Aktiv? Inte direkt...

    
Idag kan jag inte ens med bästa vilja i världen påstå att jag varit aktiv. Tyvärr inte i någon bemärkelse. Men det skall bli bättring fram på kvällskvisten. En promenad ner på stan, 18 minuter, och sedan hitta den optimala restaurangen för i kväll. Kan bli lite trixigt, men jag har tre namnförslag så något skall helt klart passa.
I övrigt finns det massor med restauranger i stan, men i kväll vill jag nog ha havsutsikt. Och både vid havet och i stan är utbudet stort. Så det är egentligen bara att bestämma sig och  det är där det kan köra ihop sig. 
Jag har inte bokat bord, utan tänkte att det nog går bra ändå. Lite tveksamt en lördag kväll, men jag är ju en envis typ så det löser sig nog.
Direkt aktiv har jag inte varit idag vad gäller den fysiska delen.
Men,tankemässigt har jag gjort vissa försök att vara aktiv eftersom jag försökt ta reda på vilken internetleverantör som kan leverera ett snabbt och dessutom prisvärt internet.
Nu, idag, har jag av en nyfunnen vän fått ett bra tips som jag skall gå vidare med. En god början!
Tills detta är klart ambulerar jag och datorn och i skrivandets stund sitter vi på en norsk restaurang, fem minuters promenadavstånd från vår bostad. Ganska trevligt i och för sig.
Sitter jag inomhus här så fungerar uppkopplingen i princip perfekt. Hurra!
I övrigt har jag i stort idag hållit mig hemmavid, men en promenad i närområdet för att se mig omkring blev det.  Och tänk så många vackra blommor som käckt hänger ut över murarna eller balkongerna och de ser ut att trivas, precis som jag gör, i den ljumma septembereftermiddagen. Nu klockan 17, visar termometern +25 i skuggan, alldeles lagom för min del.
Kanske blir det en vacker solnedgång i kväll? Om inte, så kommer det fler vackra, ljumma, kvällar
 
 
 
 
 
                                                                                        
 
 
amadecasa.blogg.se

Det finns så otroligt många restauranger, så att få bord är inga problem. Vi har aldrig bokat, utom på Sunset Beach om vi är många.

Hoppas du får en finfin kväll!
:-)

Svar: Tack! Det blev en jättetrevlig kväll och som su säger så behövdes inge bordsbokning. Vi åt så gott på Da Vinci, men det blåste så mycket att det inte var någon njutning att att sitta direkt vid havet. Risken var stor att maten blåst av tallrikarna.
Ditte

Susan

Hola! Ja, internetuppkoppling börjar vi känna bli mer och mer nödvändigt. Samtidigt har vi ju vår lägenhet som semesterbostad och då känns en ökad månadskostnad med ett antal 100 kronor lite onödigt. Blir nyfiken på vilken norsk restaurang du är på? Vi bor nere i hörnet vid Petancaparken avd Baleares(byter namn till Waksman vid oss) och avd Paris. Finns en restaurang några kvarter ner mot havet som heter Rosaleda bar som har fritt wi-fi.
Buenas! //Susan

Svar: Vissst kostar det lite med internet, absolut. Så att kunna använda de trådlösa som finns är ju ett utmärkt sätt. Skall ta mig en promenad till Rosaleda Bar och pröva deras.Ha det gott!
Ditte

Veiken

Du förmedlar den fina känslan i att må bra och hur ljuvligt det är i september på vissa ställen på vår jord. Fortsätt din härliga vistelse och njut av tillvaron! Kramar

Svar: Tack! Men visst är september en fin månad hemma också. Träden som skiftar färg och ibland den sköna, krispiga höstluften. Men jag hinner med mycket höst hemma i oktober.Kramar!
Ditte

Tommy

Om du är på en norsk restaurang, så är det kanske Pinoccio?

Svar: Nej då, jag var på Mundo. Men tack för ett restaurangtips, Pinoccio har jag ännu inte provat.
Ditte

Marie-Louise

Hej Ditte! Var tvungen att titta in på din sida. Och vips så fick jag ett sug i magen av förväntningar över att få komma ner och vila upp mig ett par veckor. Tack för de fina bilderna.

Svar: Ja, vilsamt är det här nere! Så att komma hit och vila upp sig tror jag är en god idé.Roligt att du gillade bilderna!
Ditte

TantGlad

Härligt med många reausturanger att välja mellan. Villka fina blombilder du har tagit, och 25 så skönt det låter. Här är det 8+ nu på morgonen, men jätteskön och fin höstdag.
Ha det så gott nu.
Kraaam från mig!

Svar: Tack! vi fortsätter att njuta av värme, mat och semesterkänsla. Och man känner sig riktigt lat mellan varven. Men en del promenader blir det varje dag.Ha det bra du också!
Kramar!
Ditte

A-K

Hej Ditte!
Hälsa Bosse och tacka för hjälpen.
Jag gissar att Du var på min kvaterskrog Mundo.
Vi skulle ha gått ner på stan i kväll men det blev mat på en av krogarna i närområdet.
Kram/A-K

Svar: Visst var jag på Mundo! Och när jag satt inne fungerade internetuppkopplingen bra. Skönt att vara på hemmaplan och äta, finns ju mycket att välja på i restaurangväg.Vi ses!
Kramar!
Ditte


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: