Fullt upp

    
 Vädret är som det är och det kan jag inte påverka, men jag kan göra något åt mitt förhållningssätt till det.
Idag tänkte jag ett par gånger på att ta en uppfriskande långpromenad och frisk hade den absolut blivit. Men både gångerna kom det störtskurar och jag kom på annat att göra.
Jag har under dagen försökt att hitta ett lämpligt utrymme i lägenheten där jag skulle kunna ha en arbetshörna. Inte helt enkelt att hitta den platsen, för lägenheten erbjuder viss begränsning rent utrymmesmässigt.
Jag har hitintills plockat fram "mitt kontor" till matbordet och suttit där, men nu stundar nya tider.
Behovet av en mer stationär arbetshörna har växt fram och idag har jag flyttat runt möbler på prov och har haft Bosse med i tankearbetet för att hitta lösningar. Och vi är på gång...."Work in progress...."
Passade också på att under dagen sortera och radera foton på datorn. Även det ett mer lånsiktigt bestyr. Men trevligt.
Att plocka ur skåpen och rensa där är också något jag "tittat på". Har just i det uttrycket blivit influerad av politiker i Almedalen. (För det är mycket de skall titta över, eller snarare gå igenom och förändra....Tänk att i dessa valtider så kan alla partier och politiker lova guld och gröna skogar. Att sedan efter valet hålla sina löften, det behövs inte....)
 
När jag just nu inte ser sommarsolen utanför fönstret så gläds jag ändå. Upplevelserna och minnena finns. Och de kommer jag lång på.
 
Tabarka, en ö utanför Torrevieja, i juni 2014.
 
Rogivande och avkopplande.
 
 

 
 
 
Anonym

God kväll!
Ja när vädret är dåligt får man passa på att gå igenom skåp och lådor. Och även foton behöver rensar ibland.
Ändra om är också roligt. I bland räcker det med att man flyttar en fåtölj så blir rummet som "nytt". Men att klämma in en arbetshörna blir kanske svårare. Får hoppas ni klurar ut nånting....
Ha en trevlig kväll!
Kram!

Svar: Tror vi får till en arbetshörna...Jobbar på det. Men viss omorganisering här hemma krävs. Önskar dig också en trevlig kväll-
Kram!
Ditte

Susan

Hola! Fina bilder! Det är verkligen "fixa-inomhus-väder" i Estocolmo just nu! Gör att det är lite mer uthärdligt att sitta inne på ett kontor - eller sitta och sitta förresten: Snarare knata omkring... Har 6 dagar kvar nu - sedan är det sommarstugan som gäller i 4 veckor!
Saludos! //Susan

Svar: Tack! Vi hade ju tre varma, soliga och härliga veckor i Torre och blir det för trist här så tar vi väl en tur till sommarstugan. Men det var väldigt varmt när vi åkte hem så det känns skönt med lite svalka. Förstår att du längtar efter en kylig juni och nu fortsättning i juli.
Ha dte gott!/Saludos!
Ditte

Veiken

Jag har också lite som ska fixas när det är lite sämre väder. Det tar tid, för ibland fastnar man i minnen! :) Kramar

Svar: Ja, minnena är ju en del av våra livs historia. Skönt så! Kram!
Ditte

Mats

Hola Ditte, den där Tabarka båten ? Är det bara att åka ner och kliva på..biljetter köps på plats eller? Och den gick kl 11,00 från hamnen..syns det var? Och den gick hem kl 17,00 från Tabarka! Frågor frågor och lite mera frågor..ha det så bra Ditte med dina bestyr..

Svar: Det är bara att vara på plats en kvart innan o köpa biljetter. Båten går från hamnen ca 200 m från turistbyrån mot tivolit, alldeles mot havet vid Alinghi . Och den går tillbaka kl 17. Tag gärna med badskor eftersom stranden och botten är stenig. Perfekt snorkling! Och mina smörjbestyr började på nytt i går . Ha det gott!
Ditte

Preciosa

Hej Ditte!
Jag hade bara en skur i går tror jag :) F ö soligt.
Hoppas du inte får lida alltför mycket nu med nästa smörjomgång. Tänker på dig!!
Kramar P ♥

Svar: Tack! Har just börjat den nya smörjomgången och nu skall ett större område täckas in. Men det dröjer ju ett par veckor tills det märks ordentligt. Jaha, då var det i Sumpan jag skulle varit igår.
Men idag är det uppehåll och sol. Än så länge...
Kram!
Ditte

Annika

Hoppas att ni får till din arbetshörna. Kul att förändra och röja undan lite. Då är det ju bra att det komner nån skur. Våra minnen kan ingen ta ifrån oss som tur är.
Ha nu en fin helg. Kram.

Svar: Ja, arbetshörnan är just nu mycket mobil, men vi får se hur det går att lösa. Inser att det inte blir en snabb lösning i alla fall. Det måste kluras och mmanpassas. Men envis är jag...Önskar dig också en fin helg med lite sol och också mellan varven.
Kramar!
Ditte

A-K

Gomorron Ditte!
Lycka till med både en kontorshörna och nya kuren med salvan! :)
Jag ska nog städa lite grand. Förstår inte vad allt damm kommer ifrån? I kväll blir det middag hos sonen med fam. Kul!
Hälsa Bosse och kram/A-K

Svar: Trevligt med middag hos son och barnbarn. Skönt att slippa laga mat! Vad gäller damm så vet inte jag heller var det kommer ifrån. Verkar som om någon har som uppgift att se till att vi skall städa.Bosse hälsar! Kram!
Ditte


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: