Längs vägen...

    
Idag har vi gått och gått och nästan inte kommit till det tänkta målet, butiken Jysk, som ligger en bit utanför stan.
Men till sist kom vi ju fram fram.
Vi visst att det var en bit att gå, men en bit är ganska relativt och eftersom vi inte visste den exakta adressen blev det nog en del steg extra. 
Hemifrån oss och till Jysk räknade vi ut att det var mellan 8 och 10 km och varmt var det att gå längs den asfalterade vägen. Men vi stretade på. Och äntligen framme! Men inte fanns det vi skull ha. Slutsålt! Jaha, inget att göra åt den saken.
Men en lunch fick det bli innan vandringen hem igen började.
 
 Vandra vidare och vi vandrade långt innan vi nådde målet.
 
Förhoppningsfullt tittade maken på en bussturlista och konstaterade att vi borde kunna ta en buss tillbaka till stan. Det hade vi kunnat om den kommit. Vi hittade busshållplatsen , men ingen buss om. Lika bra att vandra vidare, men nu övergav vi landsvägen efter någon km och gick längs havet.
Och den sträckan var verkligen vacker och svalkande. Men jämna mellanrum fanns också bänkar utplacerade men vi vågade inte sätta oss ner med risk för att inte orka fortsätta att gå. Nja, riktigt så illa var det väl inte, men det kändes mer och mer i benen att vi gått långt.
De vackra vyerna hjälpte oss i alla fall att glömma hur långt vi hade att gå tillbaka hem, för sträckan var lika lång.
 
 
Havet är lockande och så vackert.
 
 
 
 
Visst kändes det lättare att gå längs med havet...
 
 Väl inne i stan blev det i alla fall en paus på "Galliano" hos Janne och Galina och en öl smakade väldigt bra.
Jag tror även våra fötter uppskattade en rast innan vi tog den sista kilometern hemåt.
Så idag har vi verkligen gått oss i form; nästan två mil. Men dock inte så fort. Tror nog vi vilar oss i form i morgon.
 
Dagens inlägg internetsponsras av A-K och nu skall vi ta oss hem till vårt lilla hus och njuta av en förhoppningsvis myggfri kväll på terrassen. (Har upptäckt att myggen här är pigga mellan klockan 17 och 19.45. Tror att de sedan går och lägger sig....Någon som vet?)
 
 
                                                                                                        
 
 
Veiken

Det är inte dumt att vila sig i form. Ni har väl gått för flera dagar nu! Det är underbart att vara nära havet, även om man inte badar. Jag har precis lagt ut tre bilder från Thailand (Ban Phe) med massor av hav!
Jag har varit på ett helt annat och mycket kyligare hav idag - på väg till och från Donsö i Göteborgs södra skärgård!

Svar: Hav som hav! LIka men ändå olika! Och jag förstår att Donsö är vackert! Skall genast se på dina Thailandsbilder.Ha det gott!
Ditte

Iris

Härlig promenad, låter och ser det som! Myggorna hos mig, de låter inget, inget inande, men märken efter dem syns:)
Kram till er båda

Svar: Då är det nog samma sorts mygg här. Märkena syns! Och att gå gillar jag ju, men gårdagens promenad var i längsta laget. Åtminstone till Jysk längs en trist väg. Men hemvägen med havet som granne kändes mer lättsam.
Saknar dig!
Kramar från oss båda.
Ditte

Anonym

Det var en lång promenad, den hade jag inte orkat. Jag tycker att det finns två sorters mygg, en som surrar som hemma, som man får jaga på nätterna, och en som inte hörs, men som sticks lika mycket, dom finns i perioder bara som tur är., kram

Svar: Det är den ljudlösa som irriterar mig för jag hinner inte med att jaga bort den när den inte syns. Men jag har bra myggmedel från Thailand och det använder jag på ben och fötter annars får jag stora bett. Inte roligt! Men å andra sidan, allt kan inte vara roligt heller....Kramar!
Ditte

Marja

Oj,oj, den promenaden hade jag inte orkat med i den värmen. Ni är verkligen spänstiga. Vacker bild från havet och du ser ju pigg ut. :) Ta det lugnt en dag nu. Kramar

Svar: Vi gick ju i långsam takt och att gå hem längs havet var riktigt fint. Jag dras ju till vatten....Idag blev det en kortare promenad längs havet och strandpromenaden med en väninna. Lite halvmulet så det var lätt att gå.
Kramar!
Ditte

A-K

Det å
Är så jättetrevligt att du kommer hit och bloggar lite. Sedan att jag följde dig hem till er trevliga uteterass. Tack för en trevlig kväll. Är sååå glad att fått lära känna er. Hoppas på fortsatt trevlig samvaro framöver.
Kram/A-K

Svar: Tack själv! Och visst kommer vi att ses en hel del! Jättetrevligt!Kram!
Ditte

Ama de casa

Oj! Jösses vilken promenad!!! Det var inte illa - imponerande.

Jysk har jättebra grejer här och vi har handlat massor där. En helt annan kvalitet på exempelvis möbler än vad samma kedja har i Sverige (där vi också har handlat möbler på Jysk).

Ni var klart värda en öl hos Janne och Galina - ni tog väl en STOOOR?
:-)

Svar: Visst hade Jysk utmärkt sortering, det var bara att det vi tänkt oss varhelt slutsålt och de skulle inte få in fler. Men mycket annat fanns det. Så en vända dit blir det vid nästa besök här.Och vad gäller ölen blev det en liten för min del.....
Ditte

Anna G

Här kommer en hälsning från Berlin....Inget hav, däremot passerade jag en finfin sjö igår, så härligt att promenera längs vatten : )
Njut vidare.....
Kram

Svar: Tack för Berlinhälsning! Vi tänker ofta på dig ! Men snart ses vi! Och visst är det härligt att gå längs vattnet.Kramar!
Ditte


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: