Veckans vykort

    
Inser att jag är försenad med vykortet för vecka 45 och idag har en ny vecka börjat.
Vi har det fortsatt bra på alla sätt även om dagstemperaturen har rört sig neråt, för det har den.
Frukosten äter vi fortfarande ute och då har termometern inte orkat upp till mer än ca 15- 16 grader. Men i solen är det riktigt skönt, om inte vinden ligger på. 
Sedan blir det efter hand vamare under dagen och när mörkret faller strax efter klockan 18 blir det en aning kyligt, +14-15, så nu äter vi inte längre middagarna ute på terrassen. Men det får vi ta...
Luncherna däremot avnjuts utomhus och det fortsätter vi med ett tag till för i slutet av veckan är vi hemma igen och då inser jag att man får ta emot den svenska hösten med öppna armar. Och jag skall göra ett försök.
Men tills dess är jag här....
 
 
 
 
Anonym

Hej Ditte!
Fick träffa er en snabbis idag :) Tur syrran har som får sån hjälp! Så fint han gör Bosse-mannen :) Fina bilder, dörren där var har du tagit det fotot? Känns igen :-)
Kram P ♥

Svar: Alltid trevligt att ses, även om det ibland blir snabba vändor. Blir er tur härnäst att få hjälp. B rycker ut och händig är han . Dörren är fotad på en gata bakom Los Locos. Vacker! Kram! ❤️
Ditte

vivi

Välkommen hem igen 💖💖💖

Svar: Tack! Blir trevligt det också! 😃🍷
Ditte

Marja

Kanske lättare att fara hem när det inte är så väldigt varmt där nere. Men en stor skillnad kommer det att bli, så njut av varje dag. :) Kramar! :)

Svar: Vi njuter och den riktiga hettan som var i augusti är jag gärna utan. Nu är det behagligt om dagarna och skönt att kunna vara ute hela dagarna. Ljuset betyder mycket för välbefinnandet men det blir bra att gå lite svensk höstkänsla också. Kram!
Ditte

Ami

Det blir nog lite omställning för er att komma hem och möta den svenska hösten/vintern. Men det känns inte så tungt när man vet att man snart kan komma tillbaks igen :) Och man hinner ju aldrig riktigt tröttna på något av det då!
Och visst är det fantastiskt att ni fortfarande kan sitta ute och äta både frukost och lunch!
Ha en fin kväll!
Kram

Svar: Blir bra att få ta del av den svenska hösten också. Har inte direkt saknat den...och visst är det så att vi inte kommer att hinna tröttna innan nästa besök här, när det nu blir. Vi är flexibla...kram!
Ditte

TantGlad

Ett värkligen fint vykort. Tycker lite x-tra om den blå dörren och bilden över stranden. Jag tänker på solnedgång och en vacker skir klänning där på stranden.
Kylan kryper på sakta sakta, och snart är du hemma här . Men visst går det lättare att leva då det är varmt. Man mår bättre , och känner sig bättre till mods.
Jag hoppas att du får en fin dag. Temperaturen är inte alltför varm där nere nu .
Runt 10+ hade vi hos mig i Sundsvall igår.

Ha en JÄTTEFIN dag fina bloggvän.

Varm kram från mig.

Svar: Tack! Visst är den blå dörren fin, finns många vackra dörrar att stanna upp och titta på. Och det glittrande havet tittar jag gärna länge på.
Det låter i alla fall som hösten fortfarande är varm hemma och det är säkert på både gott och ont. Blommor och djur måtte ju bli förvirrade.
Kanske är det mest ljuset här som gör tillvarom enklare och solen förstås. Men just nu vilar den sig.
Kram!
Ditte

Znogge

Vilket underbart vykort och än har ni ljumma temperaturer! Visst kryper det neråt även hos er men höstens gråhet slipper ni än så länge.

Ha det fortsatt gott i värmen!

Kram

Svar: God morgon! Idag har solen sovmorgon, men den kommer nog fram efter en stunds vila. Även temperaturen är lägre just nu på förmiddagen men det gör inget. Med en tröja på märks det inte. Men kanske får jag överge sandalerna idag.Önskar dig en trevlig tisdag-
Kram!
Ditte

Gittan

Härligt vykort, tack för det kul att vara med er. Här är det fint höstväder i dag så det blir en promenad på ef ner till stan och köpa present till äldsta barnbarnet som fyller 8 år i veckan.
Kramar vännen.

Svar: Skönt höstväder låter bra och en promenad också. Så roligt att köpa present till en åttaåring! Antar att det också blir kalas. Kramar!
Ditte

Annika

Hej Ditte
Vackert vykort från T. Det gör att man längtar ner än mer. Saknar dom ljusa kvällarna.
Kram

Svar: Tack! Ja, här finns en hel del att se och under våra promenader och cykelturer ser vi fortfarande nya saker. Men ofta dras vi mot havet....Daknar er här.
Kramar och hälsningar från oss båda till er.
Ditte

Eva`s blogg

Men vad gör det att kortet kommer 1 dag/vecka efter du har ju semester ;) hi hi så vackra bilder och kan förstå att kvällarna blir lite under 20 nu i nov har sj bokat resa nu :) wiii härligt att veta ...önskar dig en lika ljuvlig dag som i går kramen

Svar: Idag gäller långbyxor på och sandalerna får vila. Mulet! Och frukost inomhus...Men både solen och värmen kommer tillbaka. Vad roligt att du bokat en resa. Skall bli roligt att höra/läsa vart ni tar vägen.
Önskar dig en trevlig dag.
Kram!
Ditte

Ama de casa

Ja nog har det blivit kyligare alltid. Långbyxor på gäller nu för min del :-)

Psst: *viskar* Vykortets sena ankomst kunde du ju ha skyllt på postgången ju... ;-)

Ditte

Till Ama! Idag åkte långbyxorna på här också och kanske får jag idag även övege sandalerna.
Glömde det där med försenad postgång...Men det är ju vanligt förekommande.

Ann-Kristin

Åh så fina veckobilder! Den sista känner jag väl igen! Den parken korsar jag alltid på väg ner till Ali och Scandinaviska Centret.
Förstår att det snart är slut på vistelsen, men som Du skriver är ni flexibla och säkert snart nere i sommarstugan igen. Jag försöker övertala sambon att åka den 5/1. Tyvärr verkar jag inte att lyckas! Kostar bara ca 800:- tor.
Hälsa Bosse och kram/A-K
PS har ni ställt om frekvenserna på de spanska kanalerna? DS

Svar: Tack! Jodå, vii tror att vi lyckats ställa om frekvenserna på teven. Återstår att se...Hoppas din övertalningsförmåga ang. resan hit lyckas. Bra pris!
Ja, den där parken är fin och vi går ju förbi nästan varje dag så ett foto kan det få bli då och då.
Bosse hälsar!
Kram!
Ditte

Emma & Julia

Gud vilka vackra bilder :D

Svar: Tack! Vad roligt att ni tyckte om dem.
Ditte

Sanna Preifelt

Åh vad ni har det härligt! Här är det höst som snart kommer gå över till vinter tror jag. Dock skiner solen idag, så att sitta ute med morgonkaffet var inte så värst kallt :)

Svar: Skönt med lite sol så här mitt i hösten. Har förstått att värmen dörjt sig kvar hemma. Skönt!
Ditte

Veiken

Ett vackert vykort från den sista tiden av sommaren i Torre! Njut så mycket du kan av de sista dagarna därnere! Du behöver verkligen inte ta emot den svenska hösten med öppna armar om du inte vill! :) KRam

Svar: Nja, skall man vara hemma ett tag så får man väl vara lite öppenhjärtad och så även moyt "gubben höst". Här är det mulet idag, men imorgon lyser solen igen. Kram!
Ditte

Eva

Vilka otroligt vackra bilder i vykortet. Jag längtar efter vattenblänk. Fina bilder på Allan också.

Kram och ha det bra i kalla Norden :-)
Eva

Svar: Tack! Jag havet är härligt! Förstår att du längtar efter annat vattenblänk än poolen. Men ni fick ju lite smakprov i Barhein,Vi är fortfarande kvar i Spanienlandet, men får väl i slutet av veckan träffa den svenska modellen av "Gubben Höst".
Tänker ofta på dig och så saknar jag dig.
Kram!
Ditte


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: