Nytta och nöje

    
 Vackert idag också! Och fortfarande varmt, +26 i skuggan, när vi satt ute och åt frukost strax efter nio.  Idag körde vi för andra gången en tvättmaskin och idag tog det bara 60 minuter. örra gången ställde jag in den fel och det tog då maskinen två timmar att slutföra programmet. Helt onödigt! Men idag fick jag till det. Avloppet fungerade perfekt, inget läckage ( förskom då och då i Peking) och att hänga ut tvätten i solen gjorde att den torkade på ett par timmar.
I morgon är det en lokal helgdag här så vi passade på att gå ner till stan och uträtta lite ärenden och skall man det så är det alltid bra att ha med sig tålamodet. Välutrustade, som vi då och då kan vara med tålamod, åtminstone om det verkligen behövs, gick ärendena snudd på smidigt och vi fortsatte ner på strandpromenaden.
Jag kan ju nästan inte klara mig utan att se vatten eller hav varje dag så en promenad längs havet ingår numer i de dagliga rutinerna.
 
I kväll skall vi på en stor fest på en närbelägen restaurang och vi har tillsammans med vänner köpt biljetter i förväg. Det blir många som kommer så gatorna i närheten av restaurangen är avstängda och där har långbord dukats upp. Spännande!
Det är en "vit fest" och alla gäster förväntas vara klädda helt i vitt. Men inte hade jag något helvitt med mig...Så häromdagen införskaffades en vit solklänning till ett ringa pris. Och använder jag den bara en gång så är det helt ok.
Rapport från festen kommer i morgon!
 
 
 
Ama de casa

Ha det så himla kul ikväll då :-)

Svar: Tack! Det blev en spännande tillställning....och väldigt trevligt. Synd att jag inte talar holländska...
Ditte

Iris

Jag önskar er en mysig och trevlig kväll! Kram

Svar: Tack! Det blev spännande och väldigt trevligt.Kram!
Ditte

Veiken

Oj, en vit fest tänkte jag - får man inte ens ett glas vin ;) Jag fick ju besked lite längre ner och tycker att det låter supertrevligt att komma klädd i vitt! Ha det jättebäst på festen! Kramar

Svar: Tack! D3t blev riktigt trevligt! Men visst kan en"vit fest" tolkas på olika sätt...Kramar!
Ditte


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: