Luciahälsning!

    
Visserligen är det inte Lucia förrän imorgon, men jag har fått ett par hälsningar som jag blev så glad för och delar gärna med mig av dem.
Minns alla år i skolans värld då man redan i oktober började träna Luciasånger och verser för att allt skulle "sitta bra" .
  (Måste även tillstå att jag inte haft hand om det musikaliska, men varit bra på att träna texter och verser och få elever att våga framträda.)
 
Luciahälsning från Max och William.Härlig tomte och pepperkaksgubbe.
 
Ett pepparkakshus passar också bra i samband med Lucia. (Gjort av Max och hans mamma Liv)
 
 Vacker ljushälsning från "landet" och vännerna Vivi och Ubbe. Deras hus i vacker vinterskrud.
  Tusen tack!
 
Ami

Vilka fina luciahälsningar!
Och fast det inte är lucia förrän i morgon, så får man fuska :) Vi brukar sätta upp granen till lucia, men ska göra det redan idag....
Ha en fin dag!
Kram

Svar: Visst får man fuska lite. Och Max förskola hade sitt luciatåg idag och då passade det fint med en hälsning till mormor. Trevligt att sätta upp granen idag, smakprov kanske kommer.
Kram!
Ditte

znogge

Vilka fina hälsningar lagom till lucia. Bilden på barnbarnen är verkligen så fin!

Trevlig fredag och kram!

Svar: Tack! Jag blev så glad över deras fina Luciahälsning när jag nu inte är hemma och kan vara med. Önskar dig också en trevlig fredag och helg.
Lycka till med mattan! Den var supersnygg!
Ditte

Marja

Vilken härlig Luciahälsning från sötnosarna!
Här snöar det i dag!! Vi har ett par plusgrader, så jag antar att det är blöta flingor som faller, men jag sitter här inne och tittar ut och njuter. :)
Kramar! :)

Svar: Trevligt med lite snö, om än blöt. Det lyser upp i alla fall.Och sötnosarnas hälsning var väldigt välkommen.
Kram!
Ditte

Ann-Kristin

Hola Ditte!
Åh så mysigt att få så fin hälsning från barnbarnen. Jag var och lyssnade på mina små i onsdags. Astrid som inte är 2 år ännu mimade bra till texterna. Det såg ut som om hon kunde sjunga. Hon hängde i alla fall med i texterna. Blev tårögd när jag såg det.
I dag har jag varit på köpcentrat. Handlade en tunnare täckjacka, typ din vinröda/lila som jag tänker använda i Torre i april.

Svar: Jag blev jätteglad över luciahälsningen, när jag nu inte är hemma och kunde vara med. Vad mysigt att du varit och lyssnat och sett dina små och Astrid lär sig snabbt.Vad gäller tårögd, så blir jag det lätt.
En tunnare täckjacka är perfekt. Minn är med nu och behövs ibland på kvällarna. Och den kommer att följa med uder hela våren.
I kväll skall I och jag ut och lyssna på julsånger på kyrktorget och det skall bli trevligt.
Kram!
Ditte


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: