Redo!

    
 Nu är jag redo för varmare trakter, Spanien och Torrevieja med flyg till Alicante och sedan mindre än en timmes bussresa söderut.
Bland det viktigaste som finns med för min del i packningen (mycket liten) är en rejäl keps med lång "Hacke Hackspett skärm". Jag skall ju inte ha sol i ansiktet....
Den här kepsen fick jag av väninnan Vivi häromdagen när vi var i Sigtuna.
Jag såg kepsen i en liten butik, vi gick in och jag provade den. Helt perfekt! Men priset var på tok för högt, så jag ville fika och tänka på saken. Men det ville inte Vivi så  hon tog kepsen, stagade fram till kassan och betalade innan jag ens hunnit förstå vad som var på gång.
En försenad födelsedagpresent! Jag blev både glad och väldigt rörd.  Tack snälla, goa, Vivi!
 
                  
Klart att jag ville prova kepsen idag.
Det var trots allt lite sol på eftermiddagen och jag tycker så mycket om kepsen.
 
I morgon blir det alltså resa och med tanke på priset för namnändringen på Bosses efternamn så skall jag resa under högtidliga former. Riktigt vad det innebär just i morgon vet jag inte, men får klura ut något. Skall absolut ha ett samtal med befintlig personal och se om det kan ha någon effekt. Envis är jag ju av födseln. 
Skall bli mysigt att återigen strosa och cykla längs havet, njuta av alla blommor, göra utflykter, träffa vänner och möta den spanska försommaren.
Återkommer med inlägg på tisdag då jag fått igång vårt spanska internet som har paus då vi inte är där.
                                                                                                                                                                                                     
 
 
 
 
 
Preciosa

Hej Ditte!
Den var fin kepsen...Glöm inte solglasögon också. Det sägs att man får grå starr fortare i solen...
Ha en bra resa! Vi ses snart!
Kram P ♥

Svar: Tack! Solbrillorna är med och extra har jag på plats. Och jag är så glad för min fina keps . Ha det bra och jag ser fram emot att ses. Kram!
Ditte

Malin

Läcker färg på kepsen (älskar turkost)!! Trevlig födelsedagspresent som kommer väl till användning. Trevlig resa och njut till fullo av tillvaron i Spanien! Hur länge blir ni där denna vända?

Svar: Jag föll också för både färgen och modellen. Viktigt var en "lång skärm" och att kepsen inte hade hög kulle. Skall ju vare sig spela baseboll eller något annat.Nu blir vi borta några veckor och skall göra vårt bästa för att njuta och ha det bra. (Inte alls svårt.)
Ditte

Ami

Vilken snäll och omtänksam väninna som gav dig kepsen. Och snygg var det också :)
Ha det nu så jättebra nere i Torre och njut av det härliga vädret!
Hälsa vännerna!
Kram

Svar: Jag är så glad för min fina keps. Blir ett jättebra skydd mot solen och den kommer att användas flitigt. Vi hälsar och skall absolut göra vårt bästa för att njuta och ha det bar. (INte alls svårt..)
Kram!
Ditte

Anna Gustafsson

Kepsen passar dig perfekt, jättesnygg.....
Ha en bra resa och finfin tid i Spanien....
Kramis

Svar: Tack du goa! Visst är kepsen snygg! Jag föll direkt, men inte för priset...Vi hörs!
Saknar dig!
Kram!
Ditte

Marja

Tjusig keps och fräsch färg!
Jag bokade flygbiljetter till Stockholm i dag. Ska vara där över påsk. Kram

Svar: Vad trevligt! Men jag missar dig ! Kanske tar du en tur i somnar. Tänker extra på dig när jag och Max är i Bryggartäppan. Och kepsen är så fin! Är glad gör den. Kram!
Ditte

A-K

God morgon Ditte!
Åh vilken fin keps. Turkost är min älsklingsfärg. Blir lite avis!
Förstår att Du föll för den, men förstår av märket att dömma att den var dyr.
Ha en bra resa idag. Väntar med spänning på referat från Torre.
Hälsa Bosse och kram/A-K

Svar: Tack! Kepsen är jag stormförtjust i. Så fin färg och lång skärm. Rapport komme! Bosse tackar och hälsar tillbaka. Kram!
Ditte

Leffe

Gomorron Ditte! Det är bara att hålla med de övriga..........tjusig keps! Jag blir förstås avundssjuk även om det bara är ynka två veckor kvar innan jag också är på väg dit. Ha nu en trevlig resa och vistelse där nere!

Svar: Tack! Kanske vi också ses ? Och snart är det ju er tur....
Ditte

Eva

Ja ja jag kan tänka mig att den var lite dyrare är ju en fin sort ;) åh va ljuvligt att åka i dag blir ju lite avis dock :) ha det gott hoppas resan gick smidigt kram

Svar: Känns extra bra att åka idag när det är grått och regn här hemma. Så om fyra timmar så bör det vara sol och varmt. Blir bra!Önskar dig en bra dag!
Kram!
Ditte

Veiken

Det är ju perfekt att komma ner nu! Här ligger dis och dimma som en våt filt över oss!
Du, kepsen är skitsnygg på ren svenska! :) KRam

Svar: Tack! Måste jag nu ha keps/hatt så måste jag. Och kepsen är mer praktisk både till sjöss och på cykel och närhelst det blåser. Och jag är så glad för den....I Stockholm regnade det i morse och även här på flygplatsen i västerås. Men om några timmar så får vi sol och värme...
Kram!
Ditte

Ama de casa

Vilken snygg kepa!

Välkommen tillbaka - nu är det helt fantastiskt underbart här :-)

Svar: Tack! Och keppan skall användas. Har noga följt dina rapporter och är hoppfull och lockande. Sitter i Västerås, flygplatsen och här regnar det. Hoppas på ett par timmar ute i kväll.
Ditte

vivi

Sitter ju som en smäck..!!♥♥♥

Svar: Visst! Och tack du snälla! Jag tycker så mycket om den.Och dig!
Kram!
Ditte

Freedomtravel

Fin keps! Och önskar en trevlig resa!

Svar: Tack! Och kepsen kommer att vara på...
Ditte

Elisabeth i Åhus

Trevlig resa & njut av värmen! Snygg keps!
Jag flyger också snart, österut mot lite varmare trakter, tillsammans med tjejer i olika åldrar! Ska bli toppenkul!
Kramar

Svar: Visst är kepsen snygg! Jag blev förtjust i den redan i fönstret...Trevligt med en resa österut. Förstår att det blir toppen! Verkligen! Men resan österut får för vår del bli i höst.
Njut och ha det toppen!
Kramar!
Ditte

Mats

Hola! Instämmer med föregående..snygg keps :) ha en bra resa o njut i spansklandet på obestämd tid...Mats o Marie Louise

Svar: Tack, det ska vi verkligen. Är på plats och sitter ute i den sköna kvällen. Ha DDT bra ni också. För visst är våren på G. Bosse hälsar!
Ditte

Bosse Lidén

Ärligt skrivet. Skittuff och läcker färg. Med envishet kan man komma långt. Jag tycker faktiskt inte att du ska behöva betala "ett nickel" för den namnändringen. Kram Bosse

Svar: Ja, envis är jag verkligen. Och jodå, jag fick betala, men har klagat. Får se om det hjälper. Vågade inte chansa, fär kom fegisen i mig fram.Nu är vi på plats och njuter av skön värme och sol. Ja, jag i skuggan...
Kram!
Ditte


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: