Utekväll och äventyr på "tolv Stockholm"

    
 Tele 2 Arena, belägen alldeles vid Globen bjuder på många äventyr och upplevelser.  För mig var det första gången jag var här, alltså inte på själva arenan, däremot på restaurangkedjan O´Leary´s; "tolv Stockholm",ett etablissemang som som finns under själva sportarenan. Här finns 12 000 m2 med 12 olika förströelseandordningar i form av restauranger, barer, ett minihotell med 12 rum, en jättestor bowlinghall, 15 banor, med undervattenstema, "raceroom" där man kan simultanköra Formel 1 bilar, äventyrsgolf (bangolf) 18 hål med Stockholmstema, pingisbord m.m.  m.m. (Ej sponsrat inlägg.....)
 
Vi inledde med mat, vilket visade sig vara en ytterst god idé. Bra pubmat, trevlig och mycket tillmötesgående personal och god service. En bra början på en härlig kväll!
 
O´Leary´s här är en av de största restauranger/sportbarer jag sett med 4000m2 yta.Och är man idrottsintresserad kan man boka biljetter till restaurangens egna sportläktare och se olika evenemang på en 200 tums led tv. För övrigt finns det mängder av stora tvapparater i hela lokalen.
För det är ju en sportbar
 
Helen och jag har börjat fundera ut strategin för spelet. Inte helt lätt! Men jag gillar utmaningar.
Eftersom vi kvällen till ära har Spindelmannen med i sällskapet så provar jag lite av hans utstyrsel.
Kanske kan den ge mig extra tur. Hoppas kan man.
Helen sköter protokollet och ser att det inte fuskas.
 
Här lägger Max och pappa Johan upp taktiken. De spelar tillsammans och Max klarar sig lysande.
Åtminstone vid detta hålet, två slag blev resultatet. Bra jobbat!
 
Både Stockholms Slott och Stadshuset passerade vi.
 
Liv och Max är på gång mot Globen. Inte helt lätt att komma genom här. Men det gick så småningom.
 
Sergels Torg! Klurigt är det, men det gick hyfsat bra, tre slag, men Bosse klarade på ett. Glad var han!
 

En jättetrevlig kväll tillsammans med nära och kära och William var ganska nöjd med att se på från någons arm eller från "vagnside".
Resultatet?
Helen vann, Liv och Bosse delade andraplatsen och vi andra blev goda treor. "Huvudsaken är inte att vinna (fast jag vill gärna det) utan att kämpa väl," som löparen Dan Waern sa redan på 60 talet.
Tack alla för en jättetrevlig kväll och extra tack till Liv och Johan för ett bra initiativ. Det här gör vi gärna om!
 
Mörkert har lagt sig men "spindelmannen" tar hand om oss så vi kan lugnt bege oss hemåt.
 
Ami

Vilken härlig kväll! O´Leary´s hamnade vi på här i Helsingborg i fredags :) Trevligt också när man både kan äta och som i ert fall spela minigolf på samma ställe. Och vilken tur att både Spindel"kvinnan" och Spindelmannen var på plats hos er :)
Ha det bra!
Kram!

Svar: Det var det verkligen en trevlig kväll på alla sätt. Och extra roligt att O´Leary´s här kan erbjuda så många olika aktiviteter. Nästa gång skall vi prova bowlingen.Spindelmannens närvaro kändes trygg och Spindelkvinnan måste ju prova på hur dräkten känns. I varje fall masken för ansiktet...Skall og ta den till banken nästa gång...
Kram!
Ditte

Gittan

Så mysigt ni har haft det och så kul att vara med nära och kära. Och vilken tur att Spindelmannen tog hand om er så ni kom hem ordentligt.
Det är ju inte det viktigaste att vinna utan gemenskapen.
Kramar

Svar: Vi hade en jättetrevlig kväll, verkligen. Och tur att Spindelmannen var med, han höjer alltid stämningen. Men jag får ta revansch nästa gång.
Kram!
Ditte

Veiken

Vilken härlig kväll. Jag är fullständigt värdelös i minigolf, men jag har roligt! Jag har aldrig varit i Globen eller ens i närheten av den! Kram

Svar: Vi hade jätteroligt! Och någon golfspelare är jag inte. Men jag har roligt och det blev många skratt under kvällen. Visserligen hade jag gärna velat vinna, men man kan inte alltid vara bäst....Globen i sig är värt ett besök och att åka upp på toppen. Jättefin utsikt över stan, särskilt en klar och solig dag. Tele 2 Arena hade jag besökt innan och nu var vi i källaren.
Kram!
Ditte

Anna Gustafsson

åh, vad kul :)
kanske något vi kan göra vid mitt nästa stockholms besök ;)
kram från Berlin

Anna Gustafsson

åh, vad kul :)
kanske något vi kan göra vid mitt nästa stockholms besök ;)
kram från Berlin

Svar: Absolut! Vi hade jätteroligt allihop! Saknar dig och tänker på dig.
Kramar!
Ditte

Freedomtravel

Där har jag inte varit. Kul att det finns aktiviteter på det sättet!

Svar: Klart värt ett besök! Och gärna flera tillsammans...
Ditte

Marja

Oh, vad roligt! Dit vill jag också gå nästa gång jag kommer till Stockholm. :) Kram

Svar: Väl värt ett besök. Kanske kan du utmana de dina i ett parti golf? Och vi hade en jättetrevlig kväll med Spindelmannen i högform!
Ditte

Ama de casa

Hade ingen aning om att det där stället ens fanns! Kul :-)

Fast synd att det gick så risigt för dig i tävlingen. Haha!
;-)

Svar: Jag får lägga mig i träning...Men man kan inte "alltid vara på topp". Eller? ETt trevligt ställe och verkligen både gott om plats, många roliga aktiviteter att välja på och god pubmat. Extra riligt med något man kan göra tillsammans oberoende av ålder.
Ditte

GeddFish

Vilken härlig kväll! Mysigt att vara med nära och kära. Jag har aldrig varit haj på minigolf, och så gillar jag inte riktig golf heller. Men de som gör det tycker det är toppen.
Jag är uppe en sväng efter att ha sovit några timmar, omöjligt att somna om, var det.
Nattakramar, Gerd

Svar: Trist att inte kunna sov ordentligt. Hoppas det nu går bättre. Själv sover jag nog "sju kvart i timmen hemma." I Spanien var det väl varmt för att sova riktigt bra.Golf, vare sig minigolf eller annan är min starkaste sida. Men jätteroligt att göra något där alla kunde vara med. Och vi hade en toppenkväll tillsammans.
Önskar dig en fin dag.
Kram!
Ditte

Ann-Kristin

Gomorron Ditte!
Här har det varit en jobbig natt. Somnade, vaknade, somnade och vaknade och kunde inte somna om på ett tag.
Vilken trevlig kväll ni hade tillsammans! Har inte spelat minigolf på åratal.
Lille Max är för go i sin spindeldress.
De utlovade grindarna kom inte igår. Får se hur det blir idag.
Ha det gott och kram/A-K

Svar: God morgon! Trist att inte kunna sova, antar att det också är väldigt varmt. Här sover jag gott för det är svalt om nätterna. Skönt! Trist att gallermannen inte kom...Håller tummarna för dag då.
Vi hade en jätterolig kväll tillsammans på "tolv Stockholm" och extra trevligt att göra något där alla kunde vaar med.
Bosse hälsar! Ha det gott! Kram!
Ditte

Lena i Wales

Vad trevligt det verkar! Roligt att få lite Stockholmsbilder! Ha det bra i huvudstaden!

Lena i Wales

Vad trevligt det verkar! Roligt att få lite Stockholmsbilder! Ha det bra i huvudstaden!

Svar: Vi hade en jättetrevlig kväll och extra roligt att göra något tillsammans. Stockholm bjuder på fint väder och jag skall ta båten över till Djurgården för lunch och promenad med en väninna. Jättemysigt!Önskar dig en fin dag!
Ditte

Eva`s blogg

God morgon ...ja jag förstår att ni haft både mysigt och skoj & att du gärna gör om det med familjen. Lilla spindelmannen tog ju hem er ordentligt ;) söt är han oxå den lille ...hoppas du får en ljuvlig onsdag kramen

Svar: God morgon! Ännu en fin dag här i Stockholm. En promenad ute på Djurgården tillsammans med en väninna väntar. Kul! Kvällen på "tolv Stockholm" blev verkligen lyckad och roligt när alla åldrar kan vara med.Önskar dig också en trevlig dag.
Kram!
Ditte

A-C

Vilken trevlig kväll! Dit ska vi absolut ta oss nån gång, kände inte till stället tidigare. På Siggesta gård på Värmdö finns också äventyrsgolf o då med Värmdötema. Kram

Svar: Det var en jättetrevlig kväll. Tack för tipset om Siggesta, vi har varit där, men visste inte att de också hade golf. Och Siggesta tycker vi om. Jag hade bara hört talas om detta "tolv Stockholm" tidigare, men nu har jag varit där
och det kommer att bli fler besök.
Kramar!
Kram!
Ditte

Veiken

Svar: Om jag kommer till Globen, så är det självklart att jag ska upp på toppen av den - om vädret tillåter! :) KRam

Svar: Låter bra! Utsikten och resan upp utanpå Gliben, i vackert väder förstås, är fin. Kram!
Ditte

Mats

Hej Ditte, vilka härliga äventyr och upptåg ni hittar på där nere i huvudstaden...fast o andra sidan spelar det ju ingen roll var på jorden du är...du hittar på roliga saker vart du än är :) fortsätt med det! Ha en bra vecka o en trevlig helg// Mats o Nenna

Svar: Jo, jag gör det bästa för att liva upp tillvaron. Man vet vad som finns idag, men inte i morgon. Och alltid roligt att träffa "de mina". Önskar dig också en bra vecka.
Ha de´!
Ditte


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: