God morgon alla hjärtan och alla andra.

    
Strålande sol, en härlig dag denna "Alla hjärtans dag".
Jag tycker att alla dagar skall vara lite av en fest och blev extra glad i morse då Bosse överraskade med Champagnefrukost på terrassen. En vacker, liten, orkidé, min absoluta favoritblomma stod  bredvid.
Efter att nu ha lyssnat på lite skidåkning från OS så väntar ett marknadsbesök för inköp av frukt och grönsaker.
Lunch med en väninna och ett besök hos frissan står också på dagens agenda och håller det vackra vädret i sig, vilket det förstås gör, så blir det invigning av grillen i kväll. (Den lilla grillhinken från Rusta)
Och sedan soffhäng i sällskap med "På Spåret".
Önskar alla en trevlig dag och varför inte strössla med extra vänlighet och leenden idag, något man kanske skulle unna sig att göra alla dagar. Jag skall göra mitt bästa både idag och andra dagar. Men det räcker ju inte alltid med att försöka....En bra början dock!
 
 
 
                                                                                                              
 
 
 
Torrevieja den 14/2-2014
Freedomtravel

Det låter som en härlig början på den här dagen! Önskar en fin fortsättning på den också! Jag ska göra en kraftansträngning för att ta mig till affären, så får vi kanske lite mat också ;)

Svar: Det blev verkligen en perfekt början på dagen. Och sedan har det fortsatt med trevligheter; lunch vid havet och sedan kaffe med vackra små bakelser. Solen fortsätter att skina från en klarblå himmel.
Hoppas ni kryar på er och lite god mat kanske gör sitt till.
Ditte

A-K

Hola Ditte!
Vilken trevlig frukost! En sån överraskning fick inte jag. Snyft!
Ser hur skönt ut som helst på er terass.
Ha en trevlig lunch. Hoppas det finna vädret håller i sig så ni kan inviga grillhinken.
Önskar er fortsatt trevlig alla hjärtans dag .
Kram/A-K

Svar: Tack! Lunchen nere vid Paseon blev trevlig och i trevligt sällskap av I. Sen blev det kaffe med godsaker på Ina Espresso. Så idag firar vi lite extra. Solen skiner fortfarande från en klarblå himmel så jag tror på grillhinken i kväll.
kramar!
Ditte

A-K

Hej igen!
Kan du föreslå någon trevlig restaurang i närheten av Kungsträdgården eller Centralen. Vi är ett antal Rebeckor som åker till Sthlm på måndag. Rest. Victoria är stängd pga renovering.
KramA-K

Svar: Skall fundera och återkommer med förslag i morgon. Kram!
Ditte

Tina

Hej! Fint & romantiskt! Så som det ska vara! Tack för fina havsbilder! I Umeå har det vräkt ner blötsnö.. Länge sen jag såg så lååånga, blöta snösjok... En traktor kom turligt nog och tog framför garaget, skottade nog igår, känns det som :-))

Nu myser vi och ska göra så, hela helgen, sen blir det vardag och jobb igen. Christian är mycket i Sthlm och kanhända det blir utlandstjänst igen, framöver.

Salut!

Svar: Hela dagen har varit solig och fin. Så skönt med lite mer ljus. Spännande med ev. utlandstjänst. Att bo utomlands tycker jag är roligt och att kunna varva hemma med "borta". Vi bodde ju några år i Peking och har tillbringat ett antal månader i Thailand och det har gett mycket. Spännande att få höra mer så småningom. Önskar er en trevlig kväll!
Ditte

Ama de casa

Det var verkligen ingen dum start på dagen :-)

Och - såvitt jag vet - så blev fortsättningen inte dålig den heller. En UNDERBAR dag :-)

Svar: Nej, och hela dagen har varit bra på alla sött och nu är hinkgrillen i gång. Önskar er en fin kväll.
Ditte

Malin

Trevligt med champangefrukost och verkligen sätta guldkant på tillvaron. Och en härlig fredag verkar ni ha i värmen

Svar: Dagen har på alla sätt varit väldigt trevlig och omväxlande. Det fina vädret bidrar förstås. Nu sitter vi ute efter en grillmiddag, klockan är efter åtta och det är +16. Behagligt!
Ditte

Marja

Det var en ovanligt söt orchide. Du fick en fin uppvaktning på Alla hjärtans dag. Bosse har nog saknat dig när du har varit borta. :) Kramar

Svar: Tror också jag varit saknad och en trevlig dag blev det. Dessutom jättefint väder som ytterligare bidrog till det trevliga . Kram!
Ditte

Ami

Åh! Vilken romantisk man du har som överraskade med Champagne! Verkligen mysigt :)
Jag ska göra som du säger...att försöka sprida ett leende till dem jag möter :)

Hoppas ni fick en fortsatt trevlig dag!

Svar: Det blev en toppendag och det där med lite leenden är inte så dumt. Numer försöker jag ha taktiken med hundägare som inte plockar upp efter sina telningar att le och erbjuda en påse. I en del fall har det blivit positivt bemött och andra behöver nog vänja sig vid min tanke.
Ditte


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: