Rundtur

    
 Vi, Max och jag, började dagen, nåja, förmiddagen, med att åka ut till Nacka Strand och göra ett besök hos Curre, Helenfamiljens hund. Han är ganska nyopererad och behövde både lite sällskap och rastning. Han är så fin och godmodig.
Ännu en dag med strålande sol och när vi nu ändå var vid vattnet så vad kunde passa bättre än att ta en båttur in till stan. jättemysigt! Och på den här båten som kör sträckan Nybroviken-Lidingö, så går det bra att använda SLs accesskort.( Den kör andra hållet också, ta gärna en tur bara för att det är trevligt)
Max och jag satt ute i det härliga vädret och såg Djurgården med Blockhusudden, Valdemarsudde och Kaknästornet passera förbi. Ett par stopp under vägs, vid Kvarnholmen, Finnboda och Saltsjökvarn gjordes.
 Många  resenärer idag, både som klev av och på, så det kändes som om den här turen var extra populär idag. men det kan jag tänka mig att den är alla dagar.
Och varför skulle man satsa på buss och tunnelbana när det är så smidigt att ta båten med samma pris? Och mycket trevligare, tycker i alla fall jag.
Från Nybroplan  blev det en ganska rask promenad till Centralen för att ta tåget mot Uppsala.
Max lämnades av till sin mor, fortfarande i väntans tider, och jag tog vändande tåg tillbaka till Stockholm.
Att sedan i sakta takt promenera hem till Söder var trevligt och givetvis passade jag på att så mycket som möjligt gå där kunde se vatten. Jag dras ju liksom dit, som en magnet....
Och än en gång kan jag konstatera, Stockholm är fantastiskt.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Malin

Vilken härlig dag ni verkar haft! Och kan bara instämma i att Stockholm är bra vackert!

Svar: Ja, att vara med Max och att uppleva Stockholm är ju en fantastisk förmån och möjlighet.
Ditte


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: