Snart dax!

    
God morgon och god kväll! En solig och god morgon över Hammarbykanalen, dessutom vackert knistrande snö och -8. Dagen har passerat utan att vi egentligen gjort någonting och vi har mentalt ställt in oss på avresa till soliga Spanien i morgon. I morgon, nåja. Redan klockan halv fyra i natt, för mig är den tiden natt, måste vi gå till tunnelbanan för att sedan sätta oss på flygbussen. Planet skall lyfta strax efter klockan sju. Men å andra sidan landar vi en bra tid, strax efter elva och har nästan hela dagen till förfogande i Torrevieja. Så det är positiva tankar som gäller morgondagens arla uppstigning.
 
 
I morse hemma hos oss.
 
             
Och hit kommer vi i morgon. Härligt!
 
                                                             
 
                                                                                         
 
 
 
Leffe

Oj, nu blev jag avis. Är själv på väg åt helt fel håll.
Ö-vik just nu och värre blir det. Bastuträsk slutstation och då blir det nog inte värre -25 just nu. :-)

Svar: Låter kallt ! Men förhoppningsvis har ni tankat värme, så kanske är ni välpreparerade. Men kallt blir det, det förstår jag.
Ditte

A-K

Go kväll!
Önskar er en bra resa i natt och fin vistelse i Torre!
Ser sååå trevligt ut på min parallellgata = Solskensgatan.
Ser trevligt ut med "öppen" grind.
Måste erkänna att jag är liiiite avis. Men vi syns framöver.
Kram till er båda/A-K

Svar: Tack du goa! Och visst ses vi i vår! Blir en pärs att studsa upp klockan 3, men vad gör man inte....Kramar till dig!
Ditte

Katarina

Jag önskar er en bra resa och att stiga upp mitt i natten är en bedrift. Men vad gör man inte för en resa till Spanien.
Kram!

Svar: Får se om vi hinner i tid...Kram!
Ditte

Mats

Oj.. Ja inte bara jag som är avis :) önskar jag kunde följa med ner jag också.. Men ha det så skönt där nere nu.. Mys på!

Svar: Vi kan mysa lite för er också . Kanske vi snart ses?
Ditte

Britta G

Lyckliga Ditte o Bosse!
Gläds med er i ert nya boende. Följer med glädje era upplevelser. Allt gott önskas er.
Själva har vi det gott m ett vintrigt västkusten.
Kram till er båda

Svar: Tack för de värmande orden! Och jag tror Västkusten och Orust är vackert i vinterdräkt . Kramar och tankar till dig och de dina.
Ditte

Susan

Hola! Åh vad mysigt med sol och plusgrader! Jag är avis! ;) Trevlig resa och vistelse - jag håller ställningarna på östra Södermalm sålänge!
Buenas! //Susan

Svar: Tack! Och jag är väldigt glad för att du håller ställningarna i våra trakter på Söder. Skall bli skönt med sol och lite värme.
Ditte

TantGlad

God morgon vännen!
Men så underbart att få resa till värmen. Du får njuta för mig åxo.
Underbara bilder.
Önskar dig en jättefin och skön resa.
Varma varma kramar från mig!

Svar: Tack! Ja, det kändes skönt att möta lite försommarvärme och det baar fyra timmar från Stockholm, med flyg. Och visst skall jag njuta lite för dig också. Önskar dig en fin helg!
Kram!
Ditte

Anna G

Härligt härligt, här har varit vår i veckan, men nu kommer tydligen minusgraderna : )
Ha en bra resa....

Svar: Framme och njuter i solen av kaffe utomhus och + 19. I Stockholm var det vackert med snön men bra med variation. Kram!
Ditte

Ama de casa

Åh! Då landar ni snart, alltså :-) Tyvärr är det soliga Spanien inte så soligt just nu, men det ordnar snart till sig :-)

Svar: Drygt en timme sena var vi så det blev taxi. Men så skönt att ha suttit ute i solen, + 19 i skuggan hos oss, och druckit kaffe med muffins från Irene och Lex.
Ditte

sannas rum

Hoppas verkligen att ni får en fantastisk resa. Önskar att jag också hade möjligheten att resa så mycket som ni gör, men förhoppningsvis kommer det senare i livet :)

Svar: Sanna , det kommer! Du har hela livet framför dig. Och det har ju inte jag....Kram!
Ditte

Malin

Väl värt den tidiga starten och komma ner till sol, värme och en hel dag att fylla med ting. Hoppas resan gått bra och att ni har en underbar tid i värmen!

Svar: Resan gick bättre än förväntat och det kändes som det blev en hel dag här trots att vi var 50 minuter sena i starten. Men det var inte flygbolagets fel utan de hade bara en avisningsmaskin på flygplatsen. Men, sånt händer. Och vad jag förstått var det ett riktigt liv på det vändande flyget idag från Alicante. Tydligen blev en karl vansinnig....Läste om det i Aftonbladet.
Ditte

Veiken

Det är helt fantastiskt skönt att kunna lämna Sverige när det är som kallast och få lite varma vindar runt benen! Kramar

Svar: Har förstått att du har det ännu varmare....Och kan bada i ett härligt hav. Men vi är väldigt nöjda här också.Kram!
Ditte

vivi

Hej i värmen
Har pratat med ubbe o att vi kan åka ner snart....han var på.! Hoppas det blir snart. .
Här är det snorkallt...
Skickade en länk finns Aftonbladet till dig. Man go grazy på ryanflyg alicante..skavsta idag!!
Ses snart

Svar: Vi kom fram ordentligt, men läste om eländet. Och det måste ha varit på vändande plan.Vi hade bokat prioriterad boarding med platser vid nödutgången, så resan gick väldigt bra. Hyfsat bekvämt, inte så långt efter Norwegian och planet var ganska nytt. Men "you get what u pay for"; och här tyckte jag det var bättre. Men kanske för att vi hade rymligare platser.
Hoppas ni snart kan komma. Men jag åker ju hem i slutet av januari för skidåkning i Vemdalen vecka 5, men åker sedan tillbaka igen. Ni är så välkomna.
Kram!
Ditte


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: