Söndagsfestligheter

    
 Ännu en av dessa strålande, vackra och varma dagar som gör att hösten hemma känns verkligt avlägsen.
Fram på sena eftermiddagen var vi några; Leffe, "Karlsson", Bosse och jag som överraskade de "tre Ina" med att dyka upp utanför deras port och promenad ner mot Paseon och en förestående middag.
Som nästan alltid, kommer frågan upp om var man skall äta. Utbudet av restauranger är verkligen stort och kvalitén, särskilt nu i högsäsong, kan variera.
Men ett förslag från Ingrid var att prova den nya restaurangen, Las Columnas, alldeles vid pelarna och den runda fontänen.
Ett mycket bra val visade det sig. Restaurangen ligger högt, utsikten över havet var perfekt och vinden svalkade behagligt.
Las Columnas är en jättestor restaurang som är uppdelad i en bar/loungedel ute med bekväma soffor, inomhus fanns en stor restaurangdel med vackra vita dukar och även den stora utomhusrestaurangen hade de vita dukarna på plats.
 
Här en liten del av loungdelen med perfekt utsikt över havet.
 
Hela gruppen samlad; jag, Karlsson, Leffe, Lex, Bosse och Ingrid.
(Irene var bakom kameran.)

En av anledningarna till att vi festade till det lite xtra är att Lex fyllt år och att Ingrid och Irene kommer att gör det  och då är inte Karlsson och Leffe här. Lika bra att passa på lite i god tid. Desutom har ju Karlsson och Leffe flyttat in i sitt nya hus.  Hur skönt är inte det? Absolut värt att fira. Och Bosse och jag hänger liksom med i firandet av bara farten.
För att rktigt testa både restaurangens mat och service beställde vi olika rätter; ett olika pizzor, en kycklingrätt, en fish &chips och ceasarsallad. Och för att få i oss extra nyttigheter beställdes ett par extra blandade sallader. Härutöver kom det in gott bröd med två olika "röror".
All mat kom in samtidigt, allt var gott, servitörerna var bra och alla var nöjda. Hit kommer vi gärna tillbaka antingen för att äta eller för en drink och lättare tilltugg i loungdelen.
Lite smolk i bägaren var att Leffe inte var i lika god form som vanligt och inte heller hade någon större matlust.
Hoppas nu att vila och Karlssons omvårdnad skall få Leffe tillbaka till ursprungligt skick.
En väldigt trevlig kväll blev det; god mat/dryck och vänner är en bra kombination.

 
     
 
 
 
 
 
                                                                                       
                                                                                          
 
 
                                                                                              
                                                                                                
 
                                                                                            
 
                        
 
 
 
 
 
 
 
Preciosa

God em Ditte!
Ja det blev så roligt! Och ännu bättre att maten var god. Vi fyller år men nästa år hahaha...tror jag vet i a f en som fyller snart i gänget :) B börjar det på :) Nu väntar vi på värmeböljan som oroar mig lite i morgon...34-35 gr? Hoppas inte!
Kram och tack chica y chico! P ♥ och Lex ♥

Svar: Tack själva! Verkligen roligt att det blev så lyckat. God idé av La syrra!Värmebölja!!! Vad är det idag? Vaya, vaya; och dte får bli i takt till ac:ns surrande då.
Garderoben är på plats, vilket logistikjobb både för oss och killarna från möbelfirman. Men det gick! Tur man är en envis typ.
Kramar och hälsningar till er båda.
Ditte

Bosse Lidén

Jag satt en stund och njöt av dina fina små bilder i din Header. De är rofyllda. Smart att testa servicen med att beställa in många olika sorters rätter. Vilken utsikt. Jag är som jag är. Jag skulle kanske skrivet upp alla ställen jag ätit på, datum, val av rätt och satt betyg på olika saker som smak, service, inredning, pris. Eller du har "hjärnkoll" och framför allt semester. :) Kram Bosse som svävade ut i det blå lite.

Svar: Vad skönt det är att sväva lite. Jag tar tacksamt emot lite hjälp med det. Bilderna i min "header" betyder alla något speciellt för mig, många fina minnen. Nej då, jag har inte hjärnkoll och skriver ofta upp tips jag får från olika bloggare både på utflyktsmål, restauranger och platser att besöka. Detta finns sedan i en liten behändig gammeldags "vaxduksbok" som reser med mig både inom och utom Sverige. Tänk så många bra tips jag fått av dig från Skåne. Varma, +28 gradiga hälsningar nu klockan 19.30.
Kram!
Ditte

Mats

Hola Ditte, ja det blir nog att gå dit och prova lyckan någon gång..på Las columnas..det var verkligen fint där...jag var ju där och provade lite försiktigt med en liten öl...o då var snorkfröken där! Men så kan d va ibland...man är nog lite snorkig själv ibland? Ha det så bra!

Svar: Igår var nog "snorkfröken" ledig för servicen var jättebra och vi var sju stycken som åt. Trist med "snorkfröknar" är det överallt. Ha det gott!
Ditte

Ama de casa

Så trevligt! Och så många anledningar att fira :-)

Jag har följt bygget med stort intresse, men aldrig testat restaurangen. Får bli ändring på det!

Hur som helst så har dom verkligen piffat till det bra där på udden :-)

Svar: Udden är jättefin nu, vet att du skrivit om det och restaurangen tyckte vi var bra. Fin utsikt över havet ingår...
Ditte

Ami

Roligt med firande tillsammans med goda vänner :)
Ska absolut prova den restaurangen när vi kommer ner!
Ha det bra!
Kram!

Svar: Förutom det trevliga sällskapet var utsikt, service och mat väldigt bra. Helt klart värt att provas. Kram!
Ditte

Annika

Hej Ditte
Vad kul att restaurangen Las Columnas var bra. Var det inte där det fanns så många katter.
Kram

Svar: Jodå, så var det. Men hela området är nu uppfräschat och katterna tycks bo annorstädes. Restaurangen 'r väl värd ett besök och härlig utsikt och god mat.Kram!
Ditte


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: