Skjuta upp...

    
Gårdagens fina, nåja halvfina väder, är passé och måndagen började med tunga moln som sedan valde att övergå i regn. Bara att "gilla läget" och det gjorde jag för jag hade bl.a. en trevlig lunch att se fram emot och det som kändes mindre trevligt idag valde jag bort.
Hade tänkt att påbörja min behandling av ansiktet med cytostatika idag, men varför göra något idag som jag kan vänta med tills imorgon? Skjuta upp! Det är i vanliga fall inte så jag gör, men det här känns väldigt jobbigt...
Skall en vända till Södersjukhuset imorgon för inspektion och tänkte att det var en bättre dag att börja behandlingen...
 
Gårdagens sol  (skugga för min del) gjorde att balkongen kändes lockande och i kanalen och på kajen händer mycket. Några packade även upp sin medhavda picknick på kajen och hade bra utsikt därifrån.
(Till höger i bild)
 
Lunch tillsammans med några Pekingvänner på restaurang Nybrogatan 38. Vi åt jättegod mat från dagens lunchmeny; långkokt och tomatbrässerad högrev, serverad med chèvre (getost), gröna bönor, citronkokta morotsslantar och palsternacksmos. Minuset för restaurangen var att när vi beställt kaffe och te efter maten så hann vi knappast dricka upp innan vi blev ombedda att betala. Dessutom var teet så hett att det inte kunde drickas förrän efter 10 minuter. När dett påpekades erbjöd sig den sura servitrisen att fylla på med kallt vatten.
Trist attityd som drar ner betyget även om maten var väldigt god.
Kanske kunde hon i stället sagt att vi inte skulle hinna med att dricka te/kaffe på maten innan vår "sittid" var slut.
 
 
Marita, Lena och Birgitta i väntan på det kaffe och te som knappast hann avslutas.
 
VI hade inte alls pratat färdigt så vi tog en vända till Östermalmshallen för en ny "sittning" och nu blev det ett bakverk till dessutom och på Robertt´s Coffe, alldeles till höger om ingången. Trevligt!
Alltid trevligt att både titta och handla här. Och blir man hungrig av att titta på alla godsaker som finns att tillgå är det bara att slå sig ner på en av flera restauranger. (Dock är priserna i högsta laget...)
Regndropparna ökade takten så det kändes inte helt optimalt att strosa genom stan. Men det gör vi en annan gång.
 
 
Östermalmshallen är alltid mysig att besöka. Så mycket gott att handla...
 
 
 
 
 
 
 
 
                                                                                              
 
 
 
 
Ami

Vad fint ni bor, härligt att kunna sitta på balkongen och njuta av den utsikten.
Men vilken otrevlig servitris, en del är helt enkelt på helt fel plats. En sån som hon ska jobba med döda ting....Men ni fick ju trots allt en trevlig dag ändå.
Hoppas nu att behandlingen med ansiktet går bra. Har en släkting som gick igenom det för något år sen och det blev jättebra :)
Ha en fin kväll
Kram!

Svar: Tack för att du berättade att ansiktet blev bra för din släkting. Känns lite bättre nu. Vi hade en trevlig lunch tillsammans med god mat men trist med en servitris som inte platsar på den restaurangen . Men så är det ibland....Väldigt roligt att behålla kontakten med Pekingvänner. Ger så mycket! Hoppas att Skånevädret är roligare än här. Kram!


Ditte

Ama de casa

Hoppas att du snart får ork nog att ta tag i behandlingen - för den är viktig!
Kram

Svar: Jodå, imorgon blir det. Helt klart! Tisdag är en bättre dag....
Ditte

Freedomtravel

Mycket aktivitet på vattnet, kul när det händer lite! Förstår att det känns jobbigt med behandlingen. Håller tummarna för att det blir bra, och det blir det säkert!

Svar: Visst blir det bra. Men det finns ett motstånd mot att börja. Men imorgon så....Och visst är det kul att se vad som händer på vattnet, nästan som på bio ibland. Antar att ni också njuter av att se vad som sker på vattnet hos er.
Ditte

Alexandra

Mysigt med lunch och fika med goda vänner en regning och grå måndag som denna!
Lycka till med behandlingen.

Svar: Tack! Och dagen blev verkligen jättetrevlig och en bra start för att sätta i gång i morgon.Brukar inte skjuta upp saker...
Ditte

Iris

Regnet verkar övergå till sol och värme därborta enligt väderleksrapporten i SVT. Jag tänker på dig imorgon när du startar behandlingen. Kram


Svar: Tack för din omsorg. Behöver lite stöttning. Ja, idag har det regnat hela dagen. Visserligen skall regnvatten vara bra för hy och hår men skönt om det blir lite sol och uppehåll i morgon. Hoppas du har det bra. Tänker ofta på dig. Kram!
Ditte

Bosse Lidén

Jag har inga problem med att dricka hett, men sådant bemötande drar ner betyget.
Hur många veckor ska du behandla? En gång om dagen? Måste det vara på exakta ställen? Du måste vara en duktig tjej. Inte slarva. Kvällskram från Ystad.

Svar: Nu skall jag behandla varannan dag i fyra veckor. Och sedan en veckas paus innan nästa omgång av ansiktet skall tas om hand. Slarv blir det inte. Jag är ju en envis typ...Kram och tack för din support. Den behävs och är välkommen.
Ditte

Tina

Härligt, först matställe sedan fikaställe! Gillas! Och det låter som att ansiktskrämen kommer du att fixa galant, läste i kommentarsfälten, innan.

Buena suerte!

Svar: God mat och dryck och goa vänner därtill är viktigt. Ja, ansiktet är påbörjat, men det blir en seg historia....och smärtsam. Men det får bli så.
Ditte


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: