Variation

    
 Värmen kvarstår, nu på eftermiddagen +32, men svalka finns att få i skuggan, men några större aktiviteter blir det inte. De där långa, dagliga, cykelturerna jag tänkt göra har fått krympa till korta turer nära havet och där det också svalkar mer. Dock är det svårt att just där hitta min vän skuggan.
Likadant är det med att bada. Det finns ingen skugga i havet, så jag har badat på kvällarna. Verkligen jättemysigt och ett bra alternativ för mig.
Igår eftermiddag blev det i alla fall ett poolbad, mest på prov. Väninnan AK bjöd med mig till en pool här i närheten och det var dels skönt att simma några längder och dels att svalka av sig. Jodå, poolens vatten höll +29, så svalare än luften var det. Och med keps på i poolen så klarade jag också ansiktet från solen.
Skugga? Jodå, vid hudväggrana väntade den.
 
Skönt att ha en pool för sig själva...
 
Visst blev det också ett kvällsbad vid Playa de la Cura. Min badkompis Lex och jag njöt av att simma ut i det ljumma havet och ingen trängsel vare sig där eller på stranden. Privata badvakter hade vi också; Irene och AK hade oss under uppsikt.
 
 
 
        
AK tittar koncentrerat efter oss. "Jasså, där är ni!" och Irene har hand om dokumentationen.
 
                                                
Jättehärligt! Och en vattentemperatur som passar mig, +28.

Vi satt länge på restaurang Denis och när vi i långsam takt begav oss hemåt hade mörkret lagt sig. En mycket varm dag hade övergått i en ljummen kväll. Behagligt.
 
 
                                                  
 
 
 
 
                                                                                                
 
 
 
 
                                                                                   
 
 
          
 
 
 
Susanna Maria J

Gud så skönt och behagligt. Här börjar hösten smyga sig på och gör det kallt ute. Ha en strålande dag! :)

Svar: Tack! Kanske är det väl varmt...Men vi har det jättebra och rättar aktiviteterna efter värmen. Hösten hemma med vackra färger hinner jag uppleva i några veckor och det känns bra.
Ditte

Gittan

Så mysigt det låter och skuggan är ju skönast, kvällarna är härliga förstår jag.
Ha det bra. Kram.

Svar: Mysigt är det och det är bara att acceptera att värmen begränsar en del i det vi vill göra . Men vi har det jättebra ändå. Och kvällarna är ljuvliga. Kram!
Ditte

Ami

Härligt, härligt! Jag njuter när jag läser och tittar på bilderna :) Det känns som man är med er på plats där nere :)
Ha en trevlig kväll!
Kram!

Svar: Skönt om vi kan sprida lite Torrekänsla till er. Och härligt är det, dock lite för varmt i min smak + 32 idag. Önskar er en fin kväll. Kram!
Ditte

Preciosa

Hej Ditte!
Antar att Jesica behandlat dig väl nu :) Jag sa åt A-K att ta foto på poolen men nu ser jag ju den :) Ser fint ut. Och i havet hade ni det fint också :-)
Hoppas värmen ger sig nu. På fredag sa Lex kanske den viker lite...Nu är det för mycket.
Kram P ♥


Svar: Jessica har behandlat mig väl, både länge och väl. Blev bra! Hon är duktig och så rar. Bad i havet på kvällen och med eminenta badvakter och trevlig simkompis slår det mesta. Men det var väldigt skönt även i poolen. Hoppas på några grader svalare mot slutet av veckan. Vi hörs och ses! Kram!❤️

Ditte

Bosse Lidén

Vad bra att ha privata badvakter. Kvällarna är bäst att bada. Kram Bosse

Svar: Visst är det toppen med privata badvakter och man kan simma lugnt. Och att bada i det ljumma havet under nymånen är mysigt. Kram!
Ditte

Ann-Kristin

Buenas noches!
Tack för igår! Såg skönt ut när Du och Lex simmade i havet. Jag njöt av poolen en stund på em. Sen blev det bakad potatis på kvaterskrogen.
Vi hörs i morgon! En GT här kanske?
Natti, natti/A-K

Svar: Tack själv för insatsen som "livräddare". Mysigt med poolen på em. Och ett besök på kvarterskrogen lät trevligt. Vi hörs och ses! Och vi kommer gärna förbi innan den belgiska restaurangen för besök. Kram!
Ditte

Ruth i Virginia

Härligt skymningsfoto med palmen!
Vi har ju redan bestämt, att skymningen är den
bästa delen av dygnet.

Svar: Jadå, det blir det ingen ändring på.
Ditte

Leffe

Det låter jättehärligt! En badtemperatur som passar mej. Jag minns de svala och sköna kvällarna, men även hettan på dagarna som bokstavligen sög musten ur mej.
Forsätt att njuta och ha det bra!

Svar: Kvällarna är verkligen sköna och att bada i havet då skymningen lagt sig, månen tittar fram och det nästan är tomt på stranden är verkligen njutbart. Dagarna är fortfarande varma, igår +32. Och fuktigt! Men vi har det bra.
Ditte

Lena i Wales

Värme, vad skönt det låter. Idag är det dimmigt här hos mej i Wales, men de säjer att det ska spricka upp senare (när nu det är?) och bli soligt och varmare. 29 grader i poolen, det är något för mej det! Vad roligt att du tog upp det där med vykort. Det var alltid roligt att få, men de blir färre och färre! Ha det bra i värmen!

Svar: Varmt är det förvisso. Skall bli skönt med lite svensk höst i några veckor som omväxling. Men det har varit bra att vara här och samla ihop mig efter sommarens behandling. Den tog på och på flera sätt.Vykort! Visst blir de färre numer, men alltid roligt att få dem.
Ha det bra du också och värmen kommer till dig också. Jag skickar lite...
Ditte

Lena

Finaste Ditte. Som alltid när jag läser din blogg så blir jag så glad. Du skriver alltid med glimten i ögat och oftast så är dina ord så positiva. Många i din situation skulle nog sitta hemma och sura för att de inte kunde bada i havet hela dagarna. Du kontrar istället med att berätta hur skönt det är att bada på kvällen.
Vi träffade vår advokat i dag, tillsammans med notarien i Águilas, så nu är vårt testamente klar. Måste få fråga en lite konstig sak. Var har du gjort av underkroppen, på bilden på stranden? Det ser ut som om du vara kapad vid höfterna. Förstår att det inte är meningen att det ska se ut så, men jag har klurat på det fotot länge.(Kanske står du i en grop?Kanske går det en liten kanal fram till dina kläder? Är det jag som är helt dum i huvudet? Antagligen så är det sista alternativet det mest troliga.)
Så himla många kramar till dig och Bosse, ni finaste fina, från Lena

Svar: Jag försöker att var positiv och tänka på det "braiga". Men ibland så falerar det....Tänker ofta på dig som har det så mycket värre. Men kanske kan vi med gemensam kraft nu få till "så mycket bättre". Vi är starka och tillsammans kan vi nästan flytta berg....Visst? Skönt att ert testamente är klart, vårt också.
Vad gäller bilden så är den tagen på lite avstånd och jag står alldeles nedanför en mur där kläderna ligger och som inte syns på bilden. Så än så länge finns benen kvar om än osynliga på bild, Förstår verkligen frågan, det ser mysko ut.Mail på g till dig. Kommer i morgon.Många kramar till dig fina och goa Lena från både Bosse och mig.
Ditte

Veiken

Kvällsdopp är helt ljuvligt och skugga när solen skiner och det är varmt, är helt underskattad!

Svar: Så sant! Minns med viss saknad skuggan som palmerna gav på Chackapong. Men alla minnena därifrån har jag kvar.Kram!
Ditte

Annika

Hej Ditte
Fina och härliga badbilder. Kul att få en bild på poolen som A-K brukar bada i.
Kram

Svar: Pollen är fin och det finns skugga där i hörnorna. Och bra att det nästan inte är några andra där...Kram!
Ditte


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: