Blåst och lite regn, men väldigt bra...

    
Regn i morse, förstärkt med en del blåst. Börjar nästan känna mig en aning brittisk som ofta tänker på vädret. Men det är ljusar dagar och de är längre. Gott så!
Vi har ägnat åt lite småpyssel inne, ja inte alls julpyssel, utan annat som har ordnats.
T.ex har jag lyckats koppla in min dator via en HDMI kabel till teven och kan nu titta på svenska sändningar. Åtminstone gick det tidigare idag.
En tur ner på stan blev det och trots att vädret inte, i mitt tycke, var det optimala så blev det lunch nere vid havet. Ja, helt utomhus kändes väl blåsigt, så det blev under tältduk.
En tur förbi den gamla kyrkan och parken framför blev det också. Spännnade att se hur långt byggandet av julkrubban kommit. Tyckte nog den verkade klar, men vet inte när det svartar plastskynket skall bort och man kan beskåda det hela.
 
Trevlig lunch i tältet, med fönster och havsutsikt.
 
Jag klättrade upp på en liten mur för att kunna se in på julkrubban. Får ta reda på när den skall avtäckas.
 
 I september var det så här vackert framför den gamla kyrkan, men idag sken inte solen lika fint.
Kanske solen vill titta fram i morgon, hoppas i alla fall.
 
 
 
Torrevieja den 28/11-2013
Preciosa

Hola Ditte!
Ja du får läsa min blogg så ser du när den invigs :)
På lördag...vid kl 17 tror jag. Tiderna stämmer aldrig :-) Blomsteroffer ska det bli också...Runt kyrkporten sätts massor av blommor :)
Kram P ♥

Svar: Tack! Bra att veta! Och runt kyrkan fanns idag en hel del blommor och nu vet jag alltså varför.Natti!
Kram!
Ditte

A-K

Gokväll Ditte!
Troligtvis har du lagt dig redan. Sitter uppe och glor på en film.
Jag har aldrig varit nere i november. Däremot vid nyår för snart 7 år sedan. Lånade en lgh då min var uthyrd. Hade jättefint väder då.
Julkrubban är otrolig när den täcks av. Otroligt hur de kan bygga upp nåt dyligt!
Ha en bra dag i morgon med marknad och ut och äta med A och J.
Kram till er båda/A-K

Svar: Hej A-K! God morgon! Marknadsdag! Solen skiner igen och vi satsar på frukost ute på terrassen. Blir en bra dag! Skall bli trevligt att se julkrubban! Kanske är den ännu vackrare att se när det skymmer. Vi trivs och har det jättebra. Alla dina tips har vi användning för! Kram! Bosse hälsar
Ditte

vivi

Här har vi storm o svart vid 16...

Svar: Bättre vädermässigt här. Skönt med längre o ljusare dagar! Kram!
Ditte

Ama de casa

Jag hade tänkt leta upp bajsande gubben i krubban imorgon. Fast nu ser jag att det är senare än jag trodde, hade tänkt det som ett mål under dagsprommisen. Kanske blir det söndagens att-göra-lista istället :-)

Svar: Jag håller som bäst på att anteckna lite tider för olika evenemang och kanske får det bli söndag som får en del besök av oss. Men lite skall vi nog hinna med i morgon. Hinna förresten? vV har ju all tid i världen...
Ditte

Ama de casa

sv: För första gången så köpte vi ingen mat från IKEA igår. Deras sortiment har blivit sååå trist sen dom började med egen tillverkning på så gott som allt.
Då köper jag hellre dom skandinaviska produkterna som jag vill ha här i stan.
:-)

Svar: Håller helt med dig. Ingen ordning på dera produkter numer....Kanske möblerna? Och idag hittade vi pepparkakor och glöggkryddor, skall bli egen glögg.
Ditte

Veiken

En HDMI kabel följer ofta med på resor! Skönt att titta på TV via datorn ibland! Synd på vädret, men efter regn kommer solsken! :) Kramar

Svar: Ja, visst är den kablen bra! Och idag har vi strålande sol, härligt!Kram!
Ditte


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: