"På gång"; på gående fot.

    
 Fredag, den 12 december! Sol, strålande sol! Jag njuter och är lite i solen när jag går längs Paseon. Kan inte låta bli, men försöker att inte ha solen direkt i ansiktet.
Det har varit och kommer att fortsätta var en dag "på gång". Alltså att vara på gående fot.
Redan på förmiddagen var vi hos frissan Jessica och jag fick en ny och lite kortare frisyr. Hon lyckas få till mitt hår och jag är alltid nöjd när jag går därifrån. Dessutom så glad och positiv!
Tänk klippning, med hårtvätt och föning för ca 140 kr. Och lite spanska får jag också träna och när den brister så är Jessica jätteduktig på engelska.
I det strålande vädret fortsatte vi sedan ner mot havet och paseon. Bara att plocka av en tröja och gå i kortärmad t-shirt.
Havet hlittrade, en häger solade sig i strandkanten och hoppades få en bit bröd, stranden vid Playa de la Cura var nykrattad och erbjöd gott om plats och ett pat spelade strandtennis.
Vi slog oss ner vid vårt "vanliga" ställe och bara njöt av att det just var den 12 december och att solen strålade från en klarblå himmel.
I kväll skall jag ut och höra julen sjungas in på på kyrktorget och det känns stämningsfullt.
Så under dagen har jag nog gått ca en mil och det lär vara bra för hälsan..
Har förlikat mig med tanken på att det kan vara ljust i december. Och det är det här.
(Att jag sedan lite  kan sakna själva Lucia firandet hemma är en annan sak. Men det finns tv, så jag kan titta i morgon.)
 
 
 
Ama de casa

Även här i Murcia har vi haft en fantastisk dag - trots att vi inte sett särskilt mycket av havet ;-)

Svar: Aha , det blev Murcia! Trevligt! Där har jag varit några gånger i början på 90 talet då vi en sommar bodde i. Cabo de Palos. Så jag ser fram emot din rapport .
Ditte

Ann-Kristin

Underbara bilder från dagen. Ser fram emot att höra hur kvällen varit.
Måste nog testa Jesica vid tillfälle.
Ha det gott och kram till Er båda/A-K

Svar: Tack! Ännu en bra dag! Mysigt och bäst att passa på att njuta av sol och ljus. Jessica är väl värd att prova och hon får t.o.m. ordning på mitt tunna hår. Ha det bra du också. Kram från oss båda.
Ditte

Ami

Vad härligt ni har! Och tänk att det är december och ni har vårvärme där nere :)
Och perfekt träning av spanskan hos Jesica. Och dessutom bli fin i håret!
Här i Helsingborg har vi storm och regn!
Kram

Svar: Hoppas att det inte blir alltför illa med ovädret. Har följt med lite på nyheterna. Här är det lugnt på "blåsfronten" och solen skiner glatt på oss. Vi passar på att njuta av det.Kram!
Ditte

Znogge

Söder om landsvägen har det regnat och stormat med besked så här var det stormband på hatten och största paraplyet som gällde! Men jag unnar er solen och värmen aå väl!

Kram

Svar: Såg på svenska nyheterna att ruskväder väntade hos er. Hoppas inte paraplyet lyfter i blåsten så det blir en ofrivillig flygresa. Kram!
Ditte

Krassligt

Vad härligt du ser ut att ha det och fin i håret också :)

Svar: Trevligt att vara i sol och ljus och skönt att få viss ordning på håret också .
Ditte

Sanna Preifelt - JULKALENDER ❤

Väldigt fina bilder från er dag. jag tycker det blåa temat är fint, även om blått är en kall färg, så är det otroligt vackert :)

Svar: Tack! Visst är blått en kall färg! Men jag har svårt att slita mig från detta.
Ditte


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: