Hemmadag

    
 Idag blev det av! Ja, det var en hel del som hann hända utan att jag ens gått så många metarar. (Bara 1000 än så länge...)
Har länge tyckt mig ha ett behov av en höj/sänkbar barstol att placera vid bardisken och att användas både när jag skall laga mat och jobba med/vid datorn.  (Brukar sitta vid soffbordet och använda datorn, men det är en icke ergonomisk arbetsställning.)
Så, varför skjuta upp saker? Jag traskade nerför backen och till den jättetervliga heminrednings och prylbutiken vid Cortes Valinciana. Här är det roligt att vara för man upptäcker gärna prylar både som kan vara användbara och sådana som inte är det, men allt är så fint...
Barstolen fanns och den fick genast följa med mig hem.
Jag bar den och provade den under vägs. Perfekt!
Strålande sol idag också, inte ett moln. Men för mig har det inte förrän nu blivit tid för promenad.
 

Barstolen väntar på att få komma in i huset och få en plats...Och det fick den genast.
 
Blommorna trivs och termometern på +27 i skuggan är perfekt.
 
En målare skulle komma vid 15 tiden och kanske skulle han komma innan. Vad visste jag. Men exakt vid utsatt klockslag kom han och stannade i tre timmar för att ordna till en vägg. Och han återkommer på fredag.
Mycket tid idag akktså för spanskstudier och jag varvade mellan att sitta inne på barstolen och ute på terrassen i skuggan. Det fläktade skönt i skuggan under markisen.
       
Studier och uppmuntran. Kunde inte låta bli att köpa en låda där jag kan ha mina spanska skrivböcker, lexikon, pennor och sådant. En låda som samtidigt ger uppmuntran. Två saker i en, väldigt praktiskt.
 
Men nu väntar en lätt utekväll med vänner nere vid Paseon och havet. Och jag tar nog cykeln.
Och det har varit ännu en bra dag...                                                                                                      
 
 
                                                                                    
 
Ami

Haha! Ja, du är väl härlig som bar runt på din barstol :D Men perfekt att slå sig ner och vila på efter vägen.....Och jättefin var den!

Hoppas du har haft en fin kväll med vännerna!
Kram

Svar: Ja, inte hade det varit lättare att ta barstolen på cykeln. Men nu kunde jag vila under vägs och det var ett antal bilar och människor som tittade lite extra. Den fungerar dessutom och jag har suttit in den idag. Är just hemkommen från Paseon efter trevlig räff med "gänget" i ditt grannhus.
Kram!
Ditte

Hamid

Hej Dite,
Man blir alltid glad när man läser din blogg,nu var det ett tag sen som jag hälsade på hos dig men aldrig är försent. Mycket trevlig med barstolen,visst att man ska prova den på väg hem. Jag hoppad den här gången hinner vi att träffas. Här hemma är det gult,orang och fortfarande en liten nians av gröna färgen som har målat omgivningen och det är vackert.
Ha en trevlig kväll och hasta luego.
Hamid

Svar: Olá Hamid! Tack för dina fina ord! Det värmer! Har just kommit hem efter att ha träffat Preciosa och två gånger I nere vid Paseon. Trevligt som vanligt.
Förstår att hösten kommer med stora steg och visst är det vackert när träden byter färg. Kan sakna det lite. Men här är det ljust och det gillar jag också.
Ha det gott och hälsa Katti.
Och barstolen fungerade både på väg hem och till det den är avsedd för; arbetsstol.
jodå, nu skall vi väl hinna träffas. Vore jättetrevligt
Ditte

Anonym

Verkar som du har det toppen, precis vad du är värd! Kram Ev

Svar: Jag har det jättebra! Och som i reklamen från L ´Oreal; Your´e worth it...Stor kram!
Ditte

Eva

Var inte meningen att vara så hemlig ;-) Blev lite fel där. Kram en gång till

Svar: Trevligt med lite hemligt!Trevligt med lite hemligt....
Kram!

Ditte

GeddFish

Oh, vad käckt med barstolen!
Vi hade något liknande här förut, det var mannens, en knästol utan ryggstöd, den var jättehärlig, men den finns inte kvar.
Jag har en låda i köket med rosor på och en i vardagsrummet med gammaldags mönster som en gammal bok och i sovrummet en med retro-motiv blommor. Jättepraktiskt att gömma grejor i! Bra för oss som vill ha ordning och reda!
Kramar!

Svar: Jag är verkligen nöjd med barstolen. Blir bättre för rygg och armar när jag sitter vid datorn. Visst är det käckt med dessa fina lådor. Skall imorgon inhndla ett par till.
Dina lådor verkar så fina med rosor, gammeldags mönster och retromotiv. får se va jag kan hitta. Det fanns en del att välja på. Ordning och reda gillar jag och då är en fin låda helt perfekt.
Kramar!
Ditte

Ruth i Virginia

Vilken kul möbel! När jag först tittade på bilderna utan att veta vad det var,
tänkte jag "vilket snyggt tvättställ" - ljusblått

Svar: Nja, solen sken därute och stolen ser blå ut. Men tanken på ett tvättställ förstår jag. Men i verkligheten skulle den bli för grund och vatten skulle spillas. Men varför inte?Roligt med saker som kan användas till mycket.
Ditte

Marja

Fina saker du fyndade i dag... barstol och låda med kloka ord på. Jag ar också letat efter en sådan där stol så jag kan sitta lite högre vid bordet med datorn. Det är skonsammare för axlarna. ar inte hittat någon så där fin än. :)
Kram! :)

Svar: Den här stolen är också smidig och lätt, dessutom höj och sänkbar. Känns bra!Skall köpa några fler lådor, men jhade jag varit så flink med händerna som du så hade det varit riligt att "scrappa" rejäla skokartonger. Men nu är jag inte det....
Kram!
Ditte

Ann-Kristin

Gomorron Ditte!
Vilken bra stol. Helt perfekt för Dig när Du sitter och skriver. Kan ju användas som barstol också... hihihi.
Lådan för förvaring är ju jättefin. Handlade Du den på Casa?
Tycker mig känna igen blomman som termometern sitter i. Hoppas att Du hade en trevlig kväll på paseon.
Kram/A-K

Svar: Stolen kan användas till ycket och man sitter bra i den. Casa säljer lådorna och där köpte jag även stolen. Skall köpa några fler lådor, finns i olika storlekar och bra att samla saker som dräller runt. Kvällen med 3 X I var jättetrevlig och det var en så vscker kväll.
Blomman är jättefin och pryder sin olats, men skall få en plats i jorden.
Hoppas du hade en trevlig kväll på modevisningen.
Vi hörs!
Kram!
Och du, alltid lika roligt att höra från dig!
Ditte

Eva`s blogg

Åh va mysigt bara en fråga äger ni eller hyr ni?? njut av dagen som alltid kramen himla fin barstol me like :)))

Svar: Vad gäller huset; lite både och....Barstolen känns bra och den är lått att flytta runt och bekväm att sitta på och att variera höjden efter var jag sitter känns bra.
Sol idag också...
Kram!
Ditte

Ama de casa

Haha! Så praktiskt att ha med sig en stol när man är ute och går. Och att du bar på den, det säger ju namnet - bar-stol :-D Snygg med :-)

Svar: Visst är det praktiskt att slå sig ner då och då på vägen hem. Nu var du extra rolig; en barstol som bars....
Stolen fungerar bra och visst är den fin, men kanske lite modern för "stugan", men vad gör det.
Ditte

Preciosa

Hola Ditte!
Tack för i går igen :-)
Kram P ♥

Svar: Vi har ju alltid trevligt på våra möten. Men jag vill och önskar att du nu snabbt piggnar på dig.Kram!
Ditte


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: