Bra det också!

    
Sommarlovet pågår för fullt och den ena dagen avlöser den andra. Inga större aktiviteter har det inte blivit utan  mer att ta degen som den kommer. Bra det också! Och jag trivs!
En promenad ner till havet är ett dagligt stående inslag, ett väldigt trevligt sådant och att sitta i skuggan på olika ställen längs Paseon ger stor variation. Alltid mycket att titta på. 
Känslan av trängsel och tät samvaro infinner sig vid och på Playa de la Cura och lite längre bort kan jag sjunka ner i en vit stensoffa  utan att ha en endaste person i närheten.
Bra med valfrihet och enkelhet. För här är det mesta väldigt enkelt.
 
Härliga blå nyanser med inslag av vitt....
 
Trångt på stranden med många hugade badentusiaster.
Skönt att badvakten från Röda Korset är på plats för det är många att övervaka.
Men nog borde han ha ett större och kraftigare parasoll. 
 
En stund på en egen bänk alldeles vid havet är alltid njutbart.
 
Så småningom lämnade vi havet och passerade förbi den "romerska marknaden" som pågår under helgen.
Försäljarna var klädda i romerskinspirerade dräkter och här såldes lite av det mesta. Var lite intresserad av mat och dryckesavdelningen, men det fick stanna vid ostar och kaffe.
 
Just kaffet var väldigt passande så här i VM tider; från Brasilien och Colombia. (Båda länderna vann ju sina matcher och apropå romerk marknad så vann ju Italien över England. )
 
      
 
 
 
 
 
 
 
                                                                                          
 
 
                                                                                                
 
 
 
Malin

Verkligen härliga dagar ni verkar ha! Och marknader utomlands är alltid trevligt att strosa runt på även om man bara tittar och inte är ute efter något

Svar: Skönt att ha det mesta oplanerat . Måste ju inte skynda på för att hinna något. Känns bra! Försöker dock få såren i pannan att läka. Men det verkar ta sin tid. Och tid har jag ju...men de gör ont.
Ditte

Ami

Visst är livet enkelt där nere, inte alls den stressen som finns här hemma. Det märks att ni trivs och har det bra. Hoppas bara att dina sår i pannan inte är alltför besvärliga....
Ha en trevlig eftermiddag!
Kram!

Svar: Såren gör ont och svider men nu skall nog läkningen snart börja, hoppas jag i alla fall. Och trivs, det gör vi! Varit på shoppingpromenad till Habandras ( praktiska saker) och skall fram på em dra oss mot havet. Önskar er också en trevlig eftermiddag. Kram!
Ditte

A-K

Underbara bilder! Jag önskar jag var där!
Förhoppningsvis ses vi i september. Tror inte det blir någon mera "vita festen". Riconada är stängt numera.
Jag får bjud på GT ändå utan att lyssna på musiken därifrån.
Kram på Er/A-K

Svar: En GT hos dig blir perfekt. Vi får ha egen musik. Eller hos oss om grannen tränar...Nej , fest får vi ordna ändå....Inga problem.kramar!
Ditte

Veiken

Ensam på en bänk vid havet. Där kan jag sitta i evigheter och bara njuta! Underbart! Bildernas färger i blått är ljuvliga! Kram

Svar: Tack! Ja, jag njuter bortom överfyllda stränder. Kan, som du vet och förstår, sakna Chackapong i Thailand. Att sitta där under palmerna.....Blir både sorgsen och nostalgisk, men minns den ljuva tiden... Nu njuter jag här vid havet och i skuggan.Kram!
Ditte

Ruth i Virginia

Håller med Veiken! Där du befann dej, var
precis vad jag gillar. Mycket bättre än nere
i sanden. :)
Här har vi perfekt väder. Tyvärr blev jag indragen
i fotbollsmatchen mellan Schweitz och Ecuador
(som Ecuador förlorade med 1-2, bara20
sekunder före avblåsning) Men nu ska jag gå ut
och njuta (ca kl. 2 pm)

Svar: Visst är det bra att då och då hamna på fotboll men du fick ju din promenad också. Skönt! Och sanden kan jag avstå...
Ditte

Marja

Ååh, den översta bilden har så många nyanser blått att det inte går att räkna. Jag förlorade mig i det blå. Så vackert!
Skönt att ta det lugnt och låta dagen komma som den vill. Fortsätt med det! Kramar

Svar: Jag förlorar mig ofta i det blå och det är en skön känsla. Kramar!
Ditte

Eva`s blogg

Oj här har du hunnit blogga inlägg sen jag var inne sist *s* blir ju så när man har lång helg, men va mysigt ni har det ...oj vad det var fullt på stranden nu ...härlig färg på drinkarna :) hoppas du får en skön måndag kram

Svar: Tack! Dagen har varit lagom omväxlande med restauranglunch och havsutsikt. Nu blir det att koppla av på terrassen. Ja, stranden just här är en söndag välbesökt. Men det finns andra stränder som är kilometerlånga och där det är gott om plats. Men jag tittar bara...Önskar dig en skön, ledig kväll. Kram!
Ditte

Mats

Hola Ditte, ska bli skönt att få komma ner och få lite tid där nere ..leta på lite nya matvaror och annat på marknader mm..sköna fina bilder som vanligt Ditte ..hörs o syns// Mats

Svar: Förstår att du kan behöva lite lugn nu efter flitigt cykeltrampande....Här är bra, precis som det brukar vara. Vi ses!
Ditte

Ama de casa

Visst är havet fascinerande! Och på din första bild ser jag att det inte är jag som tar sneda bilder - havet lutar faktiskt här i Torrevieja!
:-D

Vi var också en liten sväng på den romerska marknaden igår. Men det blev inget köpt. Kul att titta, dock :-)

Svar: Visst lutar havet här ! Har tänkt på det då och då. Skönt att någon annan också upptäckt detta. Lite speciellt. För sneda kort tar vi inte .
Ditte

Bosse Lidén

Var det extrapris på deras kaffe? :)
"Bra med valfrihet och enkelhet. För här är det mesta väldigt enkelt." Jag gillar de två meningarna. Första bilden är så läckert blå, som är min favoritfärg när det gäller mycket.
Imorgon kväll kan första landet bli klart. Ingen knall och alla trettio får en poäng.
Nu ska jag hämta två tjejer som varit på vift i tre dagar. Kram

Svar: Blå är min favoritfärg också! Jag ser blått i mycket. Och kaneran fastnar gärna i det blå och det på olika sätt.
Sitter nu på plats för Frankrike mot Tyskland. Blir nog en spännande föreställning. Kul att få se vad som händer på listan imorgon.
Hoppas döttrarna har haft det bra och de får ju en verklihg "herrskapsskjuts" hem. Ett uttryck lånat från min pappa.
Kram!
Ditte

TantGlad

Du har så många mysiga bilder att visa och det passar alldeles utmärkt idag då jag har blåst, lite regn och skitkallt. Hua hua. Fryser då jag går ut, men skönt att fixa lite inne då. Sånt behövs åxo.
Du har det så mysigt och det ska du ha.
Den "romerska marknaden" verkar mysig. Mycket fint att titta på ser det ut som.

Nu ska jag värma mig med lite soppa och och bänka mig i soffan resten av kvällen. Kallt så jag vill inget göra då

Varma Goa kramar från en sommarlovsfirare.

Svar: Skönt att du också firar sommarlov! Njut! Lite svalka gör inte så mycket om man har ett långt lov och som du säger så är det skönt att ha en inomhusdag också. Vi tar dagarna som de kommer och det är skönt, men samtidigt roligt att ha lite utflyktsmål på hand.
Önskar dig en fin kväll!
Här blir det fotboll nu ett par timmar....
Sommarlovskramar!
Ditte

Bosse Lidén

Nu kom jag på dig. Du har varit ute och busat i solen och fått en släng av solsting. Frankrike mot Tyskland. :) Kram Bosse. Här är varmt i Ystad idag.

Svar: Klart en släng av solen, i skuggan. Tyskland mot Portugal. Såg ju matchen men ville kanske se något annat lag på Portugals sida.....varmt här också. Spännande att se om något lag blir klart idag...skuggiga solkramar!
Ditte


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: