På plats

    
 Vi lämnade ett vackert och varmt Stockholm och landade några timmar senare i ett ännu varmare Alicante.
Det var klart i luften under flygningen och det var roligt att se det svenska landskapet breda ut sig under oss som gröna oregelbundet formade pusselbitar. Det klara flygvädret fortsatte genom stora delar av Europa, som vi såg under oss som vackra mångfacetterade pusselbitar.
 
Roligt att se landskapet från luften.
 
Kändes välkomnande att sätta nyckeln i grinden och kliva in på terrassen. Och det såg ut precis som vanligt.
 
Vårt hus och grannarnas vackra nerium,
 
Vackra var också våra blommor som fått alldeles utmärkt omvårdnad av 2x I.
Här kan man tala om "gröna fingrar". 
Jättefina, trots all värme som varit sedan vi var här för tre veckor sedan.
 
 
      
En cykeltur för att göra lite matinköp och förlänga internetabonnemanget blev det och sedan en skön kväll på terrassen med god mat och dryck.
Min förkylning är på bättringsvägen och det är skönt. Skönt är också att jag nu gått in på sista veckan, just nu, med smörjningen av pannan med cytostatikasalvan. Ont gör det och nu är det rejäla sår, precis som det skall vara.
Så keps och skugga är vad som gäller. Men det blir fint när det är klart.....
 
 
 
 
 
 

 
 
                                                                                          
 
 
 
 
 
 
Anonym

¡Bienvenidos Pareja!
Härligt att ni är här och nu får du krya på dig och koppla av...ja på ditt sätt :-) Vi ses när du vilat upp dig ordentligt :-)
Kram P o Lex ♥♥

Svar: Tack! Härligt att vara här! Och snart är jag pigg från förkylningen. Resten tar sin tid. Bosse hälsar! Kram!❤️😄
Ditte

Anonym

💓👍👠💰👙🏩⚽⛵

Svar: Tack du goaste! Kram!❤️ Anade nog att det var du.
Ditte

vivi

De var jag.

Svar: Förstod det! 😃
Ditte

Ama de casa

Så ni är här nu igen - härligt! :-)

Svar: Jodå, vi har nästan klippkort på flygen...skönt att vara tillbaka. 😄
Ditte

Ami

Åh! Tänk den som vågade flyga - då hade vi varit där nere jätteofta :)
Hoppas ni har det härligt och njuter, trots obehag av krämen i pannan. Men snart är behandlingen över!
Ha det så bra!
Kram!

Svar: Visst är det så ! Att ta bilen ner tar lång tid....men ni har det ju bra hemma också. Och en " bra svensk sommar" är svårslagen. Vi hinner med den också . Nu smälter jag båtlivet...och det hör jag bra här. Kram!
Ditte

Malin

Vad härligt att vara tillbaka i ert andra hem!! Hoppas ni får en njutbar vistelse även denna gång

Svar: Det känns bra att vara tillbaka och vår svenska sommar hinner vi med i långa banor. Skönt det också.
Ditte

Life of Johanna

oh så härligt :)

Svar: Jätteskönt!
Ditte

A-K

Gokväll!
Måste erkänna att jag är lite avis. Jag vill också vara i Torre!
Men jag ska inte klaga. Vi har Spanienvärme och jag har t o m badat i vår pool. Det var 25 gr i vattnet.
Krya på Dig när det gäller förkylningen och lycka till med behandlingen.
Ha det gott och njut för mig också.
Kram till Er båda/A-K

Svar: Gokväll! Ja visst har värmen kommit hemma. Men skönt med lite variation . Vi hinner ju vara hemma också i sommar. Bad skall det bli för mig också endera dagen...Förkylningen är inte sämre i alla fall men hostan har kommit. Och behandlingen går in på upploppet. Skönt men ont. Bosse hälsar! Kram!
Ditte

Bosse Lidén

Såg du hur jag vinkade på dig när du flög över vår bostad? :) Det är alltid trevligt att flyga i klart väder. Skönt att du är på sista veckan. Hoppas det läker snabbt sedan. Vad härligt ni har som har två fina hem att växla mellan. Njut av livet och av varandra. Vi har haft underbara kvällar med medelhavsklimat. Jag vill inte gå in. Kram Bosse

Svar: Visst såg jag dig! Vinkade tillbaka! Det är trevligt att variera huvudstaden mot en mindre stad och annan miljö. Här är takten väldigt lugn och jag kan tänka på annat än mina hudåkommor som jag inte är vän med. Att sitta ute hemma i den vackra och ljumma junikvällen är ju så speciellt, men vi hoppas att den svenska sommaren finns kvar även när vi kommer tillbaka om några veckor. Här har jag suttit ute i skuggan stora delar av dagen och bara låtit tankarna fladdra. Skönt det också. Finns ju inga måsten....
Kramar!
Ditte

Marja

Oj, vad fort det går! Hoppas ni får det riktigt skönt där nere! Kramar! :)

Svar: Vi skall göra vårt ästa för att ha det bra här också. Inte alls svårt....Och jag har njutit i skuggan idag och kurerat mig. Kram!
Ditte

Veiken

Ni är som skottspolar fram och tillbaks, men så är det när man har två hemma! Krya nu på dig på alla sätt och njut av tillvaron! Kram

Svar: Visst är det bra med två" hemma" men jag har inte helt kommit över Thailand. Men detta är ett mycket gott alternativ. Lätt att komma hem och lättare att inte vara i solen. Älskade ju att vandra längs de härliga stränderna....men alla minnen finna kvar och med mig. Kram!
Ditte

Bosse Lidén

Visst såg jag att du vinkade, men Solveig sa till mig att sluta och mumlade om att hon skämdes inför grannarna.:) Det är skönt att slippa alla måsten. Bra att du får annat att tänka på. Skippa alla mörka tankar. Ät gott. Upptäck nya platser likaväl som återvänd till favoritställen. Har de någon annan typ av helg än midsommar? Lär mig något nytt.

Svar: Vad gäller helger här så lär jag mig efterhand. Men vi tar nog ett litet midsommarfirande i alla fall, även om vi nu inte är i Sverige.Jag kan förstå Solveigs tankar inför grannarna när du viftade, man kanske det inte är så ofta...
De mörka tankarna finns när jag ser min panna, men jag förtränger dem oftast. Nu tar vi dagen som den kommer och ser vad som känns bra att göra. Och ibland inte göra annat än se på havet och jag är nöjd med det.
Ha det gott! Och vinka till Solveig från mig. Lite diskret!
Kram!
Ditte

Freedomtravel

Verkar vara mysigt att ha ett ställe att åka till på det sättet som ni har! Ser fint ut nu med alla blommor!

Svar: Här är väldigt opretentiöst och som en liten sommarstuga med alla bekvämligheter. Vi trivs. Och skönt att snabbt byta Söder mot Spanien. Krävs ingen direkt planering.
Ditte

mats

Hola Ditte, jahaja..det är så det går till när cyklarna försvinner :) Ha Ha.. jag tycker det skulle vara pinsamt som sjutton jag.. vilka fina blommor ni har på terassen, vi kommer snart vi också// Mats

Svar: Visst är det så cyklar försvinner! Men jag ville helst få upp låset utan att såga av det. Dessutom var låset rejält dyrt..,.nu är det i soporna . Vad gäller blommorna så har de fått bra tillsyn och vattning och klarat sig bra. Roligt med blommor! Välkomna, vi ses!
Ditte


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: