Glatt!

    
Idag var det dags att fira födelsedag hod Helenfamiljen i Nacka. Max kusin Leo fyllde 6 år och han blev ordentligt firad både inne och utomhus. Stockholm bjöd på högsommarväder, inte ett moln på himmlen och termometern passerade på eftermiddagen +27 i skuggan.
En utomhusaktivietet som var väldigt uppskattad av stora och små var vattenkriget. Tänk att vatten kan erbjuda så mycket glädje och på så många olika sätt.
 
Härlig utsikt från balkongen där födelsedagstårtan intogs, Nacka Strand.
Inloppet till Stockholm, Fjäderholmarne (dit man kan ta sig med en turistbåt och gärna äta en bit mat på någon av restaurangerna. Lidingö syns i bakgrunden.
 
 
Kusin Leo, födelsedagsbarnet, inbjuder till tårta, egenhändigt bakad, med lite stöd av mamma Rita.
Max, moster Helen och morfar Jaak trivs i det vackra vädret.
 
Max och Leo vattnar sandlådan och "syster" Sara, nästan en familjemedlem, roar sig kungligt.
 
"Det här är bött och kul"!
 
Även husets labrador, Curre är glad idag. Och av utsikten blev jag ännu gladare. Vilken härlig dag!
 
                                                                   
 
 
 
                                                                                                             
 
 
 
                                                                    
 
 
 
 
 
 
 
Ami

Vilken fin och smarrig tårta :) Och vilken härlig utsikt från balkongen!
Och ju blötare desto roligare är det för barnen....Ja, och även för vuxna i bland också :)
Curre ser också ut att trivas mitt ibland alla glada människor.
Kram!

Svar: Det blev ett härligt kalas och en skön och rolig eftermiddag. Och alla trivdes...Kram!
Ditte

Malin

Vilket härligt kalas och i denna värme låter vattenkrig som en svalkande och skön aktivitet. Fjäderholmarna är vackert, besökte ön första gången någonsin förra sommaren men säkerligen inte det sista besöket där.

Svar: Ett roligt kalas med både tårta och vattenkrig. Klart omväxlande och vilket härligt väder.Och snart är det dags för premiärturen i år till Fjäderholmarna. Picknick där är jättetrevligt det också.
Ditte

Bosse lidén

Vilken fin tårta. Vattenkrig är alltid trevligt. Perfekt kalasväder. Kram Bosse

Svar: Ja, det blev en glad tillställning med både barn och vuxna. Helt perfekt väder!Kram!
Ditte

Ama de casa

Oj så trevligt, och vilken FANTASTISK utsikt! :-) Fjäderholmarna har jag besökt flera gånger - en riktig oas i princip mitt i stan :-)

Svar: Gårdagen blev verkligen toppen på alla sätt och Stockholm bjuder nu på högsommarvärme och ute i Nacka Strand känns det som lite skärgård och utsikten från deras lägenhet är toppen.
Ja, till Fjäderholmarna åker vi då och då och särskilt roligt är förutom miljön och restaurangerna att det finn ett par havsörnar som häckar där och som man då och då ser. Nu väntar balkongen med skön svalka efter en dag vid och på båten...
Ditte

A-C

Åh, vilket trevligt kalas och tårtan såg ju smarrig ut. Jag och min kompis kom hem igår kväll efter 10 dgr i Torrevieja. Vi hade en toppentid där nere, hann med att visa det mesta av Torre, även en tur till Alicante o Mil Palmeras. Det var 24-25 gr, vilket jag tycker är precis lagom. Ja, nu kommer vi nog inte ner förrän i slutet av september, så vi får hoppas på en skön sommar här i Sverige. Ha det så bra. Håller tummarna för att din behandling går bra. Vi ses. Kram / Anna-Carin

Svar: Vad trevligt med ett besök i Torre nu tillsammans med en väninna. Och dessutom perfekt väder.nu hoppas vi på en bra sommar här hemma. Vi ses i höst! Kram!
Ditte


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: