Mys med Max

    
Max kom i torsdags kväll och idag vid lunchtid lämnade jag honom. Nya äventyr med mamma och moster Helen väntade, besök hos gammelfarmor, 92 år i Norrköping.
Att ha Max på besök är en ynnest. Så go, glad, trygg och nöjd! Vad vi än gör så strålar han och gör vi inget särskilt utan är hemma så strålar han då också. Att leka med briotåget, bygga med lego och genom fönstren i lägenheten titta på och följa med allt som händer utanför, är  helt tillräckligt.
Att laga mat är också roligt och en av favoriträtterna är hemgjorda köttbullar och "Bosses" potatismos och Max är gärna med vid alla moment.
Att sedan ta hand om disken är ett sant nöje för Max och han gör det ordentligt.
Visserligen blir både han och golvet blött. Men vad gör det?
Att avsluta kvällen i soffan med en saga innan det är dags att sova, ja det är en riktig höjdpunkt för oss båda.
Och både Bosse och jag är så glada och tacksamma för att Max finns och berikar vårt liv.
 
Katarina

Max är ju för go. Världens finaste som du brukar säga. En stor kille nu. Kram!

Iris

Charmtroll är han, Max! Kram

Svar: Javisst är han! Världens finaste Max!Kramar!
Ditte

Elisabeth i Beijing

Har varit en dålig blobbläsare sista tiden men har nu tid då jag är hemma en vecka för begravning. Så mycket roligt du har hittat på, härliga bilder och trevlig underhållande läsning! Kan se att Max har blivit stor nu, denna ljuvliga kille! Förstår att du njuter i hans sällskap! Blir det någon Beijingtripp i vår? Vaknade idag i tron att klockan var 10.00 men det visade sig att det var kinatid, alltså var klockan bara 03.00! Haha, morgonstund har guld i mun! Det blir en lååång söndag! Ha en fortsatt fin söndag och hälsa så gott till Bosse! Kramar Elisabeth

Svar: Ja, jag och Bosse är så glada över Max. stor kille nu! Vad gäller Beijingtrip är inget bestämt ännu. Tar det lite som det kommer.Så tråkigt med begravning! Men som för min pappas del kändes det också befriande när han begravdes. Men trist är det ju alltid.
Kramar och tankar till dig och Roland.

Ditte


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: