Fotografering en fredag eftermiddag...

    
Fredag igen! Visst går veckorna fort? Idag var det ett par saker på agendan, inte så att jag förtar mig, men jag prickar ändå av på listan. Mest för att känna att jag gör något om dagarna. Inte för att jag måste göra något, men det känns bra att pricka av ändå. (Är väl yrkesskadad på något sätt, fastän jag inte haft ett lönearbete på några år. Och det stör mig absolut inte...)
Max, med lillebror William och föräldrar, skulle komma hit på eftermiddagen. Jag hade beställt fotografering här hemma.
Visserligen tar jag en massa kort, vissa med skiftande kvalitet, men idag var det alltså dags för en fotograf att komma hem hit och fota. Spännande!
Max, storebror, var väl inte alltför pigg på att fotograferas men stundtals gick det bra och han var riktigt samarbetsvillig. Men det varierade. Och är man tre och ett halvt år är det förståligt att man inte är så lätt att regissera.
Och fotografen var toppen! Så tålmodig, positiv och med hela tiden.
Tänk vad man kan hitta om man söker...
Och jag hittade vår fotograf i Spanien; Denize.se  Tänk, vad som kan hända om man blickar lite utåt. 
Middag efter fotograferingen, choklad till Max både under och efter. Med mutor kommer man långt, eller en bit på väg...
Och vad gör inte en mormor? Men jag tror fotografen fixade det hela!
I övrigt har solen lyst över Stockholm idag och jag planerar lite för en novemberresa, i slutet av månaden. Gillar att resa!
 
 
 Dessa blev mina foton idag.
 

Stockholm den 18/10-2013
 
Iris

Vad roligt att Max visar var skåpet ska stå - det tillhör ju den åldern:) Jag väntar på ert besök hit till solkusten! Nu först kommer syster och hennes make, i veckan landar maken. Och? Många varma kramar!!!

Svar: Jodå, vi kommer men i slutet av november...till S och T alltså... Saknar dig!Och Max visar med hela handen var skåpet skall stå, men det är samma härliga kille. Världens goaste!
Många kramar från oss och de är varma även om utetemperaturen inte är det...
Saknar dig!
Ditte

Elisabeth i Åhus

Mysiga bilder på dina kära! Vilka goingar! Förstår att du njuter i fulla drag, Ditte! Jag/vi njuter också av att nu vara tillbaka i Sverige igen! 6 år i Kina! Tiden har gått fort men oj vad många fantastiska upplevelser & nya härliga bekantskaper vi har med oss i bagaget! Ha en fin helg & hälsa så gott till Bosse! Kramar från Öhmans

Svar: Välkommen tillbaka hem till Sverige! Sex år är en lång tid och många härliga minnen, vänner och upplevelser har ni med er tillbaka.Vi njuter här hemma och varvar Stockholm med en del resor och annat.
Att ha barn och barnbarn nära känns väldigt bra.
Vi önskar dig och de dina en fin helg. I Stockholm är himlen blå och det är skönt höstväder.
Kramar från oss båda.
Ditte

Malin

Fina bilder och visst syns det att Max är en stolt storebror till William. Jag känner igen den där yrkesskadan, by the way, den sitter vackert kvar i många lägen och ibland blir jag lite smått irriterad på mig själv att inte kunna låta bli strukturen för ett par dagar när man exempelvis är ledig.

Svar: Tack! Visst är Max en stolt storebror! Men ibland vill han nog ha vår odelade uppmärksamhet så klart...Och strukturen, ja nog är det en liten "yrkesskada" alltid.
Ditte


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: