I träning...

    
Jag har lagt mig i träning, hård sådan. Alltså inte direkt fysiskt, mer på det skivmässiga hållet. Har länge hafft som ambition att skriva kortare och nu har jag lyckats i två inlägg denna vecka Alltså med idag...
Kan tänka mig att det blir en del återfall, men jag jobbar på det. Alltid något!
Idag blev det en utflykt till Uppsala för att hälsa på barnbarnen, Max och William, och givetvis deras mamma Liv.
Strålande sol, en lite kylig vind, men bra ändå, med tanke på att det här hemma vid midnatt var -1.
Vi började med att hämta Max på förskolan lite tidigare än vanligt och det var en stolt kille som visade mormor att han kunde cykla.
 
Först måste cykeln låsas upp innan den är startklar. Och "här kommer jag"...
 

Det blev en tur till Ångloksparken med lek och bus. Max lekte för fullt och lillebror var så nöjd med att titta på allt som hände runt honom.Och mormor Ditte också...
 
 
 
 
Roligt att titta på från vagnsläge och William är så nöjd, go och glad.
                                                                                        
 
 
 
 
 
                                                                                      
 
                                                                               
 
 
 
Monika

Men hur go och söt är inte William! Herregud vilken gobit!!
Och så fin i sin mössa!

Kram /Monika

Svar: Visst är han! Och båda killarna är så fina i sina mössor. Om du visst så mycket beröm de/du fått för dessa. För jag har talat om att du sytt dem.Kram!
Ditte

Bosse Lidén

Förstår att storebror var stolt över att få visa mormor att han kan cykla. Vilka stora fina ögon på lillebror som gillade att titta på. Jag hade mer förväntat mig ilska över att inte få vara med själv. Det kommer Ditte. Jag minns Lizette på Liseberg när hon inte fick följa med på åkturerna. Då upplevde jag det som om hela nöjesfältet stannade upp. Kram Bosse

Svar: Båda killarna är helt ljuvliga och jag njuter av att träffa dem. Och än så länge är William så nöjd med att vara passiv deltagare. Men det kommer andra tider... Kan vekligen förstå din känsla den gången på Liseberg med Lizette. Fina minnen, visst!
Kramar!
Ditte

Veiken

Du milde vilka ögon William har! Han kommer att bli farlig för flickorna en gång! :)

Svar: Skulle kunna tänka mig det. Och vilken lycka för dessa flickor. Men kanske får mormor vara med på ett hörn. Nej, vid närmare eftertanke får jag nog släppa det...Jag måste nog släppa taget men det blir svårt vad gäller båda killarna.
Ditte

Iris

Vilka fina barnbarn! Förstår att mormor är överlycklig! Kram

Svar: Tack! Och de ger mig så mycket glädje.
Saknar dig och tänker på dig.
Kram!
Ditte

Freedomtravel

Haha, jag undrade just vad det var för sorts träning... ;) Ja, det här var ju kort. Jag tror också på att hålla sig relativt kort i en blogg, även om vissa inlägg måste få vara lite längre!

Svar: Ja, träning som träning. Jag behöver få till kortare inlägg. Att sedan något blir längre är ok. Men nu skall jag jobba på det ett tag. Vad gäller den mer fysiska träningen så går ju mycket och cyklar en del.
Ditte

Eva

God morgon Ditte! men vilken söt en liten åh vilka ögon :) en härlig mormor dag ja sånt orkar jag inte med nu precis :( hoppas du har sol hos dig å ta hand om dig kram

Svar: Nej, du behöver vila dig i form först...Solen har varit på gott humör på morgonen, men drar sig nu tillbaka. Lite synd för jag skall på utflykt till Sigtuna. Men det blir trevligt ändå. God mat och träff med en väninna....
Kram!
Ditte

Ama de casa

Ni gör så många roliga saker tillsammans - kul!
Å vad grönt det såg ut - matchar ju jackan perfekt :-)

Svar: Vi försöker att ha roligt tillsammans och jag har inte ens sett att jackan matchar det gröna ute.... Borde jag ha gjort.
Ditte

Veiken

Tusen tack för hjälpen! Nu fungerar kommentarerna hos Waleslena! Nu är det en annan blogg. Suck. Det verkar som WP har gett sig sjutton på att strula med mig, men jag är enveten som en röd gris! :) Kramar

Svar: Bra att du är enveten. Brukar ha effekt. Skönt att jag kunde hjälpa till lite med Wales. Kram!
Ditte

A-K

Hola Ditte!
Jag tycker inte Du skriver för långt i Din blogg!
Ler när jag ser Max med cykellåset och kommer ihåg Gustav när han gjorde lika dant. Dessutom kodlås!
Härliga bilder och lillebror är ju hur söt som helst!
Var och handlade en grej att sätta upp i lgh, kanske få Bosse om hjälp när det blir dags att borra.
Kram/A-K

Svar: Bosse kommer gärna och borrar hos dig, det vet jag. Vet ju att jag kan brodera ut texten men skall försöka korta av. Åtminstone ibland...Kul att du känner igen det här med cykellås och barn. Ja, tiden går och de små blir stora . Kram!
Ditte

Ami

Ja dessa ögon.....man drunknar ju i dem :-)
Så roligt att ni träffas så ofta. Det är sånt barnbarnen kommer ihåg som vuxna.
Ha det bra.
Kram

Svar: Ja, dessa ögon. Tur att man har flytväst så drunkning kan undvikas...Och jag är så glad över att avståndet oss emellan rent geografiskt gör att vi kan ses ofta. Önskar er en fortsatt bra hemresa. Kram!
Ditte

Eva

God förmiddag Ditte! hoppas allt är bra med dig & att din fredag blir toppen :) kramen

Svar: Tack! Solen skiner så det det hoppfullt ut. Önskar dig att må bättre och en fin fredag . Kram!
Ditte

Malin

Duktiga Max som fixar cyklandet galant!! Och vilken sötnos William är! Ser riktigt glad och nöjd ut från vagnen. Härligt med besöknav mormor.

Svar: Roligt att Max tycker om både sin cykel och att cykla. Och William är ofta en förnöjd, go och glad kille som gillar sällskap och när det händer saker. Så roligt med båda pojkarna!
Ditte


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: