Vackert men blåsigt

    
Hastigt ändrade vinden både riktning och styrka, så vi flyttade raskt till andra sidan viken. Visst blåser det och mellan varven rejält, men vi ligger för ankar och snurrar med. Det blev en vacker kväll, men värmen kändes fjärran så att sitta ute och äta middag kändes inte lockande. Men att se sig om var desto bättre. Det var vackert! Och lite vemodigt att inse att detta var säsongens sista båttur. 
 
Freedomtravel

Vackert! Förstår att det är lite vemodigt, men ni har ju verkligen varit ute mycket i sommar! Kul när man hör att folk verkligen använder sina båtar. Sen har det ju varit en fantastisk sommar också!

Svar: Vi känner att vi varit ute mycket och har trivts med det. Nu i kväll blåser det på bra, 13 m/sek så det är skönt att ligga i lä här i viken. Och vi är så nöjda med det fina avslutet på den här sommaren. Vilken sommar! Nu känns det kyligt med + 9 grader ute....
Ditte

Marja

Inte så roligt om det blåser för mycket. Enligt prognoserna ska det ju bli riktigt fint och varmt väder i helgen också.
Du nämnde att Max och du skulle komma till Bryggartäppan på onsdag. Johanna och jag har inte bestämt något program än, men om jag är 'hemma' skulle jag gärna komma ner till täppan och hälsa på er. Du kan väl slå en signal och kolla, tel 070-6798581... e-mail: [email protected]
Segla lugnt! Kram

Svar: Jag hör av mig och är du inte hemma få så hoppas jag vi kan ses en annan dag. Bor ju bara 500 m därifrån . Visst skall det bli fint i helgen men nu blåser det 13 m / SEK så jag är glad att vi ligger i lä i en vik. Kram!
Ditte


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: