Torrevieja igen!

    
Go kväll! Måste erkänna att jag har svårt att hålla ögomlocken öppna. En lång dag har det varit och den är inte riktigt slut ännu. Men i Torrevieja är jag.
Steg upp tidigt, i princip mitt i natten och taxin kom 04.15. Buss till Skavsta och avresa mot Torrevieja 07.20. Allt klaffade perfekt.
Var lite orolig på Skavsta att någon skulle väga handbageget. Visste att mitt vägde lite för mycket, alltså mer än 10 kg. Så för att vara på den säkra sidan packade jag upp Bosses jacka som skulle tas med, tog på den utanpå min tunna dunjacka och vips så var väskan nere i endast 11 kg. Nöjd var jag. Nu får man på Ryan även ha mindre handväska eller ryggsäck och det hade jag. Alltså en mindre ryggsäck och även den var ganska välfylld.

Skönt i alla fall att ha bokat en sittplats och få gå ombord först utan att trängas.
Men från den 2/2 så får alla passagerare på Ryan en tilldelad plats, men man kan också, precis som på andra bolag, reservera en viss plats mot en extra kostnad. Och det hade jag gjort. (Ville ju inte trängas med hänsyn till armen och ville också sitta med armen mot fönstret så jag fick stöd för den.)
Planet startade på tid och vi landade t.o.m. före utsatt tid. Riktigt bra!
 
 
Snart dags för landning.

Det blev flygbussen till Torre och det var tur att jag var där och ställde in mig i ledet i god tid för bussen blev fylld och några resenärer kom inte med utan fick vänta på nästa avgång klockan14.
Jag hade i kön inlett en pakt med en trevlig man, så han tog in bagaget i lastutrymmet och jag köpte biljett och tog platser. Bra jobbat.
Bosse mötte mig cykel och väskan fick åka på pakethållaren.
Skönt att vara tillbaka. Vissserligen ingen sol, men å andra sidan kompencerades det av att termometern visade på plus 16.
Konstaterade att grannens citroner hade mognat och blivit fler och att mina blommor klarat sig bra efter ett par dagars riktigt envetet blåsande. Tyvärr hade knopparna på hibiscusen blåst av så nu fanns det bara tre kvar.
En promenad på eftermiddagen och lite pyssel hemma blev det också.
Nu väntar middag och sedan blir det tidigt sänggående både för mig och armen.
Kan meddela att solen öär gå upp klockan åtta på morgonen och sedan håller den sig uppe till klockan sex. Och i morgon vill jag att den visar sig på riktigt. Hoppas!
 
 
                                                                                     
 
 
 
 
Torrevieja den 11/2-2014
TantGlad

Oj så härligt du har. Hoppas du har det så jättegott nu, men det vet jag du har.
Ta hand om dig och njut där du är.
Varmaste kramen från mig!

Ditte

Det blir bra att rensa lite lite bland tankarna när jag är här. Lite avstånd hemifrån gör det hela lättare. Och jag tar hand om mig och så gör även maken.
Kramar till dig också! Saknar dina inlägg!

A-K

Go kväll!
Förstår att Du är restrött idag.
Bra att veta att man får ha en extraväska med sig på Ryan. Är det inga viktbestämmelser på den?
Även bra att få reda på att köa i tid till bussen.
Ha det gott och var rädd om dig och din arm.
Hälsa Bosse! Kram/A-K

Svar: Nja, extraväskan skall var liten. Tror måtten står på Ryans hemsida. Men en mjuk liten ryggsäck kan man puls ner en hel del i. Sedan hade jag lite plastkassar att packa Bosses jacka i när vi kom fram. Nu blir det till att vika sig i form. Kram!
Ditte

Freedomtravel

Oj, vad ni far mellan olika ställen! Kan tänka mig att resandet hit och dit blir lite tröttande, men säkert skönt nu på plats! :)

Svar: Nu skall jag och armen fortsätta att vila oss i form. Det är dess tidiga mornarna som tar ut din rätt. Men även de andra flygbolagen har dessa tidiga avgångar. Blir nog bättre när säsongen börjar. Nu slapp jag i alla fall åka runt halva Europa innan jag kom fram. Bra så långt!
Ditte

Iris

Men vad du reser:) Och ni ser ut att få det varmt och skönt i Torrev (jag bor ju i Torreb och här är det inte varmt just nu)! Det ska bli skönt att åka upp till västkusten om några dagar. Jag ska närvara i en av skolverkets konferenser i Göteborg den 20 och stanna "hemma i Halmstad" över sportlovet. Många kramar till dig och min GT-kompis

Svar: Kramar från din GT kompis. Och grattis i efterskott på din namnsdag i går . Trevligt med västkusten och intressant med konferens. Många kramar!
Ditte

Mats

Va skönt att resan gick bra o att Ryan levererade! Ha det så skönt nu i värmen :)

Svar: Skall givetvis ta de bästa bitarna och bara ha det bra. Men det har jag ju nästan alltid . Och här blir det lite extra av allt.
Ditte

Susan

Hola! Skönt att allt klaffade! Sov ut ordentligt nu så håller jag tummarna för att det är sol och varmt i morgon! En fika på paseon kanske? Själv ska jag träffa din kompis från i söndags - hon ska äta lunch hos mig!
Buenas! //Susan

Svar: Trevligt med lunchsällskap! Och visst blir det fint både här och i Stockholm i morgon. Nu väntar Mr Blund på mig. Lång dags färd mot kväll. Hälsa i morgon!
Ditte

Ama de casa

Jodå, idag är solen här igen :-)

Vad bra att man får tilldelade platser på Ryan nu då! Har alltid ogillat stressen vid ombordstigningen...
:-)

Svar: Jag också. så därför har jag bokat plats och det gjorde jag nu också. Ville få en plats som var bra för armen.Och nu njuter jag av att var här ocg det är sol.
Ditte

Malin

Härligt att vara tillbaka förstår jag. Och trots att solen lös med sin frånvaro så hoppas jag den tittar fram imorgon. Här hemma är det bara grått så långg ögat kan nå och ingen sol verkar vilja titta fram här.

Svar: Idag skiner solen igen och det har varit som en fin försommardag. Härligt! Hoppas nu att solen vill komma fram även hemma i Stockholm. För visst blir man lite piggare då?
Ditte


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: