Glittrande

    
Glittrande dagar och ett magiskt ljus, lätta molntussar svävar förbi, palmbladen rasslar i den lätta vinden och havet, det som både ger och tar, ligger framför mina fötter.
Här finns all tid i världen för att stanna upp, njuta och tänka. Inga "måsten" finns  utan  det är här och nu som gäller.
Åtminstone i dag.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ami

sköna och härliga dagar ni har! Och jag känner ju så igen dina fina bilder. Alla skulle någon gång behöva ha det så "inga måsten". Slippa all stress, njuta och bara koppla av :)
Ha en fin fredag!
Kram

Svar: Här är det så mycket lättare att bara ta dagen som den kommer och jag vet egentligen inte varför. Jag har inga måsten hemma heller utan har friheten att själv bestämma över mina dagar. Kanske är det ljuset och havet som påverkar livet här så mycket. Hur som helst känns allt mycket enklare. (Om man då bortser från viss byråkrati och att hitta möbler, men det kanske är en mer världslig fråga.Har just kommit hem efter en härlig långpromenad och skymningen håller på att sänka sig.
Önskar dig en trevlig kväll.
Kram!
Ditte

Ruth i Virginia

Rofyllt och oerhört vackert!
Tänk, om alla kunde få åtminstone EN dag i livet som din.
Blir så deprimerad, när jag tittar på nyheterna; i synnerhet
när jag ser så många barn som lider.

Svar: Jag önskar också att alla kunde få åtminstone en lycklig dag i sitt liv. Jag blir också väldigt illa berörd av alla barn som lider och har det svårt världen över.
Ditte

FREEDOMtravel

Härliga bilder! Man blir verkligen sugen på att rulla söderut nu!

Svar: Tack! Jag kan verkligen förstå att ni vill söderut....Men snart så!
Välkomna!
Ditte

Ama de casa

Ja, visst är det härligt glittrigt just nu! Måste bero på att solen står lite lägre, men havet är sååå vackert! Extra vackert alltså, för havet är alltid fascinerande :-)

Svar: Håller helt med dig! Jag har svårt för att se mig mätt på detta glittrande hav.
Ditte


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: