Thailand igen!

    
Framme! Tidigt i morse, 05.40, T(hailand ligger nu 6h före Sverige tidsmässigt) landade Thai Airways stora jumbojet, tar 400 personer, på Bangkoks flygplats.
Resan gick jättebra och jag hade vid incheckningen i förväg bytt våra platser så att vi satt nästan som i en egen kabin alldeles efter businessclass, bredvd pentryt.
Tursamt nog hade Bosse och jag också tre säten att dela på, så det gjorde den nästan 10 timmars resan ännu bättre och bekvämare än förväntat.
Ett helt nytt plan, väldigt bra sercice,  gott om benutrymme, bra mat och dryck (drycken betalar man inget för) samt tv skärmar i framförvarande sätes rygg. ( Finns nu på de nya planen, de gamla har inte denna facilitet.) Visserligen fungerade inte systemet helt prickfritt med alla filmer som fanns, säkert ett 60 tal, men några nya gick att se....Antagligen inkörningsproblem...
 
 Dessa kändes lite som "vår personal" och uppassade blev vi verkligen.
 
Väldigt trevligt att börja med räkor igen. Välsmakande räkor med fried rice till varmrätt.
Förrätten bestod av en kall rostbiffsallad med pepparrotsvisp, vidare varmt, gott, bröd och som avslutning en liten bakelse med blåbär, choklad och marräng med citron.
 
Soluppgång när vi lämnar flygplatsen.
Vi hade beställt hämtning och mycket riktigt stod vår "vanliga chaufför på plats inne i ankomsthallen. Det är så skönt att i en rejäl bil bara slå sig ner, titta på landskapet och kanske slumra till lite. (Det är inte alls vare sig vackert eller mycket att se längs vägen hit )

Efter två timmar kliver vi ur bilen och välkomnas tillbaka av personalen. Och visst! Det är så mysigt att vara tillbaka.
 
 
 
Gick genast de få metrarna ner till havet och stranden bara för att se om allt var sig likt. Och det var det!
 
 
 
Marja

Grattis Ditte på födelsedagen! (Hoppas jag kom ihåg rätt att du fyller dagen efter mig)
Så underbart att komma till värmen. Hörde att det snöade i Stockholm i dag. Vi har haft en mulen morgon, men nu kommer solen fram och det blir varmare, så nu ställer vi kosan mot havet.
Kramar

Svar: Grattis själv! Och ha en härlig middag nu i kväll. Satt också en stund nere vid havet och det var så fridfullt med suset från kokospalmerna och vågorna som slog mot stranden. Men det är varmt, +25 nu i kväll klockan 21. Kramar!
Ditte

Anna G i Beijing

Nihao och så himlaaaaa sköööönt!
Önska jag kunde komma ner till er.....
I morse när vi vakna var det en MASSA snö i Beijing, i eftermiddags hade solen smält bort det mesta : )
Hörde det ska bli 20 + nästa vecka....
Hälsa Bosse med en kram!
Njut vidare av livet!
Kramis

Svar: Ja, det ar skönt att komma hit. Och det är VARMT! Men vi hinner kanske vänja oss. Har ju några veckor kvar....Irriterad på att internet inte funkar hos oss utan får gå 20 m till Beach Villas och där är nätet riktigt snabbt....
Kramar! Och vi skall vila och ta det lugnt. Har haft mycket att tänka på den senaste veckan.
Ditte

Anna G i Beijing

men hallåååå???!!
FYLLER DU ÅR??? NU IGEN : )
nej, det är april du fyller, nej det är mars men inte nu utan 27?? Nej, Ditte när fyller du år?.....Samma dag som Karolina? Har jag missat era bådas födelsedag?
Sorry....

Anna G i Beijing

men hallåååå???!!
FYLLER DU ÅR??? NU IGEN : )
nej, det är april du fyller, nej det är mars men inte nu utan 27?? Nej, Ditte när fyller du år?.....Samma dag som Karolina? Har jag missat era bådas födelsedag?
Sorry....

Svar: Anna going! Karolina och jag fyller samma dag, den 21/3. Men nu är jag ju så gammal att jag slutat att fylla år. Kramar från Thailand!
Ditte

vivi

Grattis i förskott..hoppas du får en underbar dag...!!! Här snöar det och blåser nordanisvindar....ja jädrar va hemskt väder vi har....njuuuut till sista singhadroppen av siamland. Pöss

Svar: Tack goaste ! Här är det VARMT! Det är sommarsäsong nu.......Men på stranden under kokospalmerna är det precis lagom med skugga och en skön bris från havet.I övrigt skall vi hyra moppe och se oss omkring. Födelsedagsmiddag i kväll!
Saknar inte snön och kylan!
Kram!
Ditte

Freedomtravel

Härligt att vara framme! När jag ser den där bilden från stranden så gissar jag att ni kommer få det jättebra! :)

Svar: Det känns bra med att vara tillbaka och gott om tid har vi ju också. Så absolut ingen stress....
Ditte

LadiesAbroad

Det där ser riktigt trevligt ut!

Svar: Absolut! Och skönt med värme även om det nu är väldigt varmt här. Det är ju Thailands sommarsäsong.
Ditte

Elisabeth i Beijing

Oj vad mycket du har varit med om sedan sist! Hoppas att du nu kan njuta av värmen och maten i Thailand trots allt! GRATTIS på födelsedagen, hoppas att din dag blir minnesvärd! Ha det toppen! kramar till dig & Bosse från Elisabeth & Roland

Svar: Tack för födelsedagshälsningar! Håller på att varva ner efter förra veckans upplevelser och här känns det lättare att göra det.Ha det så bra i Beijing! Jag vet ju att du har det.....Och visst längtar jag dit också.
Bosse hälsar till er båda!
Kramar!
Ditte

ninni

Så härligt med värme och grattis på födelsedagen!
Må så gott och hälsa Bosse. Kram

Svar: Tack för födelsedagshälsningar! Och varmt är det, men det var ju det vi ville ha.Bosse hälsar tillbaka!
Kramar!
Ditte

Britta G

Många Grattis Ditte! Tänk att vi fyller dagarna efter varandra! Njut för mig oxå i Thailand! Delar av familjen åker imorgon till Lanzarote! Alltid något.....blir säkert bra. Har aldrig varit på någon av "holmarna".
Kram/Britta

Svar: Grattis Britta i efterskott och njut av sköna dagar på Lanzarote. Och du, jag saknar din blogg!Kramar!
Ditte


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: