Lite tilltufsad

    
I morse, vid sjutiden, så gjorde mobilens ringfunktion sig påmind. Mörkt och grått ute men det kunde inte hjälpas. Upp skulle jag! Och ut likaså. Det var fortfarande mörkt när jag strax före halv åtta gick genom Tullgårdsparken för att streta uppför Östgötagatan till 3ans busshållplats i korsningen Ringvägen /Södermannagatan för att åka till Södersjukhuset. Lat var jag i morse, för att promenera från oss till Södersjukhuset tar inte mer än ca 20 minuter. Och en promenad i den tidiga morgonstunden hade nog varit bra. Men nu blev det buss.
 
Mörkt och trist ute. Men lite lyser i alla fall lamporna i Folksamhuset upp tillvaron.
 
Var häromdagen uppe på Ringens Vårdcentral för en "titt" på diverse fläckar/prickar jag har. Var ju ca ett år sedan jag höll på med detta och nu var det dags igen. När två doktorer lite närmare tittat på mina fläckar så tyckte de att det var dags för ett nytt besök på Södersjukhuset (SÖS) för att någon hudläkare där skulle göra en mer utförlig undersökning.
I går ringde en trevlig mottagningssköterska från SÖS och föreslog att jag skulle komma som i dag klockan 8.
Alltså anledningen till den tidiga morgonpromenaden till bussen.
Strax före utsatt tid blev jag inropad och genomgången. Prover togs både i ansiktet och på kroppen och dessa skall skickas på analys. ( Opererades förra året för malignt melanom i ansiktet och på magen)
Och att få bedövningssputor i ansiktet för att doktorn skall kunna ta prover , ja det gör ont. Rejält!
 I övrigt är det inga problem. Med sprutorna alltså.
Svar får jag om några veckor.
Men utan att ta prover så hittade den noggranna doktorn en fläck på min vänstra överarn som snarast skall bort.
Och snarast blir på måndag.
Inget att säga om det, utan jag var bara så glad över att jag fick tid så fort. (Åker till Spanien nästa lördag men får hitta någon där som tar stygnen. Och lyckades jag med att ta stygnen i Kina i april 2012 på ett kinesiskt sjukhus (blogginlägg från den 19/4 en del skratt...) så går det säkert bra även i Spanien. Visst!
Ont har jag och svullen är jag i ansiktet men nu skall jag öppna ett litet paket jag fått från AMF för ett blogginlägg jag skrivit och som skall publiceras om ett par veckor.
( Biocheck och en resevåg för väskor var det. Jätteroligt! Och uppiggande!)
Här hemma blir det en mycket lugn fredagkväll för min del men fotbollsmatchen mellan Sverige och Portugal vill jag förstås se.
 
Lite tilltufsad och svullen i ansiktet. Men det går ju över...
 
 
 Stockholm den 15/11-2013
Ama de casa

Hoppas verkligen att allt är ok denna gång!
Kram

Svar: Tack! Ja, jag hoppas jag det. Positiva tankar hjälper långt.Kram!
Ditte

A-K

Hej Ditte!
Ojojoj så du ser ut efter provtagningarna! Hoppas att proverna är ok. Tyvärr är det lång väntan på svar.
Här blir det ingen fotboll (tror jag). Inte om jag får bestämma i alla fall.
Ha det gott och kram/A-K

Svar: Tack för omtanken! Ont gör det också. Men det blir nog bättre. Får väl vila mig i form.Kram!
Ditte

sannas rum

Nämen din stackare, men skönt att få bort det kan jag tänka mig. Vad härligt med Spanien, men jag kan även tänka mig att det kan vara lite omständligt att ta stygnen där. Men man får nog se det från den ljusa sidan :)

För min del blir det också fotboll :)

Svar: Det blir bra när det är klart. Visst! Och att ta stygnen i Spanien är nog som här. Kan fortfarande tänka på när jag gjorde det i Peking. Lite annorlunda men minnesvärt. Och en tur till Spanien blir skönt. Kram
Ditte

TantGlad

Hoppas allt blir bra.
Du....det här med sport....där faller min gubbes och mina intressen isär. Han tittar nu så det går inte att prata med honom, men så kan han tydligen ALLT om sport åkso hihihi.
Kraaaaam på dig goa vän, och ha en hjärtlig fin och fortsatt fin helg!
Kraaam.

Svar: Jag slötittar på fotbollen . Är intresserad till viss del. Men tycker att det vore smidigare om alla hade varsin boll. Så många mål det skulle bli . Och visst blir det en bra helg. Kram!
Ditte

Marja

Oj, det låter bekymmersamt, men bra att du får tid och behandling så snart. Hoppas allt ordnar sig. Lite svullnad i ansiktet kan man väl stå ut med när man har en resa till Spanien att se fram emot.
Kramar

Svar: Jodå, jag står ut med svullnaden. Absolut! Finns värre saker. Tyvärr har jag ont där det är skurit men det läker nog snart! Och Spanien blir ett bra och trevligt avbrott.
Kramar!
Ditte

Mats

Krya på dig och hoppas allt blir bra, skönt att ni får åka neråt igen :) ska bli kul att få ta del av dom olika "årstiderna" i torre... är nog inte så många :) sköt om er båda två... Synd dom skulle få in det där målet på slutet ! Men på tisdag ska dom få!! // mats

Svar: Tack! Visst var det lite trist med målet men också väntat.... Tyckte Portugal tryckte på bra och hade spelare som var överallt. Men ny match nästa vecka. Trevligt att se hur december ter sig i Torre. Ha det gott!
Ditte

Preciosa

Hola Ditte!
Stackare att dom ska hålla på göra dig illa :( Hoppas det går över fort. Det onda. Går säkert hur bra som helst att ta bort stygn här :)
Ha en bra natt om du kan ♥
Kram P ♥

Svar: Tack! Lite tilltufsad är jag och ont har jag. Men det går över. Och att ta stygnen i Spanien blir en ny upplevelse och säkert en bra sådan. Vet ju att sjukvården är bra. Nu väntar Mr Blund. Kram!
Ditte

Susanna

Stor varm kram!

Svar: Tack! Det känns klart bättre! Kram!
Ditte

Åke

Mycket som händer hos dig.. Krya på dig och ha det så bra på resan! Hittade du en doktor i Cina klart det finna en i Spanien också! Kul med belöningen från AMF :) Det ska man föja upp :)

Svar: Tack! Ja, alla, nåja; de flesta upplevelserna i livet ger en ju nya perspektiv och erfarenheter.
Ditte


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: