Hemma igen! Och det är höst!

    
 I morse, snarare i natt, ringde klockan redan strax efter tre. Okristligt tidigt, men några timmars sömn blev det, eller mer dvala.
Vi packade det sista och strax efter halv fyra satt vi i en bekväm taxi på väg till flygplatsen. Solen hade inte gått upp, men termometern visade ändå på +22 grader. Det såg ut att bli ännu en vacker dag.
Inte var det många bilar ute i denna arla morgonstund så det tog oss bara 30 minuter till flygplatsen. Gott om marginal!
Incheckning och säkerhetskontrollen passerade vi snabbt och hann i godan ro med en kopp kaffe innan vi gick ombord på planet. Prick sex lyfte Norwegians flight och tre och en halv timme senare landade vi i Stockholm.
Planet var i princip fullt så det gick inte alls att breda ut sig mer än i det egna sätet. Och det är för övrigt ganska smalt. Jag gjorde några tappra försök att slumra lite, men det ville sig inte riktigt.
Norwegian har internet ombord så det blev till att lusläsa de svenska tidningarnas internetversion för att bli lite mer uppdaterad på vad som hänt här hemma.
 
Stockholm bjöd på höstväder; regnet hängde i luften men det var inte så kallt, +12 grader. I flygbussen, på vägen in till stan, kunde jag konstatera att träden iklätt sig höstkostymen och lyste vackert i rött, orange och gult.
I övrigt får jag tillstå att dagen varit en aning seg. Kanske inte dagen, men jag.
Det blev också en tupplur  framåt eftermiddagen för att vila mig i form. Tyckte inte det hjälpte så värst. Men i morgon är det en ny dag och jag utgår från att piggheten skall vara återställd. För mycket D vitaminer har jag fått.
 
 
 Här kryllar det av nyttiga  vitaminer.
 
 
 I Stockholm var det lite ruggigt idag. Vare sig Hammarbykanalen eller slussen kändes så lockande...
 
 
 
 
 
 
Marie-Louise

Hola.. Resan gick bra hoppas jag.. Trevligt att träffa er:) blir fler ggr// Mats och Marielouise

Svar: Tack, det var jättetrevligt att träffa er också. Och visst blir det fler gånger som vi ses!Bosse hälsar!
Och Marie- Louise! Njut nu av morgondagen......
Bosse hälsar!
Ha de´!
Ditte

Lena

Hej min vän! Hade precis skrivit ett mail och undrat hur länge ni skulle vara kvar i Spanien. Tji fick jag om en träff med er i värmen. Kram Lena

Svar: Hej goaste Lena! Såg mailet just nu....Vi kom hem i morse.Men en träff i höst skall vi nog få till i era trakter. Trist att ni nu har en del att syssla med när ni kommer ner. Hoppas på det bästa ändå. Skriver ett mail i helgen. Trevlig resa!
Kramar!
Ditte

Preciosa

Estupendo!! Ja att resan gick bra ända från start!
Jobbig tid...jag bokar aldrig så tidigt. Orkar inte, får bita i det sura äpplet...allstå lite dyrare :(
Nu blir det vila i kapp :)
Själva ska vi gå ut med systerson med sambo och ta en fika. Jag har nästan 26 gr nu kl 19.20

Kram P ♥

Svar: Ja, det var väl tidigt....Men i morgon tar vi och sover i kapp. Härligt med 26 grader! Och att kunna sitta ute!
Kramar!
Ditte

A-K

Hej!
Så skönt att resan gick bra, men förstår att du varit seg idag.
Jag har haft energi idag på fm. Städade köksskåp och lådor samt tvättade fönster. Sedan var jag till grannen en stund innan jag gick hem och lagade mat.
Tog en liten promenad nu i kväll men det mörknade fort så nu är jag hemma igen på min älskade balkong.
Kram/A-K

Svar: Låter som en bra dag, sådär lite lagom blandning av trevligheter och nyttigheter. Är du ute och går, så ta gärna en titt förbi 135an också....Och att sitta på balkongen hos dig är ju jättemysigt. Här känns det inte inbjudande idag att sitta på balkongen. Ha det gott! Bosse hälsar!
Kram!
Ditte

Freedomtravel

Välkomna hem igen! Nu är det verkligen höst här, även om det faktiskt varit ganska varmt den senaste veckan. Och att ha tankat D-vitaminer är nog toppen! Inte helt lätt att få tillräckligt av den varan här...

Svar: Tack det är trevligt att vara hemma igen. Vi gillar ju verkligen Stockholm! Och idag skiner solen och det är vackert att se höstlöven på träden. Känns lite lättare då....Men så varmt är det ju inte så här års här hemma.
Ditte

Ama de casa

Oj, oj, oj... Taxichauffören kan inte ha hållit hastighetsbestämmelserna... ;-)

Ruggigt, kanske. Men väldigt vackra höstfärger på träden!

Välkommen tillbaka till Sverige!

Svar: Tack! trevligt att vara hemma också! Jodå, taxichauffören höll sihg helt klart inom ramarna, men det var absolut ingen som helst trafik. vi var helt ensamna på motorvägen. Och idag skiner solen i Stockholm och det är så vackert med alla höstlöv i fina färger.
Ditte

Monika

Härligt att vara hemma igen!

Njut av helgen med ...barnbarnen?

Kram! /Monika

Svar: Visst är det bra att vara hemma igen! Och idag skiner solen, en riktigt vacker dag! Får bli en promenad här hemmavid!Och det minsta barnbarnet kommer i helgen. Max skall på äventyr med sin pappa och sin farmor.
Ditte

Veiken

Allt har tyvärr ett slut, men fina minnen blir kvar för alltid. Vi har haft en strålande höstdag idag - lite kylig, men man kan inte begära mer av sol och blå himmel så här dags på året! Kram och välkommen hem!

Svar: Tack! Vi har haft det jättebra och visst är det skönt att komma hem igen. Även Stockholm har haft en jättefin höstade med mycket sol. Härligt! Och vi är snart i mitten av oktober så nu får man glädjas åt alla solstunder. Trevlig kväll! Kram!
Ditte

Susan

Välkommen hem till Södermalm!

Buenas! //Susan

Svar: Tack! Och idag har Söder visat sig från sin soligaste sida. Härligt! Kanske vi ses en dag? Vore trevligt! Vi bor ju "nästgårds".Ha de´!
Ditte


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: