Behaglig sensommardag .

    
Hemma i Stockholm igen! Måste tillstå att det kändes skönt att sent igår kväll landa på Arlanda och mötas av en temperatur på +17 strax efter midnatt. Härlig, svensk, sensommar!
Resan hem med SAS från Alicante gick galant och vi både startade och landade på utsatt tid. Bekvämt var det också eftersom vi hade tre säten till vårt förfogande så det gick bra även att slumra ett tag.
Sov länge i morse och det var påfallande tyst och svalt utan både  ac och fläkt.
Dagen har mest varit av karaktären "vila sig i form" och jag har suttit länge på balkongen och tittat på alla båtar som passerat genom Hammarbyslussen.
 
 
I och för sig har jag ju vilat i tre veckor i Spanien och innan dess hela sommaren här hemma. Men jag har ju haft min cytostatikabehandling i ansiktet att ägna tankarna och krafterna åt och ont har jag haft, så det har väl inte känts så vilsamt direkt.
Trots värmen var det jätteskönt med det spanska miljöombytet.
 
 
Vackert i solnedgången i Torrevieja och det blir svalare.
 
Tittar jag åt vänster ser jag mot Hammarby Sjöstad och tittar jag rakt fram syns Globen.
 
Solen glittrar över Hammarbykanalen och många båtar på väg in i slussen.
 
Även fram emot kvällen är trafiken av båtar stor.
En perfekt kväll för att äta middag på balkongen. Och det är alldeles lagom varmt. Härligt sensommarväder.
 
Ami

Välkomna hem! Förstår att det är skönt att komma hem till svalkan. Och framförallt att kunna sova ordentligt på nätterna :)
Men sen är det lika roligt att komma tillbaks till Torre igen.
Ha det så bra!
Kram!

Svar: Tack! Visst kändes det svala sensommarvädret bra. Och att sova utan fläkt och ac var jätteskönt. En ny resa blir det om några veckor.
Kramar!
Ditte

Ingrid

Hej, skönt att resan gick bra. Vad härligt det låter med 17 gr. Känner mig lite less på denna värme här som tydligen ska öka igen i veckan. Men nu snart ska det väl gå åt rätt håll.
Kram o hälsa Bosse

Svar: Ja, värmen i Torre blev lite för mycket på slutet tyckte jag. Men å andra sidan så var det skönt med ett miljöombyte och vi trivs med att vara där. Men, kanske inte just i augusti. Hoppas på lite svalare väder för er mot slutet av veckan i alla fall.Bosse hälsar!
Kram!
Ditte

Anne-christine

Hej fina Ditte. Välkommen hem. Vi har en riktig fin sensommar. Så tråkigt med att ha ont, och kan ju förstå vad det ska suga energi och kraft från dig.
Woow vilken fin utsikt du har, och så många fina bilder du visar.
Nu ska du min vän Ha en RIKTIGT underbar ny vecka. Vi hoppas värmen och den sköna luften fortsätter.
Varma Goa sensommarkramar från mig till dig.

Svar: Tusen tack! Det känns skönt att vara hemma igen. Härligt med den friska sensommarluften. Och visst vill vi behålla värmen här, den är så behaglig.Önskar dig också en fin vecka med trevligheter av skilda slag.
Stor kram till dig!
Ditte

Sanna Preifelt

Åh vad fint väder ni ser ut att ha i Stockholm :)
Verkar som att ni har haft en underbar tid i Torrevieja!

Svar: Vi hade det varmt, men ändå jättebra i Torrevieja. Men så skönt att komma hem till en svensk sensommar. Och att sova utan ac och fläkt....
Ditte

Marja

Välkommen hem igen! Och så missade vi varandra igen. :) Vädret var bara underbart i Stockholm, så nu får ni några sköna dagar med mindre värme. Hoppas ditt ansikte mår bra nu. Kram. :)

Svar: Tack för välkommen hem hälsning! Ja, vi missade varandra precis. Skönt att du hade fint väder i Stockholm men ditt knä hade kunnat vara piggare. Mitt ansikte är riktigt fint nu, bara lite "babyrosa" på kinderna. Har nytt läkarbesök i nästa vecka och jag hoppas allt skall vara bra nu.I alla fall är det skönt med lite svalare väder nu. Alldeles lagom!
Kramar!
Ditte

GeddFish

Välkommen hem! Åh, så skönt att kunna skifta boende. Det blir lite som när vi hade husvagn och vi var både här och där, och emellan varven hemma. Man tröttnar inte.
Kram och ha det gott!

Svar: Tack för hemkomsthälsning! Visst är det bra att växla boenden! Och som pensionärer kan vi ju åka när vi vill och det är skönt. Med husvagn blir det lite samma sak, man flyttar när man tröttnat och vill se något annat.
Önskar dig en trevlig måndag.
Kram!
Ditte

Freedomtravel

Välkomna tillbaka till Stockholm! Verkligen trafik på vattnet hos er! Alltid kul att titta på båtar. Här händer också en del på vattnet, men kanske inte fullt så tätt som på din bild trots allt...

Svar: Tack! Ja, att bo vid/på vattnet är alltid omväxlande och underhållande. Men säkert lite lugnare hos er.
Ditte

Ama de casa

Du har verkligen en underbar och händelserik utsikt från din balkong :-)

Välkommen hem!

Svar: Tack! Skönt att komma hem hit också och att sitta ute utan att bli svettig....Härlig sensommar är det!
Ditte

Ann-Kristin

Välkomna hem!
Här är det varmt, så det var svårt att somna om. Det får bli siesta senare idag.
Så skönt att resan hem gick bra.
Vilken mysig och vacker miljö att komma hem till.
Hade främmande fr Rosaleda i går em, det blev ett par GT i värmen.
Ha det gott och kram till Er båda/A-K

Svar: Tack! Visst kändes det skönt med lite svalare luft och skönt att sova utan fläkt och ac. Men vi har haft det jättebra och alltid trevligt med byte av miljö.Jämför man sedan matpriserna kan man bli glad, till fördel för Spanien....här kostade igår ett kg tomater 33kr, att jämföra med Torrre för ca 8kr ett exempel. Övrig frukt, mat och grönsaker ligger också mer än 50% över de spanska priserna. Och kvalitén är sämre....
Kul med besök från Rosaleda. Ha det fortsatt bra, kanske blir det snart svalare.
Kram!
Ditte

Eva`s blogg

hej på dig snällaste Ditte ...jag blir så enormt glad av dina kommentarer så du vet :) och visst är det härligt med dom grader vi har här hemma nu...jag tycker det är skönt :) du har ju som vi en super fin utsikt från ditt hem :) så man njuta hhur mkt som helst ...ta hand om dig o ha det gott kram

Svar: Vad roligt att mina kommentarer gläder dig. Jag vill gärna säga det samma till dig. Ja, vi bor bra här och har nära till allt. Som jag förstår så bor ni också när vattnet i Malmö och har en jättefin utsikt från er balkong.
Ha det bra du också och njut av din ledighet.
Kram!
Ditte

Veiken

Välkommen hem till Sverige! Det har varit en fantastisk, sensommar! För en liten stund sedan började regna här. Du bor otroligt fint även här i Sverige!
Svar: Vi åkte med Rolfs Buss och är supernöjda. Vi är egentligen inga gruppmänniskor, men det var trevligare n jag trodde!
Dom har en resa till New York där massor av trevligheter ingår....
Du kan ju kolla länken
http://www.rolfsbuss.se/
Kram

Svar: Tack för hemkomsthälsning! Känns bra att vara hemma nu ett tag. Jag skall absolut titta på detta alternativ. Vi är heller inga gruppmännniskor, men ibland är det skönt att låta sig transporteras och inte själv göra allt. Jag gillar ju att ordna resor och boenden men ibland är det bekvämt att någon resebyrå gör det.
Tack för tipset!
Kramar!
Ditte

Znogge

Vilken härlig utsikt ni har från ert Stockholmsboende! Inte illa. Men boendet betyder mycket...

Hoppas det blir bra veckor på hemmaplan nu.

Kram

Svar: Ja, det är skönt att vara hemma i Stockholm och det sköna, svalare, sensommarvädret.Och visst bor vi bra, mitt i stan, men ändå lite som på landet.
Några veckor hinns med hemma innan det bär av igen och då med barn och barnbarn.
Kram!
Ditte

Sessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Välkommen hem! Ett miljöombyte är aldrig fel, men Sverige har varit fint i sommar och den här sensommaren tackar man för, den är välbehövlig.

Vilken fin utsikt du har från balkongen, den hade jag inte tackat nej till.
kram

Svar: Tack! Och det är skönt att vara hemma också och hunna med sensommaren här med skön, frisk luft och "lagom" värme. Visst har sommaren varit fin, men jag har haft svårt för att vistas utomhus eftersom jag behandlat mitt ansikte med cytostatikakräm och haft stora sår till följd av det. Så miljöombytet i det varma Spanien var ändå välkommet.
Utsikten härifrån balkongen är både trevlig och omväxlande, alltid något att titta på.
Kram!
Ditte


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: