Skymning över Ålands hav

    
På väg hem igen över Ålands hav. Kvällen var vacker och det kändes nästan nödvändigt att stå ute på däck ett tag och fånga dagens sista solstrålar. Jag vet inte riktigt vad det är men tänkte på en fantastisk kommentar jag fick igår av Ruth från Virginia, där hon sa att "skymningen är den tid på dygnet då man är närmast evigheten".
Det var kändes som om Ruth satte ord på mina känslor och fick mig att förstå varför jag är så faschinerad av solnedgångar och skymningar. Så nu tror jag att jag vet.....
 
 
 
 
 
 
Malin

Solnedgångar är verkligen vackra och jag beskådar dem gärna. Klok kommentar!!

Svar: Jag tyckte det stämde så väl med att närma sig evigheten. Kan tolkas på så många sätt och det ger en hel del tankar. Och solnedgångar är vackra.
Ditte

A-K

Go kväll Ditte!
Underbart vackra bilder från er hemresa. Vilka fina ord från Ruth.
Kram/A-K

Svar: Jag får nog säga god natt.. En vacker kväll på havet blev det. Och Ruths ord fanns med. Minnesvärda! Roligt att dela fina upplevelser. Kram!
Ditte

Ruth i Virginia

Jag är så glad, att du förstod mina ord.
Och tack för flera härligaskymningsbilder.

Svar: Ett stort tack till dig och du var med mig i tankarna där ute på båtens däck ute på Ålands hav i kväll.
Ditte

Bosse Lidén

Jag gillar Ruths ord och instämmer till hundra procent. Själv tröttnar jag aldrig på att beskåda dem. Därför var det extra tufft när vi flyttade från en villa där jag hade möjligheten att få uppleva det varje klar kväll. Tack för fina bilder. Kram Bosse

Svar: Jag ,bilder är också ett sätt att förmedla tankar och känslor. Då och då går jag här i Stockholm till Fotografiska muséet för att se utställningar. Ett museum som verkligen kan rekommenderas. Såg där en utställning med alster av den kinesiske fotografen,författaren m.m Wei, Wei. Spännande och givande. Desuto, är jag ju lite av en kinafantast.( Inte politiskt...)Kramar från ett soligt Stockholm
Ditte

Ami

Det var fina ord från Ruth. Och bilderna likaså :)
Hoppas ni haft det bra på er resa och att du mår bra!
Kram!

Svar: Vi hade en trevlig resa, alltid roligt med lite omväxling. Och väldigt lugnt och stilla är det så här års....Vad gäller hälsan så hostar jag mycket mindre och äter antibiotika. Armen vill sig inte riktigt ännu. Men vi jobbar på, den och jag.
Ruths ord var så fina och mycket tänkvärda. värt att ta med sig....
kram!
Ditte

Eva

Vackert vackert & jag tror nog att alla på nåt sätt gillar detta :) tänkvärda ord är alltid välkomna :) hoppas kvällen blir fin för dig kram

Svar: Det vackra kan man inte riktigt få nog av. Men ibland så tar man det lite för självklart.Och tänkvärda ord att bära med sig tycker jag mycket om.
Kram!
Ditte

Ama de casa

Vilka underbart vackra bilder!

Ruth i Virginia är en fantastisk kvinna med många kloka ord och spännande berättelser. Jag känner mig oerhörd privilegierad att vi fick träffa - och bo - hos henne i somras när vi var till USA. Det var ibland väääldigt spännande, som när hon körde oss till typ förbjudna ställen:

http://amacasa.wordpress.com/2013/07/23/var-resa-till-egypten/

:-D

Svar: Jag förstår att Ruth i Virginia är en fantastisk kvinna. Vilken förmån att både ha träffat henne och ha bott hos henne. Spännande, helt klart.(Skall absolut kolla länken....)
Tack!
Ditte


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: