Det blev inget regn idag heller....

    
Det blev inget regn idag heller, kunde jag konstatera och med ett glatt leende. Under den vecka vi varit på plats passade regnet på att sträcka ut sin hand mot åska, hagel och blåst under en natt och sedan var det samarbetet över och de skildes åt.
Däremot så har en strålande sol tagit ett fast grepp om Torrevieja och den ser ut att stanna. Så av ren glädje
bjöd vi in kroppen til en långpromenad till La Mata och hem igen, och avverkade 8.7 km. Det var en ren fröjd att gå backe upp och mer backe upp i kortärmad t- shirt innan vi till sist kunde ta backarna ner mot La Mata och den fina sandstranden.
 
En seg backe både att gå och cykla uppför, fortsättningane på Avenida Paris.
I bakgrunden syns den Stora Saltsjön .
 
Då går vi neråt. La Mata nästa.
 
Härliga vågor och en surfare provade sin lycka.
 
Vi gick längs stranden och njöt av både vågor och brus, men plötsligt såg vi något bekant...
 
Ett av våra vattenhål dök upp och nog var det dags för några tapas och en dryck därtill.
Spanska köttbullar, (albondigas) potatissallad och en köttgryta smakade prefekt och att sitta några få meter från havet kändes extar behagligt. Och solen fortsätter att skina från den klarblå himlen.
 
Mätta och belåtna fortsatte vi vår promenad.
Och visst blev det en riktig "njutflykt.
 
Susan

Hola! Åh - "min" gata! Längtar... Får se om vi lyckas hålla oss till slutet av januari. Det kompakta mörkret bara fortsätter att hänga kvar här i Estocolmo...
Kram//Susan

Svar: Visst var det din gata. Tänkte extra på dig när vi passerade. Skickar härmed sol och ljus till dig.Kram!
Ditte

Ami

Ni är inte dåliga på att promenera. Riktiga långturer :) Men visst är det härligt att gå i sin egen takt när vädret är varmt och skönt. Och extra trevligt blir det med ett litet avbrott på en mysig restaurang.
Hoppas solen fortsätter att lysa på er!
Kram

Svar: Dagens sträcka blev drygt 13 km med kvällspromenaden till Paseon och ännu en procession. Idag var det Torres skyddshelgon som togs ut och bars ner till Casinot, där hon vändes mot havet och sedan tillbaka igen till son plats i Stora kyrkan. Mängder av människor med ljus i händerna deltog i processionen och det var väldigt stämningsfullt.Visst hopas vi på fortsatt fint väder och det ser "lysande" ut.
Kram!
Ditte

Eva

Vad mysigt det verkar. Jag vill också ha "sommarstuga" i Spanien.☀️Kram Eva

Svar: Vi har det väldigt bra och solen är nu snäll mot mitt skinn. (Med andra ord inte så strak)Antar att ni har det fortsatt varmt, men dock svalare än i augusti.
Kram!
Ditte

Veiken

Underbart med en blå himmel. Den har visat sig här idag också, men till en helt annan temperatur än den ni har! Otroligt fina bilder och ni fick dessutom en toppenpromenad! Kram

Svar: Tack! Blå himmel och just de ljusa dagarna är behagliga och att sedan promenera vid havet är så skönt. Eftersom solen inte är så stark behöver jag heller inte vara rädd för den. Skönt att även du fått ta del av lite blå himmel idag. Kram!
Ditte

Ann-Kristin

Gokväll!
Åh vad jag avundas Er!
Jag vill också ner till Torre. Du och Bosse har verkligen gjort en långpromenad idag.
Funderar på om jag skulle orka gå lika långt.
Önskar Er fortsatt fint väder.
Kram/A-K

Svar: Ja, och längre blev det för mig i kväll när Ingrid och jag var nere och såg kvällens procession. Dagens etapp blev 13km och det känns i benen. Visst skulle du orka gå till La Mata och hem, man kan vila på vägen.
Vad gäller vädret blir dte nog bra ett tag till.
Kram!
Ditte

Znogge

Att promenera i soligt väder och sedan få sitta vid havet och äta slår väl det mesta! Här hemma ser vi knappt röken av solen och dagarna är så gråa. Men som hundägare promenerar vi i alla fall :-)

Kram

Svar: Bra med hundar på flera sätt! Jag är väldigt svag för dessa...Gårdagen var helt ljuvlig och mycket motion fick vi. Men extra trevligt att gå då vädret är fint.
Önskar dig en trevlig tisdag.
Kram!
Ditte

Ama de casa

Det är så fint där på stranden vid La Mata! Och vädret kunde man inte direkt klaga på igår heller :-)

Din gubbe kommer att vara glad tidigt den här veckan. Eller båda gubbarna, kanske :-)

Svar: Här klagar vi inte alls! Och absolut inte på solen och ljuset. Och en tur till La Mata är alltid uppiggande..."Gubben" blir nog glad tidigt, nu vll det bara till att hålla samma tempo.
Ditte


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: