Vid sidan om...

    
Lite av en hemmadag efter helgen. Vi har ordnat med ett myggnät, eller snarare myggskydd, får se om det hjälper. (Vi har alternativa lösningar om det inte fungerar. Alltså inte jag, men Bosse...)
Kan inte alls påstå att vi haft några mygg synliga ännu, men lika bra att vara förberedd. Men å andra sidan är det nog mest om man sitter ute på altanen som betten kommer och då är min idé att man får ordna ett slags myggtält. Tror nog man skulle kunna hänga ett stort myggnät, ett sådant för en dubbelsäng, över ett parasoll och på så sätt få det myggfritt runt om.
Men jag har framförhållning och myggen har inte ännu alls varit till besvär.
Det blev en cykeltur idag också, måste ju se hur det ser ut när många spanjorer kommit hit för påskfirande. Även våra grannar till höger, som vi inte alls sett tidigare, kom idag. De bor i norra Spanien i San Sebastian och är inte här så ofta. En väldigt trevlig familj!
Vi stannade till för lite vätskepåfyllnad vid Playa de la Cura. Mysigt att sitta och se ut på starnden so observera vad som sker. Och det är mycket.
 
Playa de la Cura idag på eftermiddagen. Jodå, det finns plats för fler.
 
 
Några håller sig i form med gymnastiska övningar, en del solar, badar eller promenerar.
Och vi sitter på en restaurang och njuter. I skuggan.
 
En segelbåt syns därute på havet och visst längtar jag lite efter båtsäsongen. Men det är mysigt att sitta och blicka ut över havet och bara låta tankarna fladdra. Livskvalitet? Absolut!
 

 
 Torrevieja den 14/4-2014
 
Ami

Jag njuter av att se dina fina bilder och jag längtar ner :)
Man ser att det kommit mer folk på stranden bara sen vi åkte.
Hoppas det löser sig med myggnätet, det var ju en bra idé att hänga det över parasollen.
Jag fortsätter njuta av dina bilder!
Kram

Svar: Tack! Kan förstå att du längtar hit. Men snart kommer våren på riktigt även till Skåne. Här fylls det på med folk varje dag nu och stan lever verkligen upp. Kul att se och vara med... Kram!
Ditte

Eva

God morgon Ditte! ja jag kan ju bara hålla med dig att det är livskvalitè och det är väl det man vill ha när man passerat en viss ålder :) jag älskar det och mysigt har ni ju det förstår jag :) fortsätt så ha en fin dag kram

Svar: Tack och god morgon! Ännu en fin dag till förfogande så vi njuter på. Svårt att inte göra det.Kram!
Ditte

A-K

God morgon Ditte!
Underbara bilder. Ser så mysigt ut! En av tjusningarna är ju att stanna till vid ngt "vattenhål" och kolla på havet, folklivet på paseon och stranden.
Tror jag har ett myggnät från IKEA liggande. Ett sånt där på stor ring. Jag hade tidigare uppsatt runt sängarna och ett nät blev aldrig uppackat.
Kanske en lösning om det andra inte funkar?
Ha en bra dag och kram till er båda/A-K

Svar: Vi har myggnär till sängen, jättestort, men det har inte bhövts ännu och jag tror inte det kommer att behövas. Men visst fanns en del mygg i september och jag är en favorit hos mygsen.. Å andra sidan finns de hemma hela sommaren. Ännu en härlig dag....
Kram!
Ditte

Mats

Hola Ditte, har inte haft några stora problem med myggen? Men visst har jag vaknat och börjat klia myggbett efter en natt..men aldrig känt nått speciellt då jag suttit på balkong eller på cafe? Härliga bilder som gör att man längtar ner :) ha det så gott..

Svar: Vi hafe en del mygg i september, men bäst att vara beredd. Och inne har vi inte haft mer än ett fåtal. Men myggen liksom hittar mig...Ännu en härlig dag här. Vi njuter på...
Förstår att du hellre vill vara här...
Ditte

Ama de casa

Vi hade mygg (nån enstaka) runt jul, men nu har vi inte sett till nån på jättelänge. Peppar, peppar...

Ja, visst är det livskvalité att få tillbringa dagarna här nere i det vackra vädret :-)

Svar: Nja, vi har inte heller nu sett till några mygg, men i september var det en del och eftersom jag får så trora blaffor är det lika bra att vara beredd. Och idag är det ännu en fin dag. Skall ta tag i målarpenseln, lite påskpyssel med staketmålning.
Ditte

Annika

Hej Ditte
Det är så skönt att sitta vid Cura och bara titta ut över stranden och havet. Längtar ner. Men vi har fint väder här också. Bara "lite" svalare.
Kram

Svar: Visst är det skönt att "bara sitta och titta". Inga måsten....Ja, det har vi väl inte hemma heller, men visst är det skillnad.Skönt att vädret hemma nu är fint. Och inte gör det något om det är svalare....
Saknar er!
Kram!
Ditte


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: