Samling på stan

    
 Idag träffades ett piggt Torreviejagäng; Susan, A-K, Ingrid och jag på Stockholm Central för att gå vidare och äta lunch på Gamla Brogatan och restaurang Mega Mums, en liten och personlig restaurang med få bord. Och här blev vi sittande. Tiden rann i väg och vi var inte riktigt på det klara med att restaurangen stängde klockan 15, så uppbrottet blev lite hastigt.
En promenad förbi Hötorget, via Moodgallerian och till Kungsträdgården kändes perfekt i det vackra vårvädret.
Och att slå sig ner för en vätskepaus kändes som en god idé, dock inte helt lätt att hitta något bord. Men med våra tränade ögon och snabba förflyttningar så lyckades vi.
 
Trevlig lunch med mycket prat och skratt.
 
 Kungsträdgården idag på efetrmiddagen. Många ville njuta av den härliga vårdagen. 
                                                                     
Idag ville många  njuta av våren i Kungsan.
 

Nästa stopp för vår del blev det inne på NK och även här hade våren kommit.
Slutstoppet för vår dag tillsammans blev på Centralen och där skildes också våra vägar för idag. A-K skulle till Eskilstuna och vi andra tog oss hem med tunnelbanan.
Tack alla för en jättetrevlig dag och snart ses vi igen. Och var det blir är kanske en mer öppen fråga, men visst ligger Torre nära till hands?
 
 
 
 Välkommen till våren!
                                                                                              
 
 
 
Ruth i Virginia

Jisses! Uteserveringar i full gång i mitten av mars! Ur led är tiden. Jag höll på att frysa öroen av mej, när jag gick ut med grannens hund en halvtimme kl.2 e.m. Det blåste ISkallt!!! Trots att solen sken.

Svar: Här har vi haft en våraktig vecka, men till helgen skall det bli lite kyligare. Kanske kommer vårvärmen snart till dig också.
Ditte

Katarina

Vilken fin vårdag! Helt perfekt för träff på stan med vänner och en runda i Kungsträdgården.
Känns som om våren är här, åtminstone den här veckan.
Kram!

Svar: Jättehärligt med en hel vårvecka! Bäst att passa på att njuta! Vi hade en jättetrevlig dag på alla sätt och Kungsan är alltid lite speciellt så här på våren.Kram!
Ditte

A-K

Go kväll Ditte!
Skrev till Dig direkt du kom ut i kll, men det försvann visst i cyberrymden.
Ville bara tacka för en jättetrevlig e-m. Nästa träff blir väl i Torre?
Kram och godnatt/A-K

Svar: Tack själv! Hoppas du kom hem ordentligt. Ja, nästa träff blir nog i Torre o då har det nog hunnit bli riktig sommar där. Kramar!
Ditte

Ami

Vilken trevlig dag för er. Och vilket toppenväder ni fick :)
Förstår det blev mycket Torreprat. Och det är ju alltid ett kärt samtalsämne :)
Önskar dig en fin fredag!
Kram

Svar: Det blev en jättetrevlig dag i det fina vårvädter. Verkligen! Och så roligt att ses! Även idag skiner solen och fåglarna kvittrar så, vår idag också.
Önskar dig också en trevlig fredag.
Kram!
Ditte

Marja

Så vårigt och fint det ser ut att vara i Stockholm. Här uppe är det lite varannandagsväder... sol omväxlande med stark blåst. Inte så mycket vårkänslor än. :) Kram

Svar: Det har verkligen varit fint vårväder hela vecka så det är bara att tacka, njuta och ta emot. Men våren kommer nog snart till Umeå också.Kram!
Ditte

Susan

Hola! Tack för en trevlig eftermiddag! Det gör vi om!
Buenas! //Susan

Svar: Tack själv! Och visst gör vi om detta!
Ditte

vivi

Ser ju jättemysigt ut..!

Svar: Det var det! Kändes som riktig vår när man gick genom Kungsan.Kram!
Ditte

Bosse Lidén

Tiden har en tendens att rusa iväg när man är med vänner man trivs med. Härligt att se uteställena som ploppat upp. Helgkram Bosse

Svar: Det var verkligen en skön vårdag tillsammans med vänner. Och att stanna till en stund Kungsträdgården hör näatan till. Hade tänkt att få se några körsbärsträd i blomning, men de höll sig gömda. Får spana mer noggrant nästa gång.Vårkram !
Ditte

Annika

Hej Ditte
Vilket väder ni fick. Många ute på stan för att njuta av vårsolen.
Kram

Svar: Vi hade verkligen tur md vädret och vi som alla andra njöt till fullo. Bäst att passa på.Kram!
Ditte

Ama de casa

Oj vad trevligt - tänk vad bloggvärlden är bra ändå, så många vänner man får :-)

Snällt av Stockholm också att bjuda på sånt finväder till er träff :-)

Svar: Visst öppnar bloggvärlden för nya kontakter. Jätteroligt! Och Stockholm är ju en generös stad även vad gällt vädret den här veckan. Det var ju särskilt önskvärt just igår när vi träffades.
Ditte

Bosse Lidén

Där är underbart när körsbärsblommona blommar. Fick se så fina bilder från en facebookvän förra året. Fler år sedan jag såg det live i Kungsträdgården.

Svar: Jag får ta mig en ny vända mot Kungsan och kanske ta med lupp för att upptäcka körsbärsblommorna. För igår såg jag tyvärr inga.
Ditte

Annika

Vilken härlig dag ni fick tillsammans. Sen att vädret var på er sida var ju ett plus.
Njut av kvällen och helgen . Kramen.

Svar: Ja, det blev en jättetrevlig dag och solen gjorde ju att det var extra trevligt att flanera i stan.Önskar dig också en fin kväll och trevlig helg.
Kram!
Ditte

Eva

Men va skoj att ses så där :) trevligt och ni verkar ju trivas med era träffar :) ser härligt ut :) ha en skön fredag kramen

Svar: Det är verkligen trevligt att ses och vi har en stor gemensam nämnare; Torrevieja. Och vi hade en jättetrevlig dag tillsammans.
Önskar dig en fin fredag.
Kramar!
Ditte

Veiken

Oj så roligt att träffas även i Sverige. Det är ite dumt med vänner som finns lite här och där! Ha det så gott i helgen! Kramar

Svar: Det var verkligen roligt att ses och för ett par var det första gången de träffades personligen. Att solen sken gjorde ju dagen om möjligt ännu bättre.Önskar dig också en trevlig helg.
Kram!
Ditte


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: