Vart är vi på väg?

    
 Väldigt tidig uppstigning idag, min klocka sjöng igång redan 03.45 och lite drygt en halvtimme senare  satt vi på en buss till T-Centralen för byte till flygbussen mot Allanda. ( INgen tunnelbana går så här tidigt på mornarna när det inte är helg, så praktiskt med en nattbuss.)
Om detta räknas som tidig morgon eller sen natt, det vet jag inte. Men väldans mörkt var det i alla fall.
 
Korsningen Götgatan/Ringvägen klockan 04.15.
 
Planet kom iväg tio minuter före utsattt tid och det var bara att luta sig tillbaka och hoppas på att en rejäl och härlig frukost så småningom skulle serveras. Och så rejäl var den inte eller. Men kaffe och en god smörgås med salami, brieost och grönsaker gick bra det också.
Det var mysigt att se solen gå upp i övrigt halvslumra under resan. Extra bekvämt var det eftersom vi hade ett ledigt säte mellan oss att sträcka ut benen på.
 
 
En halvtimme före utsatt tid är planet på väg att landa och vi är framme. Ja, var landade vi?
 Lite kaffe hann vi med innan vi klev på direktbussen till, ja just det, Torrevieja. 
Strålande sol, mötte oss och en temperatur på +18. Och det var så ljust!  Jättemysigt att var tillbaka igen efter ett par vecka hemma i det svenska novembermörkret. Ja, ute har det varit mörkt, men jag har ändå haft två fina veckor hemma med döttrar, barnbarn och härliga vänner och då spelar inte vädret så stor roll. Förutom att promenaderna inte blivit så långa.
Så nu byter vi, för ett tag, mörker och kyla mot förhoppningsvis sol och viss värme. Det började i alla fall väldigt bra.
                                                                                
 
 Bilder tagna här förra året den 4/12. Och idag är det lika fint.
 
 
 
Scottish Moments

Men så härligt med lite sol och värme!! Inte alls avis :)

Svar: Mycket behagligt att byta ut gråvädret hemma mot ljuset här i ett par veckor.
Ditte

znogge

Åh, så härligt att vara på plats igen :-) Hoppas ni får soliga och sköna dagar!

Kram

Svar: Det känns bra att vara tillbaka igen. Och dagen mötte oss med strålande sol, ett vackert ljus och värme som var så pass att man kunde sitta på en uteservering sent på eftermiddagen utan att frysa. Så visst hoppas vi på liknande dagar.Kram!
Ditte

Sanna Preifelt

Åh vad underbart att ni är tillbaka i värmen. När kommer ni tillbaka till Stockholm igen? :)

Svar: Vi kommer tillbaka veckan före jul och stannar i Stockholm till mot slutet av januari. Visst känns det skönt med ljus, sol och värme, idag +17. Så skönt!
Ditte

amadecasa.blogg.se

Jag funderar och klurar, klurar och funderar... Men kan inte komma på svaret. Du har ju svårare frågor än "På spåret"! Men jag tycker ändå att jag känner igen mig lite...
Får återkomma ifall jag kommer på svaret.
:-D

Välkomna tillbaka!

Svar: Visst var det svårt att gissa! En riktigt klurig fråga. Märkligt att du känner igen dig. Och du, återkom när du trior dig veta svaret.
Tack, säger jag.
Ditte

Anna Gustafsson

Härligt, härligt....
Vart firar ni nyår? Stockholm?
kram kram

Svar: Vi kommmer hem veckan innan jul. Jag har lite "pyssel" på SÖS så jul blir hemma och nyår också. Hoppas vi snart ses!Kramar från oss båda.
Ditte

A-C

Hola! Välkommen till ljuset o solen i Torre! Hasta pronto! Abrazo / A-C

Svar: Muchas gracias! Muy agradable estar aqui. Hasta pronto! Abrrazo!
Ditte

Veiken

Välkomna hem ska jag väl säga! Så mysigt att bara sticka iväg så där! Det är toppen att ha två hemma - för hemma är ju bäst! Kram

Svar: Visst är det så! Hemma är bäst! Det var väl inte planerat att åka nu, men jag har lite att styra med på sjukhuset i december så det blir jul hemma. Skönt att få lite sol och värme innan.Kram!
Ditte

Susan

Hola! Åh vad mysigt för er att komma till ljuset och värmen igen! Och kul att få träffa las amigas tambien!

I Estocolmo är det status quo - mörkt och nån plusgrad...
Kram//Susan

Svar: Jätteskönt att vara här och det är både sol, ljust och ganska varmt. Fikat utomhus med "amigosarna" på Alis nya ställe som är jättefint och som har sol hela eftermiddagarna. Ja, om det inte är mulet förstås... Grytisarna är på plats och nvifes idag. Jättebra och så fina. Hälsa och tacka och extra tack till dig som levererade dem.
Kram!
Ditte

Preciosa

Välkomna ner, Torre är roligare nu :-)
Tack för i dag/Kram P ♥

Svar: Tack! Och tack själv! Känns bra att vara här och mysigt att ses. Och jag är väldigt glad för att du finns här. Bara så du vet. Kul att se ert nya terrassrum och även La syrras lägenhet möblerad.
Kram!
Ditte

Eva`s blogg

Men oj jag blev så förvånad bara åkte dem i väg så där hi hi ja så där kan man väl göra :) lät ju riktigt skönt :) ja här är det kallt kallt i dag hoppas du får en skön dag kramen

Svar: Så skönt att ta dagarna som de kommer och det blev bra med en vända till lite ljusare trakter just nu. Har en del "pyssel" med ansiktet att ordna med senare december. Ha det gott där hemma!
Kram!
Ditte

Ami

Härligt att ni är tillbaks igen....Det gör ni helt rätt i att lämna gråa och kalla Sverige :)
Ha det så trevligt!
Kram

Svar: Hej Ami! Ja, det känns väldigt bra att var tillbaka igen. Ljust och fint och solen skiner. Ett trevligt avbrott helt klart. Och det får gärna bli många sådana. Här känns det mer som vår-
Kramar!
Ditte

Sanna Preifelt - JULKALENDER ❤

Åh, då förstår jag :) Ja Roberto är nere i Puerto Banus just nu, är lite smått avis kan jag säga :) Men då kanske vi hinner ses i januari :)

Svar: Trevligt med Puerto Banus! En bra bit längre söderut än här. Kan förstå att du är lite avis. Hoppas du installerat dig i Stockholm och att praktiken känns bra.Vore jätteroligt att ses i januari.
Ditte


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: