemma och kanske kommer våren på riktigt till helgen.
Och snö i norr såg jag att det var och visst känns det kallt.
Vore trevligt att ses här vid tillfälle.
Ha de´!
Ditte

Preciosa

Hej!
Å va´ kul! Gillar jazz! Ser ut att vara samma gubbar som förut. Vissa i alla fall!
Ja man måste komma i tid. Mest engelsmän brukar det vara.
Kram P ♥

Svar: En trevlig eftermiddag blev det! Och gubbarna i bandet är nog de som brukar spela. Vad gäller besökande så tror jag att majoriteten idag var norrmän. Men jag hörde många spanjorer, finländare, engelsmän, holländare och en del svenskar.
Kanske kommer du med en annan söndag, vore jätteroligt.
Kram!
Ditte

Ann-Kristin

Gokväll!
Tack för trevligt sällskap på Bar Carlos. Lagom sysselsättning en söndagseftermiddag. Nära och bra dessutom. Blir nog fler besök dit vid andra tillfällen.
Natti, natti o sov gott/A-K

Svar: Go kväll ! Tack för idag! Och jazzen på Bar Carlos är alltid trevligt. Visst går vi dit igen! Vi ses och hörs! Kram.
Ditte

Comsi Comsa


Det var ingen dåligt söndag det. :-)

Godnattkram och sov gott! ❤️

Svar: Nej! Här jobbar vi på...natti och kram från mig .
Ditte

Comsi Comsa


Det var ingen dåligt söndag det. :-)

Godnattkram och sov gott! ❤️

Svar: Nej då! Jag tränar mig på att orka med. Kram! 😀❤️
Ditte

Ruth i Virginia

Jazz - och inte en enda svart! :) Men gubbarna ser ju ut at ha kul,
och det är huvudsaken
Har upplevt jazz på gatorna i New Orleans.
Älskar blues mer än jazz, måste jag säja.
Har alltid önskat att jag fått en chans att spela trummor, men
det blev piano, gitarr och dragspel (Hagströms 1936, modell knapp)
Iaf - kul att äta och lyssna på musik.

Off topic - Titta in på min Facebook (Ruth Tatlock) betr. Nepal.

Svar: Jag skall absolut titta in på din Facebook under dagen. Tack för att du skrev att du hade en sida. Nej, här är des som spelar i huvudsak britter och roligt har de. Jag har för länge. länge sedan upplevt N.O. och jazz och det är ju något helt annat. Även i N.Y. har jag varit på några jazzklubbar i Harlem. Jag tycker också on blues men här passar vi på när det erbjuds lite musik.
Kanske kan du nu ta till trummorna? Men jag tycker gitarr, dragspel och piano låter fantastiskt. För egen del har jag aldrig kunnat spelat något och det hjälpte inte ens att jag fick ett piano.
Men jag lyssnar gärna på musik...
Ditte

Geddfish

Oh, så härligt! Så kul med lite events. Piggar upp!
Här skiner solen och jag städar balkongen. Skulle putsat fönster, men dom springer inte ifrån mig, haha.
Kramar ♥

Svar: Extra fint att sitta ute och lyssna i det vackra vädret. Trevligt med sol hos dig också och extra roligt att då ordna med balkongen. Och visst finns fönstren kvar. Kram och njut av solen .😀💐
Ditte

Ami

Härligt med en sån söndag :) Och vilket väder ni har, helt fantastiskt!
Ha en fin måndag
Kram

Svar: Vi har det bra och det fina vädret bidrar förstås. Skickar lite sol och värme till dig. Kram!
Ditte

Eva`s blogg

Men åh va mysigt att få sitta ute och avnjuta till jazz blir allt lite avis ;;) här är grå väder i dag men det är jobb som hägrar så det är ok ...ha det gott kramen

Svar: Det är trevligt med denna "söndagsjazz" och att sitta ute och lyssna i det vackra vädret gör det hela ännu bättre. Sol även idag.😀 Hoppas gråvädret hos dig snart övergår i blått. Kram!
Ditte

Fia

Åh hade glömt att det var jazz på söndagar! Får ta nästa söndag!! Vi hade iaf en fullspäckad dag, och idag på morgonen har vi varit på Iberdrola och fixat ett igångsättande av elen för våra vänners räkning! En intressant upplevelse.....
Kram, hälsa Bosse
Fia Lasse

Svar: Förstår att ni hade fullt upp utan jazz....Ja, ett besök på Iberdrola är en upplevelse och var det för dig och du talar ju dessutom perfekt spanska. Så du kan föreställa dig mina två besök där innan jag ringde och fick hjälp på engelska.
Ha det gott!
Vi ses och hörs!
Bosse hälsar!
Kram!
Ditte

Annika

Kan förstå att ni hade det underbart. Även om jag själv har lite svårt för Jazz. Men att sitta ute i solen och äta nåt gott samtidigt skulle jag inte tacka nej till.
Ha en fin Måndag.
Kram

Svar: Ja, musiksmaken är olika, men just mer tradjazz gillar jag. Blir nog lite nostalgi när jag minns hur jag på 1960 talet svepte runt i svarta manchesterbyxor, mockaskor och randig skjorta på jazzklubbar i Gamla Stan. Men trevligt var det att sitta där ett par timmar denna söndag. Men om man inte gillar jazz så är det inte så kul.
Kram!
Ditte

Ama de casa

Vi har bara varit på Bar Carlos en gång (en icke-jazzdag). Eller nästan varit där kan man säga... Det var vid lunchtid och det var bara ett annat par där, ett äldre finskt par. Dom var så klapp kanon så dom knappt klarade av att sitta kvar på stolarna. Mindre trevligt, så vi gick därifrån innan nån sett att vi kommit. Efter det har vi aldrig gått dit igen, det har liksom inte blivit av... Men det får det nog bli ändring på nån gång :-)

Svar: Så kan det vara och det är otrevligt. Men de gånger vi varit där har det varit glatt och väldigt trevligt. Kanks är det annorlunda när det är jazz på G. Eller också hade ni otur...
Ditte

Aaa

Vad soligt och härligt det ser ut där nere. Ha det så bra i värmen. Ringen skulle förhoppningsvis komma nästa vecka!

Svar: Vi har det jättebra och jag är i skuggan, är noga med det...Oh, vad roligt med ringen. Har undrat om den var klar. Håller tummarna nu. Du får berätta när den är på plats.
Ditte

Tove Olberg

Trad jazzen - mina första möten - som var en date blev överväldigande för det fanns inte i min värld på den tiden att jag skulle gilla det. De där små applåderna vid solona gillar jag.
Jazzen höll isig men inte daten...
Jazzkram

Svar: Ja, så kan det bli. Minns också några möten där på jazzklubbar i Gamla Stan, men livet gick vidare och ungdomsåren likaså. Trevligt att gå hit ett tag på en söndagseftermiddag och lyssna och "farbröderna" spelar riktigt bra. Kramar från solen och mig.
Ditte


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: