Minisemester på Åland

    
 Det är varmt och soligt. Ålands Hav ligger nästan spegelblankt, det är disigt och jag sitter i skuggan på däck och njuter av den drygt två timmar långa resan från Kapellskär över till Mariehamn.
En lillsemester så där utan vidare...
Ansiktet är mindre sårigt och jag känner att jag nu kan visa mig lite mer bland folk.
En skön känsla!
 
 
 
 
 
Även Mariehamn mötte oss med sol och värmen och jag passade på att  ta en promenad genom hagen i den vackra kvällen. Det doftade äng och sommar och det var tyst och stilla ute. Men på avstånd hörde jag hästarna gnägga och en katt jama.
Middag på balkongen med utsikt mot hagarna och vattnet. Lite på landet, men ändå mitt inne i Mariehamn.
Jag njuter av att vara här, av tystnaden och det är skönt att lämna Stockholm för ett par dagar.
 
 
Maggi och Bertrand (min svåger och svägerska) och Bosse njuter av jättegod räkgryta och svalt vitt vin.
Själv sköter jag dokumentationen.
 
Mitt i naturen och ändå mitt i stan.
 
 
 
 
 
 
 
     
 
 
 
 
 
 
Anonym

Goeftermiddag!
Så härligt med en liten minisemester. Räkgrytan verkar intressant.
Man kan ju tro att Ni är långt ute på landet när man ser de vackra bilderna.
Ha det gott och kram till Er båda/A-K

Svar: Vi är i stan men ändå mitt i naturen och omgiven av havet, jättemysigt. Trevligt med ett avbrott hos släktingar och vi har blivit ordentligt bortskämda med god mat och dryck och trevlig samvaro. Hoppas du haft en bra helg.
Kramar från oss båda.
Ditte

Ami

Åh, vad det lät gott med räkgryta! Och vad trevligt att sitta där på balkongen tillsammans med släktingar och njuta av den vackra naturen....
Skönt att du känner dig bättre i ansiktet!
Ha en fortsatt trevlig helg!
Kram!

Svar: Jättetrevligt med ett avbrott på Åland hos släktingar. Och jag blir bättre och bättre för var dag som går. Så skönt. Här är vi nära havet och på landet men ändå mitt i stan. Så skönt!
Önskar er en fin kväll och hoppas ni haft en trevlig helg.
Kram!
Ditte

Ama de casa

Åland är verkligen fantastiskt fint, och såå bra att du börjar bli bättre!
Kram

Svar: Vi har det jättebra och skönt med ett avbrott här på Åland. Och jag är så glad för att jag dels kan vara ute mer och dels att jag inte längre har så ont. Såren läker bra och ny hud är på väg.
Ditte

Annika

Härliga bilder och så härligt att du börjar bli bättre. Tänk vad underbart det kommer att kännas då vi plockar fram dessa fina sommarbilder sen i vinter.
Kramen fina du.

Svar: Tack! Ja, jag är så glad för att jag inte längre har så ont och att såren minskat. En lättnad!Och visst vil vi har kvar sommaren och minnena.
Kram till dig också.
Ditte

Preciosa

Gokväll Ditte!
Ha det fortsatt bra där på ön. Så vackert!
Och Bosse har en fin skjorta på sig som jag känner igen :)
Kram P ♥

Svar: Visst är Bosses skjorta fin! Bra köp i din stad. Här fläktar det skönt idag och luften känns än så länge sval trots +27 nu på morgonen.
Vi hörs!
Kramar!
Ditte

Marja

Så härligt med en liten tripp i detta vackra väder! Skönt att du inte känner dig så besvärad av såren i ansiktet längre. Snart, snart, är de helt läkta. Kramar! :)

Svar: Vädret är verligen jättefint och här fläktar det riktigt skönt trots att det nu på morgonen är +27. Och såren i ansiktet läker riktigt bra, jätteskönt. Om en vecka är det nog helt läkt.Kram!
Ditte

Freedomtravel

Ser ut som en fin tur och skönt att ansiktet är bättre!

Svar:
Ditte

Eva`s blogg

Förstår jag att du tycker, att komma i väg lite är alltid bra :) o ni ser ut att ha det fint :) skönt att ditt ansikte känns så mycket bättre kram o ha en fin dag

Svar: Väldigt avkopplande att ta en tur över till Åland och nu när ansiktet är så mycket bättre känns det också skönare att ta sig för något. Önskar deig också en trevlig dag.
Kram!
Ditte

Ditte

"Freedom"; Skönt med en utflykt och ombyte och Åland ligger ju så nära.
Och att andas riktig havsluft är också behagligt i värmen.

Lena i Wales

Vad härligt det ser ut! Ha det bra! Härlig staty i inlägg nedan och roligt med en liten jämförelse med Göteborg och Borås.

Svar: Tack! Att strosa runt i Stockholm är trevligt och extra roligt att hitta lite för mig nya platser och saker. Kul att lära sig mer om det man ser.
Ditte

Veiken

En minisemester sitter alltid rätt! Det var många år sedan vi var i Mariehamn nu! Skönt med fläkt ute på hevet, en bonus! Kram

Svar: Ja, det är skönt när det fläktar för varmt är det. Och Mariehamn var inget undantag. Luften har stått still idag. Hade önskat mit ut i den åländska skärgården...Men det får bli en annan gång.
Kram!
Ditte


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: